Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Harika kurumsal kimlik çalışmaları | mutlaka inceleyiniz

hangi aşamada olursanız olun bu tasarımları mutlaka inceleyin :s8:
  2. Hasan Güner

Prof Tasarım-Kurumsal Kimlik Çalışması

canberkcim ilk denemen olarak ümit verici ama ben logonu anlaşılmaz buldum kart yapısı ve sunum fena değil renkleri daha uyumlu seçmen şart kolay gelsin kardeşim
  3. Hasan Güner

arayüz tasarımlarım

genel olarak başarılı işler eline sağlık
  4. Hasan Güner

gelin damat fonları

teşekkürler efendim +RAP
  5. Hasan Güner

Yeninesilsanat Web Arayüz Çalışması (Feshane)

altaki imzalar hariç harika olmuş elinize sağlık
  6. Hasan Güner

Kişisel Kartvizit

@Abdullah Şahin teşekkürler zaman ayırdığın için :clap2:
  7. Hasan Güner

Kişisel Kartvizit

eklenilen bölümden de anlaşıldığı üzere deneme projesidir
  8. Hasan Güner

blue wind 3 | hasan güner

@realmrcool teşekkürler :)
  9. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

yüzünüzden gülümseme eksik olmasın :) herkese günaydın
  10. Hasan Güner

Kartvizit

siz çalışma hazırlarken boş alan kalmasından mı korkuyorsunuz merak ediyorum. çalışmaların hep sıkış tepiş oluyor. belki kendi tarzınızı oluşturmaya çalışıyorsunuzdur bilemiyorum. ama bana itice geldi çalışma kolay gelsin
  11. Hasan Güner

Altın Oran

@Seyit Tiken çabanızı almıyorum gayet net bir şekilde ama konuyu bilmediğim için bana biraz fantastik geldi sonuçta yurdum insanı ortalama 8 x 5 cm ebadındaki kartvizitine bile bir afişe yetebilecek malzeme koydurmakta sizin ideal tabela ölçünüz bu ona göre metin resim verin dediğinizde ne...
  12. Hasan Güner

Şekil Çizimi

rica ederim :)
  13. Hasan Güner

Altın Oran

@Seyit Tiken kaç senedir ilk defa duydum böyle bir orana göre tabela yapıldığını genelde firmanın cephe boşluğuna ve ödeyebileceği tabela vergisine göre yapılır tabelalar ama fazla bilgiden zarar gelmez merakla bekliyorum yorumları bakalım neymiş bu :)
  14. Hasan Güner

Photoshoptan Matbaya Hangi Formatta Gider

@baba18 300 dpi cmyk çalıştığın bir işi tiff kaydettiğinde renk değişimi olmaz tabi bu nerede önizleme yaptığına göre değişim gösterir tiff resmi windows resim görüntüleyicide açarsan renkler çok alakasız görünür özellikle cyan rengi yani açık mavi ama baskıdan sonra eline gelen iş photoshopta...
  15. Hasan Güner

blue wind 3 | hasan güner

teşekkürler fulyam
  16. Hasan Güner

Şekil Çizimi

aşağıdaki linki inceleyiniz: https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/4728-logo-199izimi-corel-ders.html
  17. Hasan Güner

Web yazılımı (tasarımı) için nereden başlamam gerekiyor.

@Majans eğer durum bahsettiğin gibi ise photoshopta harika tasarımlar yapıyor olmalısın o kısmını kendin çözebildiğine göre sana sadece photoshoptaki işi web olarak kaydetmeyi öğretmemiz yeterli olacaktır sana ilave bir ders daha hazırladım inceleyip anlamadığın yerleri uygun alanda konu açarak...
  18. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@alphesibia herkes kendini şımarık olarak tanımlıyor sanırım @Şener CANÖZ merhabalar :)
Yukarı Alt