Arama sonuçları

1. Y

Logo grafik içindeki yazıya tam beyaz'ı veremedim.

Bir kuruluş için Firma logosu hazırladım. Fakat, Logo içindeki yazı tam beyaz olması gerekiyor. Tam beyaz olmaz ise logo görünümünü olumsuz etkiliyor. Sanıyorum vektörel tasarım, Resim'e dönüşürken oluyor. Ne yapmalıyım ? ve; Nasıl yapmalıyım ? Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.
  2. Y

Corel Capture Ders (Nedir? nasıl kullanılır?)

Corel Capture hakkında bilgi edinmek istiyorum. Paint yazılımını iyi kullanıyorum. Print Screen>Paint>Düzenle mönüsü ve yapıştır seçeneği. Ve araçlar'la ekran resmini düzenleme... Corel Capture da kolaydır... Fakat.. yeni yazılımlarda bu sıkıntıyı çekiyorum. Soru 1: Corel Capture ile ekran...
  3. Y

A3'ü ikiye katlayarak bir broşür yapmak istiyorum !?

İşletim sistemi:xp, Grafik yazılım: CorelDRAW X4, Dört A4 sayfasından oluşan bir broşür yapmak istiyorum. Yeniyim. Nereden başlıyacağımı bilmiyorum. Sitede aradım. bulamadım. (siteyi tanımak da önemli: nerede ne var ?) Soru: 1- A3 sayfasını şablon olarak mı almalıyım ?, - Veya ölçülerini...
  4. Y

Kartvizitlere Dikey renkli bant -Nasıl yapılır ?

Yeniyim. Yazılım: CorelDRAW 14, Sorunum: Kartvizit'in sol tarafına 1 cm. eninde dikey renkli bant yapmak istiyorum. Bantın içinde; Dikey yazı olacak. Nasıl yapabilirim ? Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Alt