Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Font

font olduğundan emin misin istersen şu linke bir göz at benzer şeyler var : TIKLA
  2. Hasan Güner

Koza Enerji

estetik bir çalışma
  3. Hasan Güner

Avukat Kartvizit Çalışması

iletişim bilgilerini kenardan uzaklaştırmak şart
  4. Hasan Güner

Bilgisayar Faresi / Mause logo

merhabalar, çalışmanı sergilemek özgüven belirtisi lakin imzanı o kadar abartman yersiz logo çiziminde photoshop u kullanman başını ağrıtacaktır ileride onun için ucundan kıyısından vektörel bir program öğrenmen lazım hayali firmalar bulup bunlara çalışmalar yapmak güzel bir alıştırma biçimidir...
  5. Hasan Güner

Eczane Kartvizit Çalışması

sıradan bir görünümü var kırmızı zeminleri atıp tek tip şık bir font kullanılsa daha hoş görünecektir saygılar
  6. Hasan Güner

Forma tasarımı

merhaba ben uygulamanın çok profesyonel olduğunu düşünmüyorum fakat her yapılanın temelinde bir fikrin olması çok etkileyici tebrik ediyorum sizi
  7. Hasan Güner

Gazete İlanı

amacı ilan-ı aşk mı?
  8. Hasan Güner

Merhaba:)

merhabalar hoş geldiniz
  9. Hasan Güner

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

müşterilerin bayıldığı kartvizit türü :) haa bu demek değil ki kötü olmuş tertip düzende göz tırmalayan birşey yok elinize sağlık
  10. Hasan Güner

Apex Kartvizit

çok şık tebrikler
  11. Hasan Güner

Fly Group Çift Yönlü Broşür

hoş... elinize sağlık ;)
  12. Hasan Güner

MİROSLAV STOCH Grafik tasarımı

fikir de uygulama da zayıf kalmış en azından renkler uyumlu ve efektler yerinde olsa işi kurtarabilirdi
  13. Hasan Güner

Marmara Copy_Kartvizit Çalışması

merhabalar, iletişim bilgileriyle alakalı kural "Kişi yaptığı kartviziti veya broşürü iletişim bilgileri ile beraber yayınlayabilir." şeklinde değişmiştir
  14. Hasan Güner

Gelin Eli Ev Yemekleri Kurumsal Kimlik & Logo

çalışmaya baktığımda rastgele ortaya çıktığını ve sırf göze hoş geldiği için kullanıldığını düşünmüştüm o yüzden karalama yapıldı mı diye sordum halbu ki önce bir hikaye belirlenmeli bu doğrultuda çizimler yapılmalıydı örnek :
  15. Hasan Güner

Ekip-1 /N.A.R. /Özel Harekat Dizi Afişi

yeni eklenenlerden en üstteki fena durmuyor
  16. Hasan Güner

özel kesim kartvizit

merhabalar... bu bakanlığın kurumsal tasarımı sadece bilgiler değişmiş neyi eleştireceğiz :)
  17. Hasan Güner

Yapım Aşaması Çalışmam...

çok hoş olmuş
Yukarı Alt