Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Masaüstü sistem önerisi? ...

bütçeye +1000 daha koyarsanız iyi bir konfigürasyon önerebilirim..
  2. Murat Vardar

Photoshop ve Dreamweaver ile Sİte Yapımı ( Video-Sesli)

@Ömer BOZALAN Ömer bey merhabalar, malumunuz üzere forum alt yapı yazılımını (en kullanışlı olarak) Xenforo olarak yeniledik, bu bağlamda videoların güncel linklerinin bazılarını yeniden editlemek gerekmektedir, Buradaki konu içerisinde her türlü forum yenilenmesinin kolay kullanımın...
  3. Murat Vardar

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

İlgi, yardım ve yorumların için, nice 1000. mesajlarını okumak dileğiyle.... ZxxxE
  4. Murat Vardar

Dergi tasarımı için basit, teknik ipuçları istiyorum.

@ZxxxE Sayın Şeker, bahse konunun ana çıkış noktasına dönecek olursak; @berna altin üyemiz #berna altin, katalog noktasında öneri ve tavsiye almak istemiş, - taşırmadan bahseden yok, - terk payları konuşulmamış, - cilt tipi + buna bağlı sırt payının esamesi okunmamış, - kullanılacak olan image...
  5. Murat Vardar

Dedim ya; bu konu için mevlana haklı söylemiş olur; " Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır."
  6. Murat Vardar

@Alp Yaprak Tekrar etmekte fayda var; """" Rgb, bir baskı modeli değil, bir görüntüleme modelidir. """" öncesinde bunun anlaşılması taraftarıyım, ve sonrasında dijitalde olsa, yarı dijitalde olsa baskı 4 kanaldan oluşur, C M Y K ... fark etmediğini savunduğunuz durumu fark edin artık...
  7. Murat Vardar

@Alp Yaprak Ben sizin bu bahsettiklerinize ne yazık ki katılmıyorum.. çıktı verisi ne ise o kanalda çalışılmalı, çalışılmalı ki; olası yanılmalar hatalar olmasın, ayrıca şununda altına çizmek isterim siz baskı konusunda sanırım yeterince deneyim ve tecrübeye sahip değilsiniz, tasarımcının ilk...
  8. Murat Vardar

@Alp Yaprak O zaman şunu sormak durumundayım, @Alp Yaprak CMYK yerine neden RGB çalışabiliriz? bu bize ne sağlayacak, yada RGB'den kazanım noktası neresidir? bizim bilmediğimiz? .....
  9. Murat Vardar

@Vedat Yavuzoğlu Indesign, Adobe grubunda çok sayfalı işler için en iyi çözümdür, konu dergi yada katalog olduğunda tartışmasız indesign... çalışma anında kasmaz-şişmez, master page yönü güçlüdür, PS + Ai ile uyumludur vb. vs. liste uzayıp gidecektir, bilenler bilir... Zaten üretim amacı...
  10. Murat Vardar

Grafik Tasarımcı Olmak için Neler Yapılmalıdır ?

@muratamam ***** Kangren olmuş bir yara daha... umuyorum bir gün tedavi edilebilir... .
  11. Murat Vardar

Iş yeri kuralları...

@Bahtınur YILDIZ böyle bir kısıtlama ve baskı altında sizce kim çalışır? :)
  12. Murat Vardar

Iş yeri kuralları...

@Bahtınur YILDIZ iş yeri kuralları...
  13. Murat Vardar

Iş yeri kuralları...

KIYAFET; Bundan böyle, herkesin aldığı maaşa göre giyinmesi önemle rica olunur... Ofise Prada ayakkabılar ve Gucci çantalarla geliyorsanız, maddi durumunuzun yeterince iyi olduğu görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır. Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince...
  14. Murat Vardar

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

@Şener CANÖZ Tekrar hayırlısı olsun Şener CANÖZ... senin adına çok sevindim.
  15. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Başkalarının hatalarından ders alın. İnsan bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor... bu vesile ile herkese bir günaydın.
  16. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

" İnsanlar için en büyük hediye, Hiçbir masrafı olmayan tatlı bir gülümsemedir. " diyerek, herkese günaydın....
  17. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

günaydın...
  18. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar merhaba, bugün en iyi tasarımların sizlerden çıkacağı bir gün olmasını vede herkese de kolaylıklar dilerim...
  19. Murat Vardar

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimi2 hazır. sizler için "elma"

Hakan'cım tekrar emeğine sağlık, bu gidişle sayende 3D Max yetisine sahip olacağız, durmak yok, eğitime devam...
  20. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Bu bölüm neden suskunlaştı, Bıdı...Bıdı.. müdavimleri nerede acaba?
Yukarı Alt