Arama sonuçları

1. Tayfun ŞENOĞLU

Türkel Dekorasyon Kartvizit Çalışması.

@Murat VARDAR Çok teşekkür ederim.Çalışmalara devam :)
  2. Tayfun ŞENOĞLU

@kutsi_86 Normalde çalışmadaki fontlar gayet net seçiliyor. zemine yerlerştirirken sunumdan kaynaklanan bir sıkıntı oldu.Baskıda çok harika sonuç aldım.Mat selefon ve oval kesim oldu. Tavsiyeniz için teşekkürler.Herhangi bir problem olmadan iş sağ salim teslim :) İkinci olarak Sayın Murat...
  3. Tayfun ŞENOĞLU

Hasan Bey Bölüm Sorumlusu olmuşsunuz..Tebrik ederim. İyi Çalışmalar :) Darısı başımıza demek...

Hasan Bey Bölüm Sorumlusu olmuşsunuz..Tebrik ederim. İyi Çalışmalar :) Darısı başımıza demek istiyorum ama tabir yerindeyse daha 10 fırın ekmek yemek lazım :) şimdilik forumdaki hedefim bronz üyelik :)
  4. Tayfun ŞENOĞLU

Türkel Dekorasyon kartvizit çalışması.. yoruma açık :)
  5. Tayfun ŞENOĞLU

14 Yaşındaki Gencin Portföyü!

Hakan Dağdeviren üstadıma %100 katılıyorum.Grafikerlik dışarıdan kulağa çok kolay gibi geliyor.yada ne bileyim photoshop ta corel de birkaç birşeyler öğrenen kendisini grafik hayatına atmaya çalışıyor.Bir afiş ,üç beş logo ortaya çıkartınca tamam diyor.Artık GRAFİKERİM! İşte OrAda DUR! senin...
  6. Tayfun ŞENOĞLU

Kuaför kartvizit tasarımı

makası siz mi yaptınız? yoksa hazır çalışma mı ?
  7. Tayfun ŞENOĞLU

Karanfil Giyim Kartvizit

@Şerife ERTAŞ Teşekkür ederim :)
  8. Tayfun ŞENOĞLU

Karanfil Giyim Kartvizit

@Hasan ÇELİK Teşekkür ederim..işte sizden bu yorumu almak benim için çok güzel bi ilerleme :) çalıştıkça farkına varıyorum bişeyler kazandığımın.birde eski konularımı nasıl silebilirim.öyle bir yetki var mı forumda ?
  9. Tayfun ŞENOĞLU

Karanfil Giyim Kartvizit

biraz sade oldu ama talebe uymak zorundaydım :)
  10. Tayfun ŞENOĞLU

Ay Yapı Kartvizit Çalışması

Çok güzel bir çalışma hasan bey..Çalışmalarınız hep güzel zaten :) forumda takip etiiğim kişilerden birisiniz.Umarım ilerleyen zamanlarda sizin gibi çalışmalar çıkartırım :)
  11. Tayfun ŞENOĞLU

Engelli Merkezi Afiş Çalışması

Gyet güzel ve başarılı bir çalışma..Emeğinize sağlık. İyi Forumlar..
  12. Tayfun ŞENOĞLU

Can Sıkıntısından Bir Çalışma

Burak Tunahan a katılıyorum..tasarım konusunda kendinizi geliştirmek isterseniz forumumuz hizmetinizde :) Unutmayın grafikerler.org öğrendiklerinizin yanında öğreneceklerinizi de kapsar.. İyi Forumlar.
  13. Tayfun ŞENOĞLU

ELMEHA kartvizit çalışması

@Hasan Güner Ölçüyü zatren 85x55 yaptım.dediğiniz gibi sunum aceleye geldi :) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.İyi Forumlar..Hayırlı Ramazanlar :)
  14. Tayfun ŞENOĞLU

@Hüseyin ALPALTUN Teşekkürler Hüseyin.
  15. Tayfun ŞENOĞLU

Rektabim Kartvizit

@aliarcom teşekkür ederim aliarcom :))
  16. Tayfun ŞENOĞLU

Merhaba Hasan Bey.Grafik Dünyasında yeni sayılırım,fazla tecrübem yok...Yorumunuzu bekliyorum :)
  17. Tayfun ŞENOĞLU

Tavsiyeniz için teşekkür ederim Hasan Bey..Dikkate alacağımdan emin olun.İyi Forumlar..
  18. Tayfun ŞENOĞLU

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. İyi forumlar..:grafikerler:
  19. Tayfun ŞENOĞLU

Karakalem-portre

muratşinşek in de dediğin gibi kalemi daha az bastır..karakalemde net çizgiler yerine geçişli tonlar yakalayabilirsen portren daha güzel ve canlı olur..ama çalışma sürecine ve resim çizmeye başladığın ilk zamanlara bakılırsa büyük ileleme var ;) Çizmeye devam :)) Başarılar iyi forumlar..
Yukarı Alt