Arama sonuçları

1. M

Pdf Edit

merhaba tekrar, gri kareler pdfleri seçtiğim sayfada olsa da benim kesip boş sayfaya attığım imajda görünmüyorlar.yani sorun ortadan kalktı diyebilirim. çok teşekkürler ilginize:)
  2. M

Pdf Edit

cevaplar için çok teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş ve gerçekten basitmiş:) tabi biraz hızlanmam gerekli.fakat bunda da nadiren şöyle bir sorunla karşılaştım.bazı pdfleri açtığımda arka planına gri tonlarında kareli desenler ekleniyor.hepsinde değil ama bazılarında böyle bir sıkıntı yaşadım...
  3. M

Pdf Edit

cevap için çok teşekkürler. photoshopun deneme sürümünü indirip denedim fakat açıkçası biraz karmaşık geldi. acrobat proyu da deneyeceğim birazdan. aslında photoshopta seçtiğim resimlerin hepsini aynı boyuta getirip düzenli bir şekilde alt alta sıralayabilsem işim görülecek.
  4. M

Pdf Edit

merhabalar, elimde pdf halinde bulunan notlardan kendi önem sırama göre bir özet çıkarmak istiyorum.mesela birinci sayfadan 2. paragrafı,üçüncü sayfadan 3.paragarafı vs alıp tek bir pdf sayfasına bunları gömmek istiyorum. screenshot alıp düzenlemeyi,yeni bir fotoğraf yapmayı ve onu pdfye...
Yukarı Alt