Arama sonuçları

1. Murat Güler

Nostaljik Radyo

Teşekkürler saolasın
  2. Murat Güler

Yuvarlak koltuk

Tabi ne renk istion :)
  3. Murat Güler

Nostaljik Radyo

Senin için modellerim ne demek :)
  4. Murat Güler

Yuvarlak koltuk

Bence önce max sonra cinema4d maxin mantığı bütün 3d programların temelini oluşturur.
  5. Murat Güler

Nostaljik Radyo

:) Herkes için öledir ama ama bir mantığını kavrarsanız emin olun gerisi gelir.
  6. Murat Güler

Nostaljik Radyo

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Mesleğim grafik tasarım ama Max ile uğraşmak bana ayrı bir zevk veriyor. Daha öğrenme aşamasındayım. İşallah burdaki öğrenmek isteyen arkadaşlara da faydam dokunur.
  7. Murat Güler

Yuvarlak koltuk

Güzel bir yuvarlak koltuk modelleme çalışmam umarım beğenirsiniz :rolleyes:
  8. Murat Güler

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

Çalışmaların çok güzel eline sağlık, ama başlıktaki Türkçe için aynı şeyi söyleyemem çoğul ifadelerin kullanıldığı cümlelerde lar ya da ler gibi çoğul takılar kullanılmaz. Hatırlatayım dedim. Teşekkür ederim.
  9. Murat Güler

Nostaljik Radyo

İnternette gördüğüm beğendiğim bir radyoyu modelledim. Umarım beğenirsiniz.
  10. Murat Güler

Yazıya ışık efekti (istek)

Mental ray bilmiyorum vrayde onu arkadaşın anlattığı gibi çok rahat yaparsınız. Mental rayde de light mat. gibi birşey olabilir. Bir deneyin yapamassanız tekrar bakalım teşekkürler
  11. Murat Güler

Yangın Musluğu

Neden istediğinizi öğrenebilir miyim peki?
  12. Murat Güler

Beach Life / Fairytale

Üzerinde uğraşılması gereken bir çalışma sağ taraftaki fontlar sorunlu onlar halledilirse çok daha güzel olabilir. Elinize sağlık
  13. Murat Güler

Beach Life - Reşat UÇDU

Arka fona komple bir plaj at o zaman amacına biraz hizmet eden bir çalımşma olabilir.
  14. Murat Güler

Max için birkaç kısa yol

en kısa sürede sen bunlara bir çalış abi :)
  15. Murat Güler

Max için birkaç kısa yol

Hasan hocama söz verdiğim gibi bu makale yeni başlayanlara umarım yol gösterir. Elimden geldiğince yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. 3ds Max kullanırken çalışmalarınıza hız kazandırması açısından ilk öğrenmeniz gereken şey klavye kısayollarıdır. Bu sayede her defasında fare...
  16. Murat Güler

Yangın Musluğu

@BerkGrafik evet vray kullanıyorum @Buse Türüdü teşekkür ederim saolun dilek hanım için sölediklerim sizin içinde geçerli ;) sadece 3D dünyasına bir adım atın yeter saygılar
  17. Murat Güler

Yangın Musluğu

Bence maxin mantığını anlarsanız gerisi çorap sökügü gibi gelir size bir tavsiye maxi öğrenmeye hobi olarak başlayın ne kaybedersiniz ki zaten bir işiniz var. Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
  18. Murat Güler

Yangın Musluğu

saolasın teşekkür ederim yorumun için işte maxin en güzel tarafıda bu :)
  19. Murat Güler

Background speed

teşekkürler paylaşım için
Yukarı Alt