Arama sonuçları

1. mervesultan

en fazla içimde ölürsün.....

En Fazla İçimde Ölürsün En fazla içimde ölürsün Cesedini sürüklerim gittiğim her yere Kızıl sonbaharım Hangi aşk kendi fırtınasına dayanabildi Ellerimde çoğul bir gölge kuşu Adının arkasına basmadan yürüdüm Alnımda birikti çizikler Adımdan çıkardım aklımı Aklımsız kaldım Neylersin İnsanız...
  2. mervesultan

sörf tatil yazlık desen

Hotfile.com: One click file hosting: 009.psd Hotfile.com: One click file hosting: mi.jpg
  3. mervesultan

yemin

geçecek bir gün bu sarhoşluğum elbet geçecek... İstanbul un puslu gördüğüm ışıkları netleşecek gözümde kız kulesi yakınlaşacak, adalar yeşerecek ,boğaz süslenecek her bir şeye daha başka bakacağım biliyorum yetecek sevdan sabrım tükenecek... uyananacağım bir gün kaybettiğim şeylerin...
  4. mervesultan

Anahtar deseni jpeg+ psd

psd dosyası linktedir Hotfile.com: One click file hosting
  5. mervesultan

Giderken

gideceğim dedin gittin sen... kal demedim bilirim ne dediktir dediğin canımı kalbimin derinliklerinden koparıp aldın ... kolsuz kanatsız kifayetsiz bıraktın... ve sonralarımı yitirdim zaman senleyken vardı sensiz yok oldu benden herşeyimi çaldın güvendiğim inandığım sığındığım ne...
  6. mervesultan

leopar deseni psd

Hotfile.com: One click file hosting: 106-107.psd hotfile.com/dl/112060317/4809a96/106-107_kaplan.jpg.html
  7. mervesultan

Sen

ben karanlık yollardan geçtim ıssız sokaklardan soğuk kaldırımları vardı sokakların ıslanmış çirkin kedileri ... bir teneke sesiyle ürkülen sıkışıp kendi içine köşede pinekleyen sokak çocukları vardı bir mendil gibi kullanılıp atılan kadınlar ve bir nefes çekmek için zulmetten...
  8. mervesultan

Kelebek deseni geçişli

Hotfile.com: One click file hosting: 062_063_1.psd
  9. mervesultan

özgürlük aniti deseni

Hotfile.com: One click file hosting: Graphic1.psd
  10. mervesultan

eyfel kulesi desen vectör

Hotfile.com: One click file hosting: 038-039.psd
  11. mervesultan

ışıksız çocuklar

(tisunami çocuklarından esinlenerek....) kocaman koskocaman bir dalgayla başladı yanlızlığım o kara su nere çekti götürdü bendekileri bilmiyorum annem babam kardeşlerim onlar neredeler.... ben neden kurtuldum peki tek başıma neyim ki tanıyamıyorum artık bu şehri papatya topladığım...
  12. mervesultan

aqua

13. mervesultan

yeni trend karalama desenler

14. mervesultan

zebra

Hotfile.com: One click file hosting: Grafikerler-org-zebra.rar
  15. mervesultan

şirin 2

16. mervesultan

marine

17. mervesultan

şirin desen

18. mervesultan

el çizimi

19. mervesultan

Hüzünlü mavi

buğazın sularında bu gece yakutlar dizili gökyüzünde ise göz kamaştırır ay bir inci her dalgada her yakamozda bir mısra... rüzgar perdeyi aralıyor ve gören herkes hayran gecenin dansına... uzaklarda yanan parlak ışıklar bir gelinin gerdanını süsler gibi parıldar ... sen sanki...
Yukarı Alt