Arka kapaktaki adı çıkartırsanız bence daha güzel olur..İkinci olarakta kitabın sırtındaki gradian biraz açık kaçmışyazı fontunu değiştirmelisiniz.sırtı biraz daha koyulaştırırsak daha iyi görüneceği fikrindeyim..Ama eksikleriniz çok.onuda belirteyim...Emeğinize sağlık..İyi Forumlar.
@Hasan ÇELİK
4 numaradan 1000 Ad. bastırıldı bile Hasan bey..yalnız yemekleriş kaldırdım.transparanlığı da düşürdüm..müşterinin istediği öyle bi çalışmaymış.. :) beğenilmese de bazen şaşırtıcı derecede tutuyor tasarımlar.. :) yinede tavsiyeleriniz için teşekkür edeim.. :) İyi Forumlar.
@Altay KILIÇ
Firmanın logosunun orjinal renklerini kullandım.. logodaki renk seçimi bana ait değil..orjinale bağlı kalmak durumunda olduğum için değiştirmedim.fakat 2 çalışmada renkleri kendim ayarladım..tavsiyenizi için teşekkürler Altay Bey..
İyi Forumlar..
Çok teşekkür ederim Murat Bey..Grafikerler.org ailesi içinde olmaktan son derece mutluluk duyuyorum..umarım meslekte kendimi sizler gibi geliştirebilirim..
iyi forumlar..
bunları da inceleyerek yapmadım...
kendi çalışmalarım...sade ve göze hoşgelen bir kartvizit istediler bende bunları çalıştım..2. kartviite ne yapabilirim başka? :)
Arkadaşlar merhabalar..Müşteri için kartvizit tasarımı yaptım..hangisini sunmam daha iyi olur veya tavsiye edebileceğiniz şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler..