Arama sonuçları

1. Murat Güler

Gramafon

saolun efendim teşekkürler
  2. Murat Güler

Gramafon

Herkese merhaba geçen nostaljik radyomu modellediikten sonra fulya hanım birde gramafon istemişti elimden geldiği kadarıyla modelledim. Umarım beğenirsiniz
  3. Murat Güler

iphone'a rakip çıktı

Vayy bundan bende de vardı zamanında iyi savunma aracıydı :)
  4. Murat Güler

3D Max'daki İlk Denemelerim

vay patron güzel olmuş ilk çalışmalara oranla sakla bunları ilerde bina yaptığın zaman bunlara bakar bakar iç geçirirsin keza benim yamuk ayakla ilk sandalyem bilgisayarımın duvarında asılıdır. Devamını bekliyorum.
  5. Murat Güler

tridimax

Hakan bey tiridimax nedir ben anlamadım. tiridimax gerekli diyorsunuz biraz daha konuyu açar mısın?
  6. Murat Güler

Beach Life_İkinci çalışmam

"Beach" karakteri tam olarak okunmuyor. Sayı: 12 neden o kadar büyük maşallah derginin logosu kadar büyük olmuş :D Elinize sağlık.
  7. Murat Güler

Grafik tasarım konusunda kendimi nasıl geliştirebilirim.

Öncelikle hoş geldiniz Birincisi; “Herkeze değil, Herkese’dir. Grafiker olarak bu işe başlamak istiyorsak önce Türkçemizi kurallarına uygun kullanalım. İkincisine yani asıl sorunuza gelirsek zaten kafanızda bir takım şeyler şekillenmiş. Geleceğe dönük planlarınız var. İnşallah her...
  8. Murat Güler

Beach Life_dergi tasarımı

Elinize sağlık güzel çalışma :clap2: Ama bence bayanın başını başlıktan kurtarmanız lazım biraz aşağı cekebilirsiniz. Tabi benimki öneri. Başarılar
  9. Murat Güler

Nostaljik Radyo

teşekkürler saolun
  10. Murat Güler

Pusula

teşekkürler dilek hanım
  11. Murat Güler

Nostaljik Radyo

teşekkürler duygu hanım saolun
  12. Murat Güler

elektro gitar

Zamanla daha güzel olur işallah önce modellemeyi hallet sonra diğerleri kendiliğinden gelir. başarılar
  13. Murat Güler

Pusula

Hadi bakalım bekliyorum çalışmalarını
  14. Murat Güler

Yuvarlak koltuk

Sadece rengini söle :)
  15. Murat Güler

Pusula

Teşekkürler duygu hanım işallah daha güzellerini sizden bekliyoruz.
  16. Murat Güler

Yangın Musluğu

Asıl siz yanlış anladınız sanırım baya bir emek verdim çalışmaya eğer isterseniz izlediğim tutoriolın linkini özelden atabilirim. Teşekkür ederim.
  17. Murat Güler

Yazıya ışık efekti (istek)

Sitede warez paylaşımı yasak sanırım ben internetten indirmiştim upload edip sizi link gönderebilirim. Tabi eğer sitede yasak değilse bölle bişi.
  18. Murat Güler

Yuvarlak koltuk

eyvallah kardeş
  19. Murat Güler

Yangın Musluğu

Çiz ortak bende şu an bir standa başladım daha çok çalışmamız gerek hadi kolay gele bitince yükle yorum yapalım olur mu?
Yukarı Alt