Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Oysa Hayatı Hiçe Saymıştım Uğruna . .

@Buse Türüdü yakın zamanda benle yayınlayacağım merak etme kambersiz düğün olmaz ;)
  2. Hasan Güner

Modellerken PAC zevk aldığım çalışma :)

:D ses hastasıyımdır ilk dikkatimi çeken sistem oldu eline sağlık
  3. Hasan Güner

Oysa Hayatı Hiçe Saymıştım Uğruna . .

sen de mi busecim :) ne kadar yetenekli insanlarla dolu bu platform böyle :D
  4. Hasan Güner

Kartvizit Çalışmam

ben yorum yapmayacağım yukarıdaki kartlarla kendi kartını karşılaştır aradaki farkların hepsini düzenle kolay gelsin
  5. Hasan Güner

Seçkin / Fatura ve İrsaliye Çalışması

@Sedat Gül hiç faturaya eleştiri yapmadım :D denilebilecek şeyler: fatura gibi olmuş derli toplu. basım yeri yereye yazılacak en alta mı ?
  6. Hasan Güner

D&p burjum

eleştiri talebini geri çevirmek olmaz: tasarım detay işidir yorum işidir vb. peki ben de bunlar var mı diye soracak olursan yanıt: malefef ki yok... eee o zaman ne yapmalıydım diye soracak olursan yanıt: yukarıda dediğim gibi tasarım yorum işi herkesin yorumu farklıdır benim yorumuma göre o...
  7. Hasan Güner

Kurumsal Kimlik Çalışmam

@mutti firmalar vardır; kurumsal olma heveslisidir önce hadi kurumsal olalım derler bir fiyat araştırmasına girişirler sonra bakarlarki evdeki hesap çarşıya uymadı kurumsallıktan vazgeçerler eee bari bir logomuz olsun derler birkaç girişimde bulunurlar onun sonucu da fiyasko olur tabi bu esnada...
  8. Hasan Güner

Türk Hava Yolları Afiş Çalışmam Stand Baskı

vavvv :) ben yeni gördüm bu konuyu üstteki konsept görsel ve renk uyumu harika gerçekten
  9. Hasan Güner

Seçkin / Fatura ve İrsaliye Çalışması

abi bunlar bilgisayar formu olacak değil mi yoksa normal koçanlı mı ?
  10. Hasan Güner

Cömert Makina Logo Çalışmam

kendi kendime bir düşündüm ben olsam ne çizebilirdim diye aslında bu tarz logoları hep demode görürüm ama yapılabilecek çok da bir şey yok sanırım sektörel malzemelerden oluşmuş bir M harfi : eminim müşteri anında atlamıştır bu fikre :D tek diyebileceğim fontlar değişebilirmiş eline sağlık
  11. Hasan Güner

D&P by isar

başarılar dilemek de benden olsun o zaman :)
  12. Hasan Güner

Hayalgücünüze İhtiyacım Var :)

pardon ama sizin mesleğiniz nedir ?
  13. Hasan Güner

Kafenin Kartvizit Çalışmas

@Yasin Kaya 'sıtandart bi kafayapısıyla tasarımcı olunmaz ' bu tarz bir Türkçe ile de Türk olunmaz ayrıca doğru bildiğiniz şeyleri bir gözden geçirin derim kolay gelsin
  14. Hasan Güner

Kalem yapmaya çalıştım :D

@qbrrra1991 bu kalem tutmaz o zaman :)
  15. Hasan Güner

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

@kiye17 mühim olan yola çıkmak gerisi bir şekilde gelir zaten :clap2:
  16. Hasan Güner

Kalem yapmaya çalıştım :D

emeğine sağlık ama ucu yok bunun :D
  17. Hasan Güner

photoshopta animasyon çalışması

Kinetix 'Sadece koş' aslında güzel şeyler çıkabilir seninki Türk işi olmuş biraz :D
  18. Hasan Güner

D&P / alphesibia / 3

başarılar dilerim :)
  19. Hasan Güner

Balkon Film afişi

@Yasin Kaya fena olmamış denemelere devam...
  20. Hasan Güner

Silver Kartvizit Tasarımı

@ANDER @Murat Güler @Sedat Gül teşekkür ediyorum yorumlardan ötürü
Yukarı Alt