Merhabalar, Pentax K100D ve Fuji Film hs 10 Modellerine bakıyorum pentax çok iyi diyorlar, fakat video çekimi yok diye pek sicak bakmıyorum Fuji ona göre full hd video çekiyor ve 30x zoom var ayrıca 11 12 çözünürlük sunuyor bu iki makina ile fotoğraf için kıyaslama yapsak hangisi daha iyi...
Merhabalar, özellikle logo tasarımı yarışmalarında gördüğümüz logo sunumları yere basık gibi duruyor hatırladınız umarım o işlemi corel' de nasıl yapabiliriz, denedim tam sonuç anlamadım ps ile de olabilir saygılar
Merhabalar arkadaşlar diplomat zarfın yapışkan kenarının tam ölçüsü ve antetli dosya kapağının içindeki kağıt koyma alanınn tam ölçüsnü bilen varmı acaba yada bakabileceğim site teşekkürler.
Merhabalar arkadaşlar,
ilk kurumsal kimlik çalışmam nasıl gözüküyor acaba kullanılabilir olabılırmı doğrusunu söylemek gerekirse üzerinde çok durmadım ama yinede yorumlarınız önemli benim için saygılar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.