Arama sonuçları

1. M

National Geographic Dergi Kapağı Tasarımı

başkasının düşünceleri önemlidir :) saygılar
  2. M

Bu fontu bilen varmı

national geographic bunun fontunu arıyorum arkadaşlar ? saygılar
  3. M

Fotoğraf Makinası Önerileriniz

Merhabalar, Pentax K100D ve Fuji Film hs 10 Modellerine bakıyorum pentax çok iyi diyorlar, fakat video çekimi yok diye pek sicak bakmıyorum Fuji ona göre full hd video çekiyor ve 30x zoom var ayrıca 11 12 çözünürlük sunuyor bu iki makina ile fotoğraf için kıyaslama yapsak hangisi daha iyi...
  4. M

Barış konulu deneme afiş çalışması

İlk kez konulu bir afiş yapmayı deniyorum geçerli duruyormu ben baka baka artık anlamıyorum,
  5. M

İmsakiye ve Afiş Çalışması

İlk imsakiye ve Ps' de ilk afiş çalışmam yorumlarınız benim için önemlidir saygılar.
  6. M

Film afişi çalışmam

İlk film afiş çalışmam, film ismi ve oyuncular tamamen uydurmadır, film ismi bir anda geldi aklıma kullanılabılır aslında :)
  7. M

Ramazan Paketi İnsert Çalışması

ilk insert çalışmamıda paylaşıyım :)
  8. M

Logo sunumu

Merhabalar, özellikle logo tasarımı yarışmalarında gördüğümüz logo sunumları yere basık gibi duruyor hatırladınız umarım o işlemi corel' de nasıl yapabiliriz, denedim tam sonuç anlamadım ps ile de olabilir saygılar
  9. M

Kurumsal Kimlik Çalışması

2. kurumsal kimlik deneme ile yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler,
  10. M

diplomat ve dosya kapağı

Merhabalar arkadaşlar diplomat zarfın yapışkan kenarının tam ölçüsü ve antetli dosya kapağının içindeki kağıt koyma alanınn tam ölçüsnü bilen varmı acaba yada bakabileceğim site teşekkürler.
  11. M

Kartvizit çıktısı

Merhabalar arkadaşlar, kartvizit çıktısı alacam fakat şöyle tam nelere dikkat edecem tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar.
  12. M

Logo ve Kartvizit Çalışması

Merhabalar,
  13. M

İlk Kurumsal Kimlik çalışmam

Merhabalar arkadaşlar, ilk kurumsal kimlik çalışmam nasıl gözüküyor acaba kullanılabilir olabılırmı doğrusunu söylemek gerekirse üzerinde çok durmadım ama yinede yorumlarınız önemli benim için saygılar
  14. M

Deneme Kartvizit ve Logo Çalışması

Kullanılabilir gözüküyormu acaba saygılar.
  15. M

Yeni deneme çalışmalarım

Arkadaşlar yeni deneme çalışmalarım, :eek: afiş 2. denemem, başarı belgesini ilk kez deniyorum arkadaşlar
  16. M

gölge efekti

merhabalar, resimde görüldüğü gibi gölge efektini tam neredne ve nasıl verebilirim acaba ortası basık kenarlar havada gibi gözüküyor ?
  17. M

Sunum ödevi Afiş Çalışması

Sunum ödevi Afiş Çalışması sade olmasını istedim
  18. M

Sunum Ödevi Antetli Logo ve Kartvizit Çalışmam

Merhabalar Sunum ödevi için hazırladığım Turpen adlı çalışmam. Yorumlarınız ?
  19. M

İlk Broşür Çalışmam

Arkadaşlar ilk broşür çalışmam nasıl gözüküyor kullanılabilir olmuşmu acaba :allalla:
  20. M

Deneme logo ve kartvizit

Deneme amaçlı nasıl gözüküyor acaba :allalla:
Yukarı Alt