Arama sonuçları

1. ismail koc

Bediloy 2010 Genel Katalog / Kapak

tek kelimeyle on numara olmuş. her zamanki gibi çok güzelbir iş çıkarmışsınız sedat bey. elinize sağlık.
  2. ismail koc

Red burger logo kart el ilanı menü açılış davetiyesi

çok renkli canlı kıpır kıpır çalışmalar olmuş elinize sağlık. insanın iştahını baya bi açıyor. ordan bi hamburger menü alabilirmiyim. :D:)
  3. ismail koc

insider fashion kartvizit tasarımları | hasan güner

sedat beyin dediği gibi üsttekiler daha dikkat çekici. ben üstten 2 taneyi beğendim doğrusu. birde birşey soracağım sitede sunulan örneklerde firma adres, tel, v.s. yazılmasında her hangi bir kısıtlama yok mu? ben yazılmıyor diye biliyordum da. bol tasarımlı, çizimli günler.
  4. ismail koc

moreweb "daha çok internet" logo çalışması

evet kendi logomdan da biraz esinlendim, aslında sizin dediğiniz gibide olabilir yani ok suzda olabilir.
  5. ismail koc

moreweb "daha çok internet" logo çalışması

değerli yorumlarınızı esirgemeyin :grafikerler:
  6. ismail koc

hadi hayırlı olsun

@Murat Güler gölgesiz kalmasını tercih ediyorum. teşekkür ederim. :D :grafikerler:
  7. ismail koc

hadi hayırlı olsun

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  8. ismail koc

Türkçe için yaptığım bir çalışma.

hadi ilk yorum benden olsun. Ahmet bey öncelikle bu çalışmanızdan ve Türkçe'mize verdiğiniz önemden dolayı sizi kutlarım. Gerçekten bu konu çok önemli. Bir milletin dili, dini ve kültürü bozulmuşsa o millet mahvolmaya mahkum bırakılır. Kültürümüz ve Dinimiz sallantıya uğratılmakta sıra geldi...
  9. ismail koc

Turkcell Univercell Afiş Çalışması.

çok güzel bir çalışma olmuş, devamınıda görmekten mutluluk duyarız.
  10. ismail koc

Winox Server Logo Tasarımı

güzel bir tasarım X i biraz daha kalın yapabilirsin aslında. emeğine sağlık.
  11. ismail koc

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

benden selam olsun bolu beyine. hey heyyyyy. bolu'dan herkese selamlar.
  12. ismail koc

Beach Life Kapak Tasarım-2/Yusuf AKAN

Kerim Bey'in uyarılarına katılıyorum. biraz daha dikkat etmelisin.. başarılar
  13. ismail koc

öylesine yaptığım bir çalışma

@Hasan Güner sizin tasarım deyip dememeniz benim için önemli değil zaten, ben bu çalışmayı boş zamanımda vakit geçirmek için öylesine yaptıgımı söylemiştim her hangi bir sanatsal kaygıda güdmedim, incelememe gerek yok ben biliyorum zaten sayın Güner... saygılar. ayrıca Murat Bey'ede yorumu...
  14. ismail koc

hadi hayırlı olsun

@Sedat Gül teşekkür ederim sedat bey, sizede başarılar dilerim.
  15. ismail koc

hadi hayırlı olsun

teşekkür ederim arkadaşım sanada başarılar, pek iddaalı değilim ama hayırlısı...
  16. ismail koc

@Hasan Güner ismim ile ilgili bi düzenleme yapmak istedim, her hangi bir mesaj kaygım yoktur.
  17. ismail koc

hadi hayırlı olsun

'Beache' Beach olarak değiştirilmiştir. uyarınız için teşekkür ederim murat bey. ayrıca yorumlar içinde teşekkürler.
  18. ismail koc

değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  19. ismail koc

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

işte olay budur. bu kadar sade biçimde çok şey anlatmak, gerçekten çok güzel. elinize sağlık...
  20. ismail koc

Stock "Sebest Çalışma"

hoş bir çalışma olmuş elinize sağlık.
Yukarı Alt