Arama sonuçları

1. Tayfun ŞENOĞLU

İş yeri için hazırladığım broşür çalışması

Şerife ye desenler konusundsa katılıyorum..Çalışmada çok ön planda olmuşlar..Daha ince ve küçük olarak kullanabilirsin. iyi çalışmalar,iyi Forumlar..
  2. Tayfun ŞENOĞLU

...::: Semazenler :::...

semazenler çalışmam..
  3. Tayfun ŞENOĞLU

Şiir Kitabım için Kapak Çalışması

Arka kapaktaki adı çıkartırsanız bence daha güzel olur..İkinci olarakta kitabın sırtındaki gradian biraz açık kaçmışyazı fontunu değiştirmelisiniz.sırtı biraz daha koyulaştırırsak daha iyi görüneceği fikrindeyim..Ama eksikleriniz çok.onuda belirteyim...Emeğinize sağlık..İyi Forumlar.
  4. Tayfun ŞENOĞLU

dinlenme tesisi kartvizit çalışmam (yorumlar)

@Hasan ÇELİK 4 numaradan 1000 Ad. bastırıldı bile Hasan bey..yalnız yemekleriş kaldırdım.transparanlığı da düşürdüm..müşterinin istediği öyle bi çalışmaymış.. :) beğenilmese de bazen şaşırtıcı derecede tutuyor tasarımlar.. :) yinede tavsiyeleriniz için teşekkür edeim.. :) İyi Forumlar.
  5. Tayfun ŞENOĞLU

Rektabim Kartvizit

@Şerife ERTAŞ Teşekkür ederim :)
  6. Tayfun ŞENOĞLU

Bir Elif Miktarı...

Emeğinize sağlık..gayet zarif bir çalışma olmuş Soner Bey... İyi Forumlar..
  7. Tayfun ŞENOĞLU

Rektabim Kartvizit

@Altay KILIÇ Firmanın logosunun orjinal renklerini kullandım.. logodaki renk seçimi bana ait değil..orjinale bağlı kalmak durumunda olduğum için değiştirmedim.fakat 2 çalışmada renkleri kendim ayarladım..tavsiyenizi için teşekkürler Altay Bey.. İyi Forumlar..
  8. Tayfun ŞENOĞLU

Rektabim Kartvizit

Arkadaşlar ben 3. yü beğeniyorum.sizin de fikirleriniz benim için önemli..
  9. Tayfun ŞENOĞLU

ressam için karvizit çalışması

çalışma sayfasını açarken 72 dpi olarak değilde 300 dpi olarak açıp çöalışmanızabaşlayın..böylelikle bu sorun ortadan kalkacaktır.. iyi Forumlar..
  10. Tayfun ŞENOĞLU

@Hasan Güner ___________________ Evet Hasan Bey resmin modu CMYK..tavsiyeniz için teşekkür ederim..göz önünde bulunduracağım..
  11. Tayfun ŞENOĞLU

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

Çok teşekkür ederim Murat Bey..Grafikerler.org ailesi içinde olmaktan son derece mutluluk duyuyorum..umarım meslekte kendimi sizler gibi geliştirebilirim.. iyi forumlar..
  12. Tayfun ŞENOĞLU

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

tayfunsenoglu rumuzumun Tayfun ŞENOĞLU olarak değiştirilmesini istiyorum..ilgilerinize teşekkür ederim..
  13. Tayfun ŞENOĞLU

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

gayet güzel bir çalışma hasan bey..emeğinize sağlık...
  14. Tayfun ŞENOĞLU

@Altay KILIÇ ---- Teşekkür ederim..
  15. Tayfun ŞENOĞLU

Kartvizit Tasarımı Müşteri İçin(Karar veremedim)

bunları da inceleyerek yapmadım... kendi çalışmalarım...sade ve göze hoşgelen bir kartvizit istediler bende bunları çalıştım..2. kartviite ne yapabilirim başka? :)
  16. Tayfun ŞENOĞLU

bunlar arasında üzerinde çalışabileceğim hiç yok mu yani??
  17. Tayfun ŞENOĞLU

mimarlık logo

kaliteli çalışmalara kaliteli yorumlar yapılmalı :)
  18. Tayfun ŞENOĞLU

Arkadaşlar merhabalar..Müşteri için kartvizit tasarımı yaptım..hangisini sunmam daha iyi olur veya tavsiye edebileceğiniz şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler.. _______________________________________________________________________
Yukarı Alt