Arama sonuçları

1. grafikerdal

İş arıyorum, Bursa

Ayrıntılı bilgi için ; Telefon : 0224 326 26 94 Skype : erdal.atalay Hotmail : grafikerdal@hotmail.com e-mail : erdal@reklam16.com İlanım geçerlidir.
  2. grafikerdal

Bursa'da yardımcı grafiker aranıyor.

Yapabileceğim işleri aşağıdaki gibi listeleyebilirim, şimdilik... Logo Kurumsal Kimlik Ambalaj Katalog 3d Sunum İnteraktif Cd Broşür Promosyon Açık Hava | Digital Baskı Web | Joomla CMS Banner Mönü Flash Portfolyo İlan için ayrıca teşekkür ederim.
  3. grafikerdal

İş arıyorum, Bursa

İlanım geçerlidir...
  4. grafikerdal

Neden Grafikerler.org?

İbrahim TOROS arkadaşımın dediği gibi paylaşım ve yardım severlikhat safhada emeği geçenlere teşekkür ederim...
  5. grafikerdal

eski İSTANBUL Resimleri

süpersin harikalar
  6. grafikerdal

İş arıyorum, Bursa

Erdal Atalay | Grafik Tasarımcı | Bursa | 1979 Bursa'da ikamet ediyorum. İyi bir aile babası olmaya çalışıyorum. Kurucusu olduğum ajans bir sene sonunda kriz nedeniyle kapandı. Kurumsal firmalarda ve küçük ölçekli ajanslarda 17 yıldır, çalışıyorum. Matbaa grafikerliği ile başladığım...
  7. grafikerdal

Sn. Tplancer | Freelance olarak iş arıyorum. | BURSA

Erdal Atalay | Grafik Tasarımcı | Bursa | 1979 Bursa'da ikamet ediyorum. İyi bir aile babası olmaya çalışıyorum. Kurucusu olduğum ajans bir sene sonunda kriz nedeniyle kapandı. Kurumsal firmalarda ve küçük ölçekli ajanslarda 17 yıldır, çalışıyorum. Matbaa grafikerliği ile başladığım sektörde...
Yukarı Alt