Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

Brandday / Cengiz Duhan

:grafikerler:
  2. Cengiz Duhan

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Kendimi şanslı hissediyorum, Şaka bir yana gelmeyenlerin hadi bir şekilde gelirde, fincanı kırılanlara üzüldüm ya,Sizsiz boğazımızdan geçmez şimdi bu çaylar:gleam::dontknow2: Ozan Bey tekrar Teşekkürler,,
  3. Cengiz Duhan

bende istanbuldayım ama bana gelmedi,,:(:hmmm::s112::s112::s112:
  4. Cengiz Duhan

Graffikrim Arşivinden 5000x5000 DPi 50 JPG Resimler

Paylaşım için Teşekkürler,,
  5. Cengiz Duhan

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

d) Hepsi diyorum, saygıyla eğilmek gerek diyorum:worshippy: :worshippy:
  6. Cengiz Duhan

Avidya Logo

Arkadaşım geçmiş olsun diyelim, ben sadece şunu söylemek için yazıyorum, "ortadaki logoya bayıldım" çalışmalarında kolaylıklar ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim,,
  7. Cengiz Duhan

yaşam ve ölüm

@Özgül mekan bir evren, ortada bir uzay gemisi var varlığı ve yokluğu belli olayan bir muamma,, oyüzden onu ortaya koydum, Gece geç saatlerde üzerinde düşünmeden planlamadan yaptığım, bir "deneme çalışmasıydı bahsettiğiniz kopukluk var haklısınız, daha farklı objelerde seçebilirdim, kornoyla...
  8. Cengiz Duhan

yaşam ve ölüm

@Emre DEMİRCİ Çiçek var,kadın var,gülümseyen bir yunus var, müzik var,, Yorumun için Teşekkür ederim
  9. Cengiz Duhan

@danisman İlginiz ve sabrınız için Teşekkür ederim. Bu fincan olayı Forum içinde ayrı bir hava(sinerji kelimesini kullanmak istemiyorum çok samimi gelmiyor) oluşturdu sanki, Forum içinde sıcak bir hava yakalandığı izlenimindeyim. Yeni siteniz de başarılar bol kazançlar dilerim,
  10. Cengiz Duhan

Ozan bey bende sorayım bari adresim ulaştımı size?
  11. Cengiz Duhan

yaşam ve ölüm

can sıkıntısından yaptığım bir çalışma,,
  12. Cengiz Duhan

Saraçoğulları kutu tasarımı

@occw Yorumunuz için ve dikkatiniz için Teşekkür ederim, Bu ürünler pestil ve köme olarak bilinir.Ürünün fotoğraf çekimini kendim yaptım. ordaki ürünlerler tek tek yerleştirilmedi. ürünleri gördüğünüz şekilde kendim dizip bir bütün halinde resmini çektim. Resmi Flip vertical yaptığım zaman...
  13. Cengiz Duhan

@Emre DEMİRCİ Teşekkür ederim,,
  14. Cengiz Duhan

Aysel Tatlı Kutusu

@İsmail ÇOBAN Bu işinde en sinir bozucu tarafı bu yaparsın uğraşırsın sonra iş iptal olur, benimde çok başıma geldi:)
  15. Cengiz Duhan

Aysel Tatlı Kutusu

Öncelikle Emeğine sağlık, bence adresin kutunun altına yazılmasında bi sakınca yok, çünkü genelde butür ürünleri aldığınızda size kağıt torba veya naylon çanta içinde verirler, adres doğru yerde ama çok büyük yazılmış, daha estetik olması açısından daha küçük yazılması daha uygun olurdu diye...
  16. Cengiz Duhan

@İsmail ÇOBAN Teşekkür ederim,
  17. Cengiz Duhan

Mbs sporyum

Bir zamanlar gittiğim spor salonuna yapmış olduğum logo tasarımı, Değerli yorumlarınıza (sunum biraz abartılı oldu kusura bakmayın.:allalla: (bu saatte arşivden bu çıktı)
  18. Cengiz Duhan

Değerli yorumlarınıza, Kutu basıldı baskısı çok temiz çıktı efekt yansıma vs.
  19. Cengiz Duhan

Grafiker olarak iş arıyorum

Mac ve Pc de Çok iyi seviyede FreeHand, iyi seviyede Photoshop orta seviye üzeri İllustrator, orta seviyede corel kullanabiliyorum. Üç ayrı Grafik tasarım ve Temel sanat eğitimi kursundan (ist.aydın üniversitesi) başarılı derecelerle almış olduğum sertifikalarım mevcut. İki yıllık grafikerlik...
  20. Cengiz Duhan

T.n.b Yarışması için hazırladığım logolar

@Demet YILDIZ Teşekkür ederim yorumun için
Yukarı Alt