Merhaba GreenEyes...
Bende geçen ay kurdum inceledim ama çok fazla bir özellik yok gibi geldi EOS veya Accurate göre genede sizlerin deneyimlerinizi merakla bekliyorum ben Wilcom kurdum şimdi onu inceliyorum ve gerçekten çok daha ayrıntılı bir program tavsiye ederim syg....
@abnos
Ben size katılmıyorum.... Forum kısa yol değil bilgilerini paylaşıp başkalarına yardım etmek isteyenlerin ve bilmediklerini bu yardım etmek isteyenlerden öğrendiği yer bence şahsi fikrim tabi! ayrıca bir kişi bildiklerini yazar ve bu konuda bilgisi olanlarda ilave eder ve inanınki sizin...
@emrovski
Ücretsiz Eos 3 Viewer
Eos 3 Görüntüleyici ile bir çok özellik kullanılabilir.
* Popüler desen formatlarını açma ve kaydetme
* Deseni yeniden boyutlandırma, yönetme ve dönüştürme
* Makine disketlerini okuma, ayzma ve formatlama
* Desenlerin dosyalarını e-mail ile yollama
*...
@emrovski
Göndermenin bir kaç yolu var paylaşım siteleri rapidshare gibi veya torent ,msnden ama uzu sürer yada cd çekip gönderme imkanın varsa ftp olarak sadece sitede ihtiyacı olanlara açabilirm....
Merhaba bilgisayar konusunda iyiyim photshop ve corel kullanıyorum ama bu işe yeni başladım aslında eşim uğraşıyor ben yardımcı olmaya çalışıyorum, eos2 ve 3 accurete4 kurdum ama eos2 daha kolay anlaşılıyor bu forumda yardımcı olan herkeze teşekkürler ben bir şey soracaktım bu programla kordene...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.