Arama sonuçları

1. Halim Hakan Tuna

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

Paylaşım için teşekkürler....
  2. Halim Hakan Tuna

accurate4 yapılan pike,perde desenleri

Elinize emeğinize sağlık teşekkürler güzel desenler....
  3. Halim Hakan Tuna

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

Eline emeğine sağlık ...
  4. Halim Hakan Tuna

354 ad DST formatında karışık desen

Teşşekkürler elinize sağlık...
  5. Halim Hakan Tuna

Muhteşem Bir Arşiv. 10.000 Adet Vektör logo..

Elinize sağlık teşekkürler...
  6. Halim Hakan Tuna

Pes formatında karışık nakış desenleri

@çeyizci Teşekkürler elinize sağlık...
  7. Halim Hakan Tuna

Tajima Pulse Hakkında Bilgi Paylaşımı

Merhaba GreenEyes... Bende geçen ay kurdum inceledim ama çok fazla bir özellik yok gibi geldi EOS veya Accurate göre genede sizlerin deneyimlerinizi merakla bekliyorum ben Wilcom kurdum şimdi onu inceliyorum ve gerçekten çok daha ayrıntılı bir program tavsiye ederim syg....
  8. Halim Hakan Tuna

karışık desen örnekleri

Merhaba... Katagorilere ayrılmış karışık desenler... http://rapidshare.com/files/142559944/knd.rar.html Biz genelde kordone çalıştığımız için forumda paylaşılan türde desenlerle fazla uğraşmadım internette bulup indirdiklerimi sizlerle paylaşmak istedim syg....
  9. Halim Hakan Tuna

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

Emeğin için teşşekürler ama ses var görüntü yok bende kodeclerde yüklü ama??? syg...
  10. Halim Hakan Tuna

resim işleme üstadı embird

@abnos Ben size katılmıyorum.... Forum kısa yol değil bilgilerini paylaşıp başkalarına yardım etmek isteyenlerin ve bilmediklerini bu yardım etmek isteyenlerden öğrendiği yer bence şahsi fikrim tabi! ayrıca bir kişi bildiklerini yazar ve bu konuda bilgisi olanlarda ilave eder ve inanınki sizin...
  11. Halim Hakan Tuna

Accurate 4 Nakış Programı Demo..

@emrovski Merhaba.... Accurate versiyonu kaç? bunlar sorunsuz xp'de çalışıyor
  12. Halim Hakan Tuna

2170 adet karışık embroidery desing

Ücretsiz Eos 3 Viewer http://rapidshare.com/files/140442897/EOSViewer_multilang.exe.html
  13. Halim Hakan Tuna

@emrovski Ücretsiz Eos 3 Viewer Eos 3 Görüntüleyici ile bir çok özellik kullanılabilir. * Popüler desen formatlarını açma ve kaydetme * Deseni yeniden boyutlandırma, yönetme ve dönüştürme * Makine disketlerini okuma, ayzma ve formatlama * Desenlerin dosyalarını e-mail ile yollama *...
  14. Halim Hakan Tuna

Elinize emeğinize sağlık teşekkürler....
  15. Halim Hakan Tuna

Tajima Pulse

emrovski arkadaşım.... elimde hem tajimanın hemde wilcom un torrenti mevcut demişsiniz linklerini verirseniz bakabilirim syg...
  16. Halim Hakan Tuna

Tajima Pulse

@emrovski Göndermenin bir kaç yolu var paylaşım siteleri rapidshare gibi veya torent ,msnden ama uzu sürer yada cd çekip gönderme imkanın varsa ftp olarak sadece sitede ihtiyacı olanlara açabilirm....
  17. Halim Hakan Tuna

osmanlı tugra desenleri

Merhaba.... arkadaşlar bana bir kaç osmanlı tugra desni lazım nerden bulabilirim tşk.....
  18. Halim Hakan Tuna

bir-iki desen daha bi bakın osmanlı tuğra da var

arkadaşlar bana bu tugra deseni gibi desen lazım nerden bulabilirim tşk...
  19. Halim Hakan Tuna

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

Merhaba bilgisayar konusunda iyiyim photshop ve corel kullanıyorum ama bu işe yeni başladım aslında eşim uğraşıyor ben yardımcı olmaya çalışıyorum, eos2 ve 3 accurete4 kurdum ama eos2 daha kolay anlaşılıyor bu forumda yardımcı olan herkeze teşekkürler ben bir şey soracaktım bu programla kordene...
Yukarı Alt