Arama sonuçları

1. Sezgin Şahiner

reklam ajansına grafiker aranıyor

şu bi gerçekki erkekler ve çekirdekten yetişen ve weble alakalı grafikerler üniversite örğ. veya bayan grafikerlerden daha verimli işler çıkarıyor
  2. Sezgin Şahiner

Web&Grafik Tasarım Uzmanı

hmm biri beni çağırıyor heralde ama istanbul uzak kalacak yer sorunu var + alacağım ücretle orda geçinme derdi var bu sorulara yanıt verirseniz düşünebilirim tek sorun üniversite bitirmedim :)
  3. Sezgin Şahiner

Web sayfası tasarımı

www.nizamofset.com en son çalışmamız istediğiniz tarzda site hazırlayabiliriz ayrıca iş alışverişinde dosya gönderi ve ftp sistemi kurabiliriz kendimizde matbaacı olduğumuz için işe yabancı değiliz msn (renkweb@msn.com) veya tel (0422 325 83 84) ayrıntıları görüşebiliriz.
  4. Sezgin Şahiner

web tasarımcı aranıyor

ücretler ne kadar orda
  5. Sezgin Şahiner

grafiker arıyoruz - Kahramanmaraş

dolgun ücret derken ne kadar tam olarak oraya yakınım grafik ajasım var bir şekilde çalışabiliriz ?
  6. Sezgin Şahiner

sitemize nasıl ulaştınız ?

haci haciyi bulur mekkede :p nasıl ulaşmayalım işimiz gücümüz bu
  7. Sezgin Şahiner

Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz bana?

+500 tema seçeneği ile birlikte 100 - 150 ytl host domain görsele ve kalitesine göre 250 - 400 ytlde site tasarım ücreti var sistem admin panellidir.
  8. Sezgin Şahiner

Açık Ekmek Pide Resimleri (İstek)

İmsakiyede Kullanmak Üzere Vektörel Clipart veya Orjinal Pide Resimleri Lazım Nette Aradım Googlede de yok yardımcı olursanız sevinirim
  9. Sezgin Şahiner

Pide Ve Lahmacun Resimleri

pide açık ekmek yokmu arkadaşlar
  10. Sezgin Şahiner

Grafxer Grafik Çalışmalarım

adminim bi kaç şey daha ekliyeyim dedim ama düzenlememe izin vermiyor hallederseniz sevinirim
  11. Sezgin Şahiner

6 yıllık tüm çalışmalarımı upload edemem ama arada sırada bi kaç tane atarım arkadaşlar :)
  12. Sezgin Şahiner

@MehmetBozaslan Abisi OIrdaki Hizmetleri el yazısı uzakta olduğu için b gibi görünüyodur.
  13. Sezgin Şahiner

Ne Kadarını Upload Edebilirim Bilmem Ama Çalışmalarımı Sürekli Güncelleyeceğim... Banner Çalışmalarım Logo Çalışmalarım Kartvizit Çalışmalarım Rehber - Kitap - Dergi 1 Dergi Reklam Tasarımlarım Devamı Gelecek
  14. Sezgin Şahiner

Kuruyemiş resimleri lazım

Size Layık Değil Ama ;) Buyrun Ortaya Karışık Umarım Tabelayı Dizmemişsinizdir. RAPİD ÇEREZ RESMİ İNDİR
  15. Sezgin Şahiner

Kuruyemiş resimleri lazım

Upload Ediyorum Alttaki Linkten İndirebilirsin
  16. Sezgin Şahiner

S.a Grafikerler.org Halkı

Burdaki Bulunma Amacım Yapacağım Paylaşımlarla ve Sunacağım Fikirlerle Sektörde Yetişmekte Olan Yeni Arkadaşlara Yardımcı Olmak Ayrıca Bizden Daha Bilgili İşinin Ehli Usta Fikirlerlede İstişare Edinmek. Kendimi Kısaca Tanımlamak Gerekirse; Adım : Cengiz Yaşadığım Şehir : Malatya Yaş : 20...
Yukarı Alt