Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Mesleğim grafik tasarım ama Max ile uğraşmak bana ayrı bir zevk veriyor. Daha öğrenme aşamasındayım. İşallah burdaki öğrenmek isteyen arkadaşlara da faydam dokunur.
Çalışmaların çok güzel eline sağlık, ama başlıktaki Türkçe için aynı şeyi söyleyemem çoğul ifadelerin kullanıldığı cümlelerde lar ya da ler gibi çoğul takılar kullanılmaz. Hatırlatayım dedim.
Teşekkür ederim.
Mental ray bilmiyorum vrayde onu arkadaşın anlattığı gibi çok rahat yaparsınız. Mental rayde de light mat. gibi birşey olabilir. Bir deneyin yapamassanız tekrar bakalım
teşekkürler
Hasan hocama söz verdiğim gibi bu makale yeni başlayanlara umarım yol gösterir. Elimden geldiğince yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.
3ds Max kullanırken çalışmalarınıza hız kazandırması açısından ilk öğrenmeniz gereken şey klavye kısayollarıdır. Bu sayede her defasında fare...
@BerkGrafik
evet vray kullanıyorum
@Buse Türüdü
teşekkür ederim saolun dilek hanım için sölediklerim sizin içinde geçerli ;) sadece 3D dünyasına bir adım atın yeter
saygılar
Bence maxin mantığını anlarsanız gerisi çorap sökügü gibi gelir size bir tavsiye maxi öğrenmeye hobi olarak başlayın ne kaybedersiniz ki zaten bir işiniz var.
Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.