Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Logo Çalışması..

Bunlar da güzel ama 3.de degradeyi beyazdan maviye verdiğin için "P" kaybolmuş...
  2. Burak Güzey

Logo Çalışması..

Hoş ama sanki eksik birşeyler var tam çözemedim... 1, 2 çalışma daha koyabilirsen... Web sitesi için kullanılan bir düğme gibi duruyor, mobilya ile bağdaştıramıyorum o yüzden... :( Aslında renk seçimlerin ve Font seçimlerin iyi...
  3. Burak Güzey

14 Ocak- 03 Şubat Tasarım Yarışması Sonucu

Tebrik ederim, güzel bir çalışma olmuş...
  4. Burak Güzey

Fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Yuvarlak çerçevelerin içerisine kullandığınız mask gereksiz olmuş bence... Ayrıca "Neden Markayız?" tamamı aynı fonttan olsa daha hoş durur
  5. Burak Güzey

1 tane Kartvizit Örneği :)

Bence de gözü yoruyor... Boşluğu daha çok kullan bence...
  6. Burak Güzey

dergi kapağı

Font seçiminde de biraz daha özenli ol bence...
  7. Burak Güzey

Hukuk kitap kapağı:D

Güzel olmuş, fotoğraf seçimi ve renkleri ile oynanması(eğer oynanmış ise)... Bir tek terazilerin tam ortalarını kırıma getirseydiniz daha hoş olurdu bence...
  8. Burak Güzey

Pisik Onleyici Tasarim..

@Designer_S Orası belli olmaz... ;)
  9. Burak Güzey

insört çalışmamdan bir örnek

gri tonlu yazı yeterli kontrastı vermemiş sanki... Siyah Kontürlü beyaz bir yazı, yada mavi ile kontrast açısından kırmızı tonlu olsa idi daha iyi olurdu bence...
  10. Burak Güzey

Yine bir Kartvizit Çalışmam (yorum için)

Fontu daha köşeli birşey seçsen... Bu yumuşak hatklar "İnşaat" sektörü ile pek uyuşmamış... Fotoğrafın üzerine eklediğin, beyaz çizgiler de hoş olmuş Kartvizitte fotoğraf kullnma taraftarı değilimdir pek ama olmuş... Logosu da hoş, sadece en sağdaki Altıgenin içinden geçen demir biraz rahatsız...
  11. Burak Güzey

Pisik Onleyici Tasarim..

Broşürleri masanın üzerine ön arka gelecek şekilde dizdikleri zaman, bir fuar vb. de o zaman fark eder... :D Ha bi de takıntılı grafikerler fark edebilir tabii... :))
  12. Burak Güzey

kartvizit çalışması

Font seçimlerinde daha özenli olmalısın bence de...
  13. Burak Güzey

Broşür (2 kırımlı)

Bir şey değil... :D
  14. Burak Güzey

Pisik Onleyici Tasarim..

renk seçimi ve bebiş süper... :D Bir tek arkada zeminde kalan, dalgalanma ve kalpli çiçek desenini ters kullansa idin, önden arkaya geçerken dalga devam ediyormuş, o desenlerde birbirinin önü arkasıymış gibi olurdu, bence o şekilde daha hoş olabilirdi...
  15. Burak Güzey

photoshop demek bu demek bence

"Photoshop bu demek" gibi iddalı bir başlık için yetersiz bir çalışma bence...
  16. Burak Güzey

serbest çalışma bi göz atın

Mor ile sarının yarattığı kontrastı ben de severim... Ne tam karışık ne de sade dengeyi iyi bulmuşun bence... :D
  17. Burak Güzey

SUPER CLIPARTLAR KACIRMAYIN--Bee-Line Color - vector Clip-Art. CD1

Tekrar teşekkürler... :D
  18. Burak Güzey

Araç Çizimleri Vektör 50MB

Teşekkürler...
  19. Burak Güzey

ÇOK GÜZEL ---ArtCity - DecoFrame v.05

Tüm paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum... :D Emeğine sağlık...
  20. Burak Güzey

Capital Icon Suite

Çok teşekkürler...
Yukarı Alt