Arama sonuçları

1. E

Herkese merhabalar

Hoşgeldiniz hayırlı olsun.
  2. E

Otel Broşür Çalışması (2 Kırım)

Elinize sağlık güzel olmuş. Siz kenara çekilmeden yetişeyim dedim. :)
  3. E

Freelancer Olarak Çalışmak İstiyorum.

İlanım Günceldir.
  4. E

Latte'Art

Rica ederim. Evet bu keyfi sadece izleyecek miyiz? Gece gece nöbetçi Latte' ci bulduracak şimdi. :)
  5. E

Latte'Art

Rica ederim. :) İyi seyirler hepimize. :)
  6. E

Latte'Art

Hazırlanışı ayrı bir sanat. Bi Latte
  7. E

müzisyen kartvizit

Kartvizitleriniz genel olarak iyi gelişime açık ancak dikkat ettim hemen hemen her çalışmanızda o sektörle ilgili fotoğraf kullanmışsınız. Fotoğraf kartvizitte çok tercih edilmemeli. Bolca örnek incelerseniz siz de görürsünüz. Başarılar.
  8. E

İlginç bir Optik İllüzyon Çalışması...

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
  9. E

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

Paylaşım harika teşekkürler. Seyreden herkese coşku ve heves aşılayacaktır mutlaka. :artist:
  10. E

Dünya'dan Yaratıcı Reklam Afişi Örnekleri - İlham için

Bayıldım... :) Teşekkürler paylaşım için.
  11. E

Z Man Maskot Çizimi

Her şeyin yeri ve zamanı ayrıdır. Eğitim ve öğretiminizi etkileyecek farklı uğraşlar sizi dersten uzaklaştırabilir. Çizim için farklı bir zaman ayırmalısınız. Şu an için göreviniz derste derse odaklanmaktır. Kaçıncı sınıftasınız bilmiyorum ama okulunuzu başarılı bir şekilde bitirip...
  12. E

24 Kasım Öğretmenler Günü

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
  13. E

Avidya Logo

Tasarımlarınızın üçü de güzel elinize sağlık. Ne yazık ki her zaman ben daha ucuza yaparım diyenler olduğu sürece bu iş böyle benim de tam aldım dediğim iş yarım kaldı.
  14. E

Yayoi Kusama

@Yasemin Ertosun Rica ederim. :) Noktalarla, çizgilerle geçen bir hayat biraz sabır isteyen bir iş ama başarmış. @Özgül Rica ederim.
  15. E

"Çalınan" diğer bir çalışmam

"İşlerini önemsiyorlarmış, bir de dokunduklarını marka yapıyorlarmış." Daha kendileri çalıntı bir logo kullanıyorlarsa, dokunduklarının vay haline. Size kolay gelsin.
  16. E

çanta ve defter

Güzel olmuş elinize sağlık.
  17. E

Yayoi Kusama

Yayoi Kusama, Japonya’nın en tanınmış sanatçılarından biri. Hayatının bir kısmını Amerika’da sanatıyla geçiren, hayatının tamamındaysa sanatıyla geçinen Kusama, sanat hayatında pek çok “Infinity Room” yani “Sonsuzluk Odası” yapmış. Bu odaların her biri sanat eseri… Şimdilerde Londra’daki modern...
  18. E

Gülümseten mail :)

Tebrikler. Hayırlı olsun.
  19. E

Yaratıcı Manipülasyon Örnekleri - Sürekli Güncellenecek..

Paylaşımlar çok güzel teşekkürler.
  20. E

Kutu Bıçak İzleri

Paylaşım için teşekkürler.
Yukarı Alt