Arama sonuçları

1. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

bakın sessizliğin kaybolması noktasında girişimler başlıyor,
  2. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ @ZxxxE O zaman bekleyeceğiz... kim uygun olursa buranın sessizliğini bozsun, haydi bakalım :)
  3. Murat Vardar

Font istek

@b3krkdk sonrasında bulduğum TR linkini eklememişim, çözümlenmesine sevindim.
  4. Murat Vardar

Font istek

@b3krkdk http://www.fonttr.com/trharfYaz.aspx?fnAd=PLAZAN.TTF&kl=P&grup=grup&ism=PlazaDReg&zp=PLAZAN&gr=harf plazadreg TR ailesi de var, iyi forumlar.
  5. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Ramiz TAYFUR Aslında serzenişim size değil, fakat bu aralar çok sıkca bu "sessizlik" tanımlamasını duyduğum için, yeri gelmişken belirtmeden edemeyeceğim; herkes ıssızlıktan, sessizlikten şikayetçi ama kimsede bu durumun değişmesi için bir girişim yada gayrette bulunmaması şaşırtıcı bir...
  6. Murat Vardar

Ilk defa yapıyorum...

Anatomi hataları bu aşamalarda konuşulmaz, nihayetinde ilk çalışmalar... ama ileride seyredilesi çalışmalar geleceği kesin sizden, emeğinize sağlık.
  7. Murat Vardar

Grafik tasarım işkur yıllık planı olan varmı?

@emel hoca keşke bulduğunuzu bu konu altında paylaşsaydınız, sonraki zamanda ihtiyacı olan herhangi birine faydalı olabilirdik, iyi forumlar.
  8. Murat Vardar

Gofret ambalaj tasarimim

Genel hatlarıyla başarılı, gelişime de açık... daha farklı çalışmalarınızı görmek dileğiyle.
  9. Murat Vardar

Photoshop'ta Resimleri Karakalem Çalışmasına Dönüştürmek (Videolu Anlatım)

Asıl konunuza sahip çıktığınız için, forum olarak biz teşekkür ederiz.
  10. Murat Vardar

Işinizi kaybettirebilecek 14 kötü alışkanlık

@GürhanErkal Sektörün kanayan bir başka yarası; gasp edilen emekler !
  11. Murat Vardar

Nakış makinaları hakkında soru ve sorunlarınız.

@Zms Makine keşke iletişim bilginizi vereceğinize, soruyu burada yanıtlasaydınız; konu kişisellikte kalmamış olurdu, ayrıca bir sonraki dönemde aynı sorunlarla karşılaşacaklar için bir çözüm olurdu... bir başka açıdan bakacak olursak; bu şekilde iletişim bilgisi vererek yardım amaçlı dahi olsa...
  12. Murat Vardar

Photoshop'ta Resimleri Karakalem Çalışmasına Dönüştürmek (Videolu Anlatım)

konunuza gerekli düzenleme yapılmıştır, iyi forumlar.
  13. Murat Vardar

Işinizi kaybettirebilecek 14 kötü alışkanlık

İşinizi Kaybetmeyin!Forbes.com, çeşitli davranış bilimleri kaynaklarından derlediği listede, çalışanların kariyerini olumsuz etkileyebilecek kötü alışkanlıkları sıraladı. İşyerine başınızı derde sokabilecek 14 kötü alışkanlık şöyle: Ertelemek, son dakikaya bırakmak Yumurta kapıya dayandığında...
  14. Murat Vardar

Ilk defa yapıyorum...

bu haliylede başarılı ilk deneme olmasına rağmen, bence denemeye devam etmelisiniz...
  15. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Şener CANÖZ günaydına yetişemedim bari iyi akşamlar kısmı benden olsun !
  16. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

benden de bir Günaydın... herkese.
  17. Murat Vardar

Logo mock up sunum tasarımı

forum adına, paylaşımınız için teşekkürler.
  18. Murat Vardar

Adobe photoshop ve illustratör çalışmalarım

gelişime açık, ileride daha da iyi tasarımlarınızı görebilmek dileğiyle...
  19. Murat Vardar

Yenilenen işletim sistemi ve forum yapılanması

@Burak Zihni Artıları ve dinamik yapısıyla diğerlerinin önünde geldiğimiz şu an zaman diliminde.
  20. Murat Vardar

Masaüstü sistem önerisi? ...

@ZxxxE paylaşın, üzerinde fikir birliği için tartışalım.
Yukarı Alt