Arama sonuçları

1. Sait SANCAK

30 Amazing Vector Icons [ EPS AI ]

Paylaşımın için teşekkürler Abdullah.
  2. Sait SANCAK

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Help You)

Öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Arkadaşlarımın dediği gibi düşünce güzel fakat biraz yavan kalmış gibi daha farklı olabilirdi. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
  3. Sait SANCAK

Include Yöntemleri

Paylaşımınız için teşekkürler...
  4. Sait SANCAK

Asp'de İP Ban

5. Sait SANCAK

asp ile excel bağlantısı

6. Sait SANCAK

Panoramik Fotoğraflar (Güncellenecek)

Kış Fotoğrafları 40 Adet | Jpg | 25 Mb | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  7. Sait SANCAK

Spor İmajları (Arşivlik)

Spor İmajları (Arşivlik) 184 Adet | Jpg | 100 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  8. Sait SANCAK

Ben Filistinli Çocuk

Çalışmalarınız çok hoş elinize sağlık...
  9. Sait SANCAK

Bir Kızılderili Felsefesi...

Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri torunlarına eğitim veriyordu. Onlara dedi ki: 'İçimde bir savaş var. Korkunç bir savaş. İki kurt arasında.. Bu kurtlardan birisi; korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, üzüntüyü, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibri, kendine acımayı, suçluluğu, küskünlüğü...
  10. Sait SANCAK

Herkeze Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz, iyi forumlar...
  11. Sait SANCAK

100,000 Windows Driver [95-98-2000-2003-NT-ME-XP-ViSTa]

Paylaşımın çok güzel Abdullah emeğine sağlık...
  12. Sait SANCAK

Vektörel Süsler

Paylaşımın için teşekkürler...
  13. Sait SANCAK

2009 Takvimi - Turkce

Link yenilenmiştir...
  14. Sait SANCAK

Grafikerler.org'a yapılan saldırı hakkında..

Sitemize saldıran bu tip aciz insanlar, ne paylaşımımızı ne büyümemizi engelleyebilecekler. Kendi egolarını tatmin etmek için veya birilerine yaranmak adına yapılan bu ahlaksızca saldırıları kınıyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz ve işimize bakıyoruz.
  15. Sait SANCAK

İstanbul Sulieti

İstanbul Sulieti eps | 2 Adet | 1 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  16. Sait SANCAK

Kahve & Çay Fotoğrafları (Arşivlik)

Kahve & Çay Fotoğrafları (Arşivlik) Jpg | 46 Adet | 90 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  17. Sait SANCAK

krizden sonraki şirket logoları:D:):)

Çok hoş paylaşımın için teşekkürler...
  18. Sait SANCAK

İlk logo tasarımım

Öncelikle çalışmanı bizimle paylaştığın için teşekküler. İlk logo çalışmanız olduğu belli üzerinde çok daha çalışmanız lazım. Bu peri çok kilolu :) radyoperisi.com yazı fontu daha farklı, albenili olması lazım. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
  19. Sait SANCAK

Sevgiyi Gönderiyorum Sizlere...

Bir gün, Bir kadın evinden çıkar ve evinin önünde hayat tecrübesi ile dolu üç ihtiyara rastlar . Onları tanımamaktadır. Onlara: “ Sizleri tanıdığımı sanmıyorum, ancak aç olmalısınız. Lütfen eve giriniz, sizlere yemeniz için bir şeyler ikram etmek istiyorum“ der. "Evin erkeği içeride mi...
Yukarı Alt