Arama sonuçları

1. Hasan Güner

blue wind logo type

merhaba sanırım yarışma metnini sindirerek okumadınız buna ilave olarak bir de afiş görmemiz lazımdı logo düzenlenirse çok güzel olabilir şuan her malzeme ayrı telden çalıyor
  2. Hasan Güner

Blue Wind | Sedat Gül

@senoladnar merhaba bunun yeri burası değil yeni konu açmayı dener misin :grafikerler:
  3. Hasan Güner

Corel drawda giysi tasarımı

tarayacak corelde çizmek amatörlük değil pratikliktir misal: çoğu grafiker çizeceği faturayı yada matbu evrağı tarayıp çizer aynı şekilde logolar önce kağıt üzerinde çizilir sonra corelde ...
  4. Hasan Güner

@csennn hmm el beceriniz olması zaten olayı bitiriyor kağıt üzerine çizin tarayıp corele alıp üzerinden çizin yani siz zaten yolun yarısını kat etmiş durumdasınız geriye bir şey kalmamış :)
  5. Hasan Güner

corel de denim kumaş (kot) görüntüsü nasıl verebilirim?

@Yasemin Uyar buyurun bir ders daha önce hazırlanmış konuyla alakalı :grafikerler: https://www.grafikerler.org/corel-draw-video-dersler/20647-corel-draw-x4-photo-paint-ile-photo-manipulation-videolu-ders.html
  6. Hasan Güner

rica ederim birkaç deneme yapın takılıdğınız yeri sorun ;)
  7. Hasan Güner

aşağıdaki dersi incelemeni öneririm: her türlü şey bu teknik ile çizilebilir çünkü kolay gelsin https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/4728-logo-199izimi-corel-ders.html
  8. Hasan Güner

önce ne istediğinizi tam anlayalım * siz corel biliyorsunuz ama kafanızdan kıyafet üretmekte zorlanıyorsunuz hayal gücünü geliştirmeyi soruyorsunuz ya da * kafanızda çizimler var ama corel bilmiyorsunuz kullanmayı öğrenmek istiyorsunuz hangisi ???
  9. Hasan Güner

corel photopaint biliyor musunuz orada da yapabilirsiniz photoshopta yapılan işlemleri
  10. Hasan Güner

yasemin hanım sorunuzu okuyunca ilk aklıma gelen şey kotun şeklini çizip bir kot kumaş resmini powerclip yapmak (gömmek) oldu bu sadece az da olsa benzetebilirsiniz
  11. Hasan Güner

Blue Wind | Hasan Güner

@alphesibia :clap2: çok dikkatlisin :)
  12. Hasan Güner

resimlerin vektörel hale getirilmesi... | yardım talebi

@mosaic forumda birçok ders var inceleyebilirsin yetersiz gelen ya da anlamadıklarını konu açıp sorabilirsin yanıtlamaya çalışırız en hızlısından :)
  13. Hasan Güner

Blue Wind | Hasan Güner

teşekkürler efendim :)
  14. Hasan Güner

blue wind 1-2 //büşra giritoğlu

başarılar büşra giritoğlu üstteki daha klas olmuş :)
  15. Hasan Güner

istanbulfanclub.net Logo Çalışmalarımı Beğeninize Sunuyorum...

güzel bir font ile düz yazı yaz daha iyi (misal: facebook - google vs.vs.)
  16. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@Erkan_Nehir geçmiş olsun :cool:
  17. Hasan Güner

Blue Wind | Hasan Güner

@Ahmet ALTUN anlıyorum... daha da üzerine yorum yapılmaz sanırım :) hayırlısı diyelim
  18. Hasan Güner

Merhaba. :)

hoşgeldin aramıza :) inşallah koyduğun hedeflere eksiksiz ulaşırsın
  19. Hasan Güner

4. Yaş günümüz

nice yaşlara... ayrıca duyurulan arayüz ve sistem değişikliği projeleri beni heyecanlandırdı merakla bekliyorum
  20. Hasan Güner

Blue Wind | Hasan Güner

@Ahmet ALTUN teşekkürler abim seni de görecek miyiz meydanlarda :)
Yukarı Alt