Arama sonuçları

1. farukcagla

Hukuk İle İlgili Soru Ve Sorunlarınız

@canlan Peki site yönetimini size devrediyoruz, Av. İnan beyi görevden alıp cübbesini çıkartabilirsiniz.
  2. farukcagla

"Program kullanıyorum, öyleyse grafikerim" demek doğru mudur?

@canlan Soru şu; "Program kullanıyorum, öyleyse grafikerim" demek doğru mudur? Cevabınızı bekleriz. Determinist olsun. Yanına da Makyavelist ekleyin azıcık, seversiniz.
  3. farukcagla

AZ ÖNCE; Grafikerler için ÖZEL KANUN ÇIKARTILAMAAAAAZZZZZZZZ! Neden, çünkü doktorlor veya avukatlar gibi "ayrıcalığı olan" bir iş yapmazlar... -------------------------------------------------------------------------------------- ŞİMDİ; Türkiye Cumhuriyeti, sanatçıyı tanımış ve...
  4. farukcagla

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

GRAFİKERLER DAYANIŞMA DERNEĞİ MANİFESTOSU GRAFİKERLERİN HUKUKSAL STATÜSÜ 1 YILDIR ÇEŞİTLİ ETKİLERLE SALLANTIDA KALMIŞTIR. 1 yıl önce iyi niyetli birlik olunması çabalarıyla Grafikerler Meslek Birliği düşüncesi ortaya atılmış, daha sonra yaşanan olumsuz gelişmelerle grafikerlerin bir çatı...
  5. farukcagla

@canlan 1-At sahibine göre kişner, deyimi daha doğrudur, düzeltir özür dilerim. 2-At sahibine kişner de desem, koşar da desem, hakarete girecekse girer, koşmak ile kişnemek arasındaki fark hakaret ile hakaret olmamak arasındaki fark kadar önemli değildir. 3-Kastettiğim bilgisayardır. At...
  6. farukcagla

Hukuk İle İlgili Soru Ve Sorunlarınız

@canlan Kurulacak Grafikerler Dayanışma Derneğinin de hukuk danışmanlığını yapacaktır. Rahatsız olmanız değil, aksine bir HUKUKDAŞ olarak memnun olmanız gerekir ! Sizi memnun etmek için site yönetimini SİZE mi devredelim?
  7. farukcagla

Maaşlı Çalışan Grafiker Günde Kaç Saat Çalışmalı?

GRAFİKERLER DAYANIŞMA DERNEĞİ MANİFESTOSU GRAFİKERLERİN HUKUKSAL STATÜSÜ 1 YILDIR ÇEŞİTLİ ETKİLERLE SALLANTIDA KALMIŞTIR. 1 yıl önce iyi niyetli birlik olunması çabalarıyla Grafikerler Meslek Birliği düşüncesi ortaya atılmış, daha sonra yaşanan olumsuz gelişmelerle grafikerlerin bir çatı...
  8. farukcagla

Değerli Ömer Çokbilen kardeşim, Titiz ve ayrıntılı, üstelik dürüst ve içten cevapların için çok teşekkür ederim. Herkesten bu sorulara senin gibi yanıt vermesini bekliyorum. Evet bu sorunları çözecek otoritenin ne olduğunu çok şükür artık biliyorum. Geçmişte yaşadığım acı tecrübeler neyin...
  9. farukcagla

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

@unknownillustrator Bir site fikri hatta bir portal fikri benim de aklımda var. Hatta bunu bu site sahibi Ömer bey de biliyor. Bi bu mücadeleyi kimin için vereceğiz diyorsunuz ya, benim oğlum 16 yaşına bastı ve meslek lisesinde grafik bölümünde okuyor. bu yıl 3e geçti, 2 yıldır okulda eline...
  10. farukcagla

@Burak Güzey Burakcım, yukarıdaki cümlene bir kelime ilave edersem daha doğru anlaşılır diye düşündüm ve ilave ettim, yanlış mı yaptım? Ben ne zaman senin gibi grafiker ile doktor örneğini versem, bazı kazmalar, lafa kazmayı vuruyorlar; iki örnek uyuşmamış, biri doktor öteki grafiker...
  11. farukcagla

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

@unknownillustrator Sevgili kardeşim; Madem fikirlerim hoşunuza gidiyor, bu sitede bana saldıranlar oluyor. Bırakın eleştirmeyi, eşek hoşaftan ne anlar deyip bana eşek diyenler oluyor. Ben grafikerler kürek mahkumu gibi çalıştırılıyor diyorum, yalan söylüyorsun, kasıtlı olarak abartıyorsun...
  12. farukcagla

@Burak Güzey Eeee, grafik sanatı kültür sanatıdır, grafiker kültürlü olmalıdır diye boşuna demiyoruz Burakcım. Onun için ben grafikerin kültürlüsünü ve tasarım yapanını severim dedim, bir kişi bile helal olsun demedi. Ezilen grafiker aptal grafikedir ifadesini okuyorlar yine ses...
  13. farukcagla

@Burak Güzey Burakcım, Cevap gelmediğine göre 30.000 grafiker böyle bir sınava katılmak istemiyor, sonucu çıkıyor. Ama katılmayanlar sınav sonucunda elde edilecek sertifikanın nimetlerinden de yararlanamaz. Bu sınavı kim yapacak? Bu sertifikayı verecek olan kurum! O kurum kimdir? Nedir...
  14. farukcagla

Mesai saati sizin çalıştığınız yerde kaç saat? Sabah kaçta başlıyor, akşam kaçta bitiyor? Mesai saati bitiminde işten çıkabiliyor musunuz? Çıkamıyorsanız fazla mesai ücreti alıyor musunuz? Almıyorsanız, işyeri ile mesai saati bitimine kadar diye mi, yoksa o günkü işi o gün bitirmek şartıyla mı...
  15. farukcagla

Grafiker İŞ İSTASYONU mudur?

@Burak Güzey "Eşek ve hoşaf ilişkisi hakkında bir atasözü mü, deyim mi, ne vardı, şimdi hatırlayamadım. " Diyerek; eşek hoşaftan ne anlar suyunu içer tanesini bırakır, demek istiyor. Bunu resmen demeye korkuyor, eşek dedi diye hakaret davası açılacağını biliyor, ama ima yoluyla hakaret...
  16. farukcagla

@canlan ------------------------------- EMRİN OLUR ! farukcagla adım ile girmemi kabul ediyor musun etmiyor musun dedim, bir sürü bahane yazdın. -------------------------------
  17. farukcagla

@canlan Bu siteye gereğinden fazla rahatsızlık verdik, tek soru; senin sitene faruk cagla adımla gireceğim ve seninle her konuda ve her iddian karşısında hesaplaşacağım. Sağda solda atma, senin sitende seninle deplasmanda oynayacağım, üstelik hakem de sensin ! Senin ipliğini senin sitende...
  18. farukcagla

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

ZORUNLU AÇIKLAMA ve BİLGİ; Bu sitede kimse Levent'i kastederek iti an, çomağı al demedi. Levent kendisi için zorla it dedirtmek istiyor. Sonra da bunu hakaret mahkemesi için malzeme yapmak istiyor. Bu tip taktikleri çok iyi bilir. Karşılıklı diyalogda yenemediklerini mahkemede yenmeye...
  19. farukcagla

Senin sitende kendi adımla yazacağım, bu dediklerini çürüteceğim. Var mısın? (kısa yazdım; varsan başlayalım, yoksan burada gürültü etme, kendi sitende kendi kendine çal oyna, üyelere fırça at, kendini tatmin et.burayı meşgul etme.) Senin sitene benim Fake isimle girdiğimi söylüyorsun... sen...
  20. farukcagla

@Emine Şahin Emine Hanım, Konuya katkılarınız için önce çok teşekkürler. Tartışma edebi, terbiyesi olan adam önce emir vermez, rica eder... Bu özellik fogbird'de var mı, bakın bakalım. Bana çok konuşma da meslek birliğini kur, kıvırma, görevin belli, görevini yap şeklinde nezaket...
Yukarı Alt