Arama sonuçları

1. Murat Vardar

A5 arkalı önlü / paylaşım olsun...

@Ramiz TAYFUR yorumunuz için teşekkürler, en iyi tasarımların sizlerden çıkması dileğiyle....
  2. Murat Vardar

En yaratıcı ambalaj tasarımları

faydalı olması dileğiyle...
  3. Murat Vardar

Bu Photoshop Manipülasyonlarına Inanamayacaksınız

Arjantinli Martin De Pasquale, photoshop ve grafik tasarım üstadı bir isim. Birçok insanphotoshopu kendini güzelleştirmek için kullanırken Pasquale tamamen kendisi üzerinden sanat olarak kullanıyor. Yapmış olduğu bir çalışma da bunun ispatı. Kendi orjinal fikirleri ile kendi bedenini mizahibir...
  4. Murat Vardar

Birbirinden Ilginç Ve Yaratıcı Nevresim Takımı Tasarımları...

Grafik tasarım, bildiğiniz üzere yeteneğin yanında farklı bir bakış açısı ve ince bir zeka gücüyle birleştiği zaman ortaya nelerin çıkacağını sizin yerinize araştırdık ve İlham alabileceğiniz, komik, yaratıcı ve ilginç nevresim ve yatak örtüsü tasarımlarını aşağıda beğeninize sunduk.... ...
  5. Murat Vardar

Yaratıcı Bir Reklam Kampanyası

Yaratıcı reklam ajansı Leo Burnett France, Jeep Markası için yaptığı Zeka dolu çalışmaları. Çalışmalarında Hayvanları kullanan ajans, çalışmayı ters çevirince diğer gizli hayvanı görebilirsiniz. Bu şaşırtıcı çalışmalara aşağıdan bakabilirsiniz. ilham kaynağı olması dileğiyle... .
  6. Murat Vardar

Paralaks Kaydırma Efektine Sahip Websitesi Örnekleri

İngilizce tabiri ile parallax olarak adlandırılan ve dilimizde paralaks olarak bilinen bu icat, gözün gördüğü konum ile gerçekteki konum arasında oluşan farka verilen bir isim. Son dönemlerde popülerliği artan bu icadı en son iOS 7‘nin grafik arayüzünde görmüştük. Ancakparalaks efektinin...
  7. Murat Vardar

Bir Kartvizitin Müşteriye Kadar Baştan->sona Evreleri (eğitim)

Teşekkürler Hakan, Film tadında bir anlatım dersi olmuş Devamını da bekleyeceğim
  8. Murat Vardar

6 Adımda Film Afiş Tasarımı

@birgünbirisi Faydalı olması dileği ile.
  9. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

günaydınlar olsun, en iyi tasarımların sizlerden çıkacağı bir gün olması dileğiyle... iyi forumlar.
  10. Murat Vardar

PS Çizgi Roman Hazırlama Kiti

@b3krkdk teknik servisteki arkadaşlara ilettim, konu hakkında inceleme başlattılar, en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
  11. Murat Vardar

Corel Draw Yardım ?

@Eren Saraç FORUM KURALLARI 10) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini dağıtmak ve...
  12. Murat Vardar

Tasarım Programlarını Winrar Dosyası Şeklinde Indirebileceğim Bir Site Var Mı

@blue.dream Elbette, adı geçen sitelerden trial (deneme/öğrenme) versiyonlarını indirebilirsiniz.
  13. Murat Vardar

Sabah 8 Akşam 6 Site Mesaisi

@Ali Kürşat SABANCI Buradan Altın Üyelikle İlgili Gerekli Açıklamaya Ulaşabilirsiniz.
  14. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın arkadaşlar
  15. Murat Vardar

Tasarım Programlarını Winrar Dosyası Şeklinde Indirebileceğim Bir Site Var Mı

@blue.dream bahsettiğiniz programların öğrenme amaçlı versiyonlarını; www.corel.com www.adobe.com adreslerinden dilediğiniz şekilde indirebilirsiniz. foruma hoş geldiniz...
  16. Murat Vardar

Şaşırtıcı 10 adet ambalaj tasarımı

ilham kaynağı olması dileğiyle...
  17. Murat Vardar

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Şu an linkler hakkında teknik ekip bir çalışma başlattı, sonucu en kısa sürede sizlerle paylaşılacaktır...
  18. Murat Vardar

Muz Ve Kaz-manipülasyon

Anatomi ve doku hakkında ki bilginizi zenginleştirmelisiniz, çalışmalarınızda bu yönde eksiklikler oldukça ön planda.... zamanla daha da iyilerini yapacağınızı umuyorum.
  19. Murat Vardar

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

Değerli Üyemiz Sedat GÜL; nice 3000 - 4000 - 5000 mesajlarını da görebilmek dileğiyle...
  20. Murat Vardar

Bereket Duası, Ayetel Kürsü, Nazar Duası

@Hümeyra Can Güncel link konunun 1. mesajında düzenleme ile yapılmıştır, sorunsuz indirebilirsiniz.
Yukarı Alt