Arama sonuçları

1. forzatli

Eğitim şart 2 (Abdülkadir ÖZKARLIKLI)

sağolasın sanada
  2. forzatli

Anadolu yakasında grafikerlik kursu arıyorum

İstanbul Anadolu yakasında bana bu işi gerçekten öğretecek bir grafikerlik kursu arıyorum biri lütfen yardım etsin internet üzerinde aramaktan bunaldım sonuca da ulaşamıyorum.
  3. forzatli

Eğitim Şart! / Kübra Kara

aha eleştiri sırası bize geldi sonun da :) fikir güzel gerisini ben yapamadığım için eleştirmiyorum :) en üstde ki çocuğu ilk gördüğümde korktum bak :)
  4. forzatli

serhanatik EĞİTİM ŞART

vay be 5 kere baktım hatayı fark etmedım :) yazık bana
  5. forzatli

Eğitim Şart ! |2| Kerim ÖKSÜZ

güzel düşünce :)
  6. forzatli

Eğitim şart (Abdülkadir ÖZKARLIKLI)

çok acemiyim amaç denemek yoksa kazanmak gibi bir niyetim yok :)
  7. forzatli

Eğitim Neden Şart Bir Bakalım.

yaratıcı bir fikir :)
  8. forzatli

Eğitim şart (Abdülkadir ÖZKARLIKLI)

font kataloğum yoktu ama şimdi buldum bir kaç tane onlarla deniyelım bakalım da bana renkler uyumsuzmuş gibi geliyor :)
  9. forzatli

Hemşire (Nurse)

bu altın oranı kafam almadı sayısal zekam zaten iyi değil :-)
  10. forzatli

siz hiç böyle vidalar gördünüz mü?

ilginç paylaşım için sağol :)
  11. forzatli

Prina su

abi bende netten baktım didik didik ettimde yağ filan çıktı onlada alakası yok galiba
  12. forzatli

Selamun Aleykum

her konuda sabırsızımdır.ama bu konuda sabırsızlıktan ziyade merak ön planda..
  13. forzatli

T-shirt Tasarımı

hoş görünüyor kardeşim :)
  14. forzatli

Merhaba

@AdTb ben çok şey öğrendim hala öğreniyorum umarım sizde öğrenirsiniz :)
  15. forzatli

Merhaba

@Pandemonium Pdm emin ol kardeşim sen dükkana birşeyler almak için girdiğin sürece bu dükkanda verirler.:)
  16. forzatli

yeni ve acemi üye !!!!

hoş geldiniz bende yeni üye sayılırım burada dolaştıkça yararını göreceğinizden emin olun
  17. forzatli

Kendime özgü ilk tasarımım (biraz saçma olabilir)

abi bende olması gereken birşey yok yaratıcı değilim yani öyle şunu yapayım deyince yapamıyorum anca ansızın aklıma gelirse oturup yapıyorum :)ortaya çıkan şeylerde acemice işte ortada :)
  18. forzatli

Hemşire (Nurse)

Abi bana düşmez ama :) herkez oran filan diyor :) bu altın sayı diye birşey vardı ünlü ressamlar bile ona dayanarak resim çizermiş bana öyle demişti büyüklerim galiba oranla ilgili birşeydi sormam ayıp olacak ama biliyormusun ? küçüklüğüme ver sordum ama :)
Yukarı Alt