@gerçek
bıde gonderdiğin sıyah beyaz çıkış halıne photoshopta baktım ayrı layer yaptım ıkı rengı bakma için tram tramın uzerıne bınıyor normalde olması gereken bişeymı yanı tram tramın uzerıne bunmesı
bıde gonderdiğin sıyah beyaz çıkış halıne photoshopta baktım ayrı layer yaptım ıkı rengı bakma için tram tramın uzerıne bınıyor normalde olması gereken bişeymı yanı tram tramın uzerıne bunmesı
bakalım anlamışyım gül 3 renkte çıkıyor kırmızılar lap,zemınını beyaz yapıyorum veya verıyormuyuz ve pembe yıne lap yapıyorum açık bembeyıde yıne pembeden tram verecem ben onu ctrl+L ile yaptım acaba doğru yolmudur yoksa içindekı renklerı patlemı çizmem gerekıyor.kı o zaten ole gözüküyr...
ben ctrl + L ile çalıştım doğru yolmudur acaba.yanı diyorsunuz gül üç renkte çıkıyor beyaz zemınden, kırmızı ve pembe kırmızılar zaten lap seçiyoruz patle pembeleri yıne aynı şekilde açık pembeşerede tram verıyoruz pembeden.tram atarken grıyı % kaç versem ıyıdır mumkunse bi gülü bana psd...
klosorun içinde jpeg de vardı ben yıne tıff yaptım da jpegde anlaşılmıyormu ..bu arada teşekku ederım ..... http://rapidshare.com/files/317649986/g__ll__.rar.html
herkse selam sıteye yenı uye oldum site gerçekten çok güzel çok yararlı oluyoırsunuz yanı herkesın emeğine ve ellerıne sağlık bende baskı desınatorluğune yanı başladım genelde çalışırken size ım pixel/inç tır ama bazı arkadaşlar bende tecrübelı dıyeyım çalışırken sizım bixel/cm olması...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.