@bberat06
Version 9 da page layout kısmından çoğaltıyorum ben. (çalışma ekranında page layout yok ise window sekmesinden seçebiliyorsun ya da f4 e basınca geliyor.) gelen çalışma penceresinden sayfayı tutup boşluğa bıraktıkca yeni sayfa açıyor. daha akıllı bi yöntemi var mıdır bilmiyorum. ben...
@Erkan Nehir
Abi öncelikle şu tavır #15 nolu girdide bahsettiğin konumuna kesinlikle yakışmadı ve çok çirkin. İkinci defa düşündüğümü dile getirdiğim için şahsına yönelik bir hakaret ya da saygısız bir davranışta bulunmuşum gibi davranıyorsun.
Seni senden iyi kimse bilemez, kendine...
@Erkan Nehir
3 farklı bakış açısının temelinde yatan şey ne olabilir sizce?
3 farklı bakış açısı olduğuna sanırım katılımcılardan hiçbirisinin itirazı yok. Fakat neden 3 insan aynı şeyden farklı farklı etkilenirler? Bence yapılan sohbette düğüm oluşmasının nedeni burda yatıyor. Ben şahsen daha...
@Özgül
Özgül Hanım söylediklerinize ek olarak cansız olan her şey de değişim halindedir. Var olan her şeydeki yapıtaşları (kabaca canlılarda hücre,cansız varlıklarda parçacıklar (atom vs) kesintisiz bir biçimde değişim halindedirler). Sanıyorum ki bardak örneğinde bardağı oluşturan...
@Yasemin Ertosun
Yasemin Hanım eğitim amaçlı açtığınız başlığı amacından ayrı bi mahiyette ele aldık. Evvela bunu anlayışla karşıladığınız için teşekkürler. Sorduğunuz sorunun kendimce açıklamasını daha önceki açıklamalarımda (4-7-9 nolu girdiler) yapmaya çalıştım. Tekrara düşmemek adına...
@Erkan Nehir
Mevlana'ya ait olduğunu sandığım bu sözü bende severim. Sizi kırdıysam ya da kızdırdıysam özür dilerim. Amacım benim için keyifli olan bi sohbeti esprili bir biçimde sonlandırmaktı. Maksadı aştıysam tekrar tekrar özür dilerim. Yaşınızın ya da sanat yaşamınızın benim yaşıma olan...
Tüm katkılar için bir kez daha teşekkür ederim. Benim için anlamlı bir sohbet oldu. Ve bir sohbeti temel ilkeler ve prensipler üzerinden yürütmediğiniz takdirde varacağınız düzeyin Sinan SAĞIROĞLU'ndan bir adım öte olmadığını anlamama katkı sunduğu için Sn Erkan Nehir' e özellikle teşekkür...
@Erkan Nehir
Erkan Abi yaptığım yoruma vakit ayırıp katkı sunduğun için bütün samimiyetimle teşekkür ederim yeniden. Anlama ile ilgili bi sıkıntı yaşandığını da kabul ediyorum :)
Fakat ben cümleyi okduğumda hala oraya takılıyorum :) Ve yazdıklarımda açıklamaya çalıştığım nedenlerle bunu...
@Erkan Nehir
Katkınızdan ötürü tüm içtenliğimle teşekkür ederim. Tebriğiniz için de ayrıca teşekkürü borç bilirim. Bir tezin ünlü birisi tarafından dile getirilmesinin o tezin doğruluğu/yanlışlığı konusunda bir kriter olmadığı konusunda hemfikir olduğumuzu belirtmek isterim.
Buna ek olarak...
@Erkan Nehir
Bilmem belki de anlatıcının kastettiğini ıskalamışımdır. En güzeli ben anladığım kadarını yazıya dökiyim, hem sizin hem de anlatıcının (muhtemel) katkısı ile kavramama yardımcı olunur.
En baştan belirtiyim, ben tasarımcı vs değilim. Günümün okul dışında kalan kısmının...
@Murat VARDAR
öyleyse ben yaptıklarımı adım adım yazıyım, belki sorunu bulmaya faydası olur.
1) inen dosyayı bi klasörün içine açıyorum.
2) New Folder adında bir klasör ve içinde part1 ve 2 olmak üzere iki adet sıkıştırılmış dosya daha çıkıyor.
3) onlarıda açıyorum. içerisinde 3 adet klasör...
'Dünyadaki hiç bir şey değişmez, değişen sizin dünyaya bakış şeklinizdir ve onu nasıl gördüğünüzdür ve işte bu bir sanatçının yaptığı şeydir…' çok iddialı bir söylem olmuş :)
unable to load movie playlist. does the. INI file exist? It must contain a sextion ' Movies' with an entry 'Movie01=Pathname.dir' diye bir hata mesajı alıyorum sonrasında this projector is stopping ve this application cannot run hata mesajlarını veriyor. çözüme dair fikri olanlar paylaşırsa...
abi özür dilerim ama bi kaç eleştirim olucak.
ben photoshop un p sini bilmiyorum. mantık olarak nasıl çalıştığını biliyorum sadece (babamda annemde mimar onlar modellemede kullanıyolar ordan biliyorum photoshopun çalışma mantığını). kalkıp bu eleştiriyi de yapmazdım da ben bu işin eğiticiliğini...
tebrik ederim hakan abi. çok başarılı diyemiycem zira kendimi bunu diyecek yeterlilikte bile görmüyorum açıkcası. hani benim buna başarılı demem bile ukalalık olucak. zaten perspektif ile ukalalık yapıcam o yüzden ukalalık hakkımı oraya saklamak istiyorum :)
benim merak ettiğim şey çizimlerini...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.