Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Cami

keşke konuyu freelance işverenler bölümüne açsaydınız daha çabuk yanıt alırdınız
  2. Hasan Güner

Merhaba.. grafikerler.org taki ilk paylaşımlarım..

merhaba çalışmalar fena görünmüyor not; foruma resim ekleme hakkında şu konuyu inceleyiniz : https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html
  3. Hasan Güner

Kapak Fotoğrafı

bence fena değil zemindeki grinin tonu biraz daha açık olabilir ayrıca farklı fontlar da denenebilir ama bu hali de fena değil
  4. Hasan Güner

corelde elmas nasıl çizimi yardım

merhaba bu hazır elmas çizimleri işini görmezse ders de hazırlayabiliriz TIKLA İNDİR
  5. Hasan Güner

ustalar yardım lütfen.

@aliarcom :) yeni çalışmaları merakla bekliyoruz
  6. Hasan Güner

Broşür Kapak Tasarım

merhaba saygıdeğer Bilecikli üyemiz resmin modu cmyk sanırım şu an renkler çiğ görünüyor bazılarının görmesine mani olabilir
  7. Hasan Güner

ustalar yardım lütfen.

ben kurs bitirdim on numara tasarımcıyım diyeni görmedim hatta okul mezunu bir çok kişi bile bunu diyemiyor her şey kişinin kendinde bitiyor... bazıları için kursiyer eşittir para demek ;) pazarda domates satmak gibi bir şey yani genel birkaç şey diyeceğim sen oradan bir sonuç çıkar kişi...
  8. Hasan Güner

ustalar yardım lütfen.

@aliarcom yanlış bir tutum daha değişik yapmaya çabalama çünkü henüz daha erken önce şarkı dinlersin sonra mevcut şarkıları söylersin sonra kendin söz yazıp beste yaparsın öğrenmenin ilk aşaması taklittir
  9. Hasan Güner

ustalar yardım lütfen.

çalışmalara başlamadan önce googledan örnek çalışmaları inceledin mi ?
  10. Hasan Güner

Corel Draw'da daire etrafına yıldız koymak ?

merhaba iki dakika içinde sana bir video ders hazırlıyorum bekleyiniz :) video geldi :) 47786553
  11. Hasan Güner

Osmangazi Erkek Apart Broşür l N.Tr.

Bilecik için yeter de artar ;) eline sağlık Nurullah
  12. Hasan Güner

İlk Corel Draw Çalışmalarım

merhabalar öncelikle özgüvenin için kutlarım eminim yapılan yorumlar sana çok şey katacaktır şimdi sana seni daha profesyonel gösterecek tüyolar vereceğim * kullandığın görselleri/resimleri orantısız küçültme/ezme * aaa bu renk çok tatlıymış diyerek her rengi kullanma uyumlu renkleri araştır...
  13. Hasan Güner

Stylish Light Effect

teşekkürler ;)
Yukarı Alt