Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Boş vakit değerlendirmesi :)

yeni çıktı fırından :)
  2. Hasan Güner

Hayali Kartvizit Çalışmam

ilk intiba şu şekilde oluyor : 'grafik tasarım yapan birisi kendi tasarımını yapamamış' ee ne yapmak lazım derseniz? olabildiğince sade çalışın gereksiz metinleri silin gitsin grafik tasarımı yapan bir kişinin kartvizitinde daha küçük puntolu yazılar olabilir benzer örneklerden ilham...
  3. Hasan Güner

Milad YAPIM - Logo çalışmam

bana çok itici göründü tipografik işlemler üzerinden daha farklı ve estetik ürünler çıkabilir ve son olarak bence kamera - film - mercek vs. çizimler kullanmayın emanet duruyor
  4. Hasan Güner

"bayım" isimli kişisel logo çalışması

bir tavsiyede bulunmak istiyorum izin var ise... program kullanma açısından veya düşündüğünü programa aktarma konusunda bir sorun yok gibi görünüyor şimdi mühim olan nokta hayal gücünü ve yorum gücünü geliştirmek bunun içinde bir kağıt ve kalem ile çalışmak daha faydalı olacaktır profesyonel...
  5. Hasan Güner

Butik Badem - Ambalaj Tasarımı

kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun :)
  6. Hasan Güner

restaurant deneme logo çalışması

bu tarz denemeler yapmanda bir sıkıntı yok bence doğru yoldasın sonraları bu çalışmalar seni tatmin etmeyecek farklı şeyler görmeye başlayacaksın ben senin çalışmana bakarak birkaç basit deneme yaptım umarım sana fikirsel açıdan fayda sağlar kolay gelsin
  7. Hasan Güner

Kartvizit örnek tasarım (sizce nasıl ?)

firma adı biraz büyüyebilir onun dışında ön düz tam beyaz arka tatlı bir bordo olmalı ;)
  8. Hasan Güner

casse | kurumsal kimlik | hasan güner

teşekkür ederim ;)
  9. Hasan Güner

deneme kartvizit çalışmam..

yerleşim çalışmayı amatör göstermiş ampul - web sitesi vs. ortada çok kaba iletişim bilgilerinin konumu da kötü ve düzensiz fontlarda da alternatif şart biraz daha çalışmak lazım üzerine
  10. Hasan Güner

Kurumsal Kimlik

mail attım :)
  11. Hasan Güner

Kişisel Logo Denemesi - Hasan YILDIZ.

font konusunda daha modern şeyler denenirse daha da güzel olacaktır
  12. Hasan Güner

gazete reklam çalışması-2

bence hoş olmuş elinize sağlık
  13. Hasan Güner

casse | kurumsal kimlik | hasan güner

@bozoadiguzel teşekkürler yorumlar için :s8:
  14. Hasan Güner

ünver lastik fontunu arıyorum

sanki ikisi de aynı aileden gibi yani birini bulursam diğerini de çözerim gibime geliyor elinizde varsa paylaşır mısınız lastik fontunu küçük hali yanıltıyor olabilir bir de şöyle birşey var elimde:
  15. Hasan Güner

ünver lastik fontunu arıyorum

şu font ailesini (ya da benzerini) arıyorum elinde olan paylaşabilir mi? :grafikerler:
  16. Hasan Güner

Temsili Logo tasarımlarım

çalışmaları corel kullanma üzerinden değerlendirirsek çalışmalar fena değil ama logo olarak bakarsak biraz kaba duruyorlar daha sade ve sevimli olmasına özen gösterin derim
  17. Hasan Güner

mobil Sony Ericsson çalışması photoshop cs6

çok güzel olmuş eline sağlık
  18. Hasan Güner

Deneme çalışması logo

sektör ne ? ona göre yazayım yorumumu
  19. Hasan Güner

Devasa Bilişim Logo Çalışması 2012

fikrim geldi :) şimdi bu hem düşünce işaretine hem de d harfine benzeyen çizim var ya onu büyültüp içine firma adını ve ünvanını yazsak nasıl dururdu araba deneme imkanı var mı gibi gibi...
Yukarı Alt