@kutsi_86
Normalde çalışmadaki fontlar gayet net seçiliyor.
zemine yerlerştirirken sunumdan kaynaklanan bir sıkıntı oldu.Baskıda çok harika sonuç aldım.Mat selefon ve oval kesim oldu.
Tavsiyeniz için teşekkürler.Herhangi bir problem olmadan iş sağ salim teslim :)
İkinci olarak Sayın Murat...
Hasan Bey Bölüm Sorumlusu olmuşsunuz..Tebrik ederim. İyi Çalışmalar :) Darısı başımıza demek istiyorum ama tabir yerindeyse daha 10 fırın ekmek yemek lazım :) şimdilik forumdaki hedefim bronz üyelik :)
Hakan Dağdeviren üstadıma %100 katılıyorum.Grafikerlik dışarıdan kulağa çok kolay gibi geliyor.yada ne bileyim photoshop ta corel de birkaç birşeyler öğrenen kendisini grafik hayatına atmaya çalışıyor.Bir afiş ,üç beş logo ortaya çıkartınca tamam diyor.Artık GRAFİKERİM! İşte OrAda DUR! senin...
@Hasan ÇELİK
Teşekkür ederim..işte sizden bu yorumu almak benim için çok güzel bi ilerleme :) çalıştıkça farkına varıyorum bişeyler kazandığımın.birde eski konularımı nasıl silebilirim.öyle bir yetki var mı forumda ?
Çok güzel bir çalışma hasan bey..Çalışmalarınız hep güzel zaten :) forumda takip etiiğim kişilerden birisiniz.Umarım ilerleyen zamanlarda sizin gibi çalışmalar çıkartırım :)
Burak Tunahan a katılıyorum..tasarım konusunda kendinizi geliştirmek isterseniz forumumuz hizmetinizde :) Unutmayın grafikerler.org öğrendiklerinizin yanında öğreneceklerinizi de kapsar.. İyi Forumlar.
muratşinşek in de dediğin gibi kalemi daha az bastır..karakalemde net çizgiler yerine geçişli tonlar yakalayabilirsen portren daha güzel ve canlı olur..ama çalışma sürecine ve resim çizmeye başladığın ilk zamanlara bakılırsa büyük ileleme var ;) Çizmeye devam :)) Başarılar iyi forumlar..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.