Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Şener Bey..
  2. Serkan Baysal

convertleme

Merhaba, Objeleri ve textleri doğru convert ettiğinizde metin kutucuklarının kalkması gerekmektedir. Eğer çalışmanızda halen metin kutucukları var ise convertlememişsiniz demektir. Doğru convert işlemi aşağıda gösterdiğim şekilde yapılmaktadır. -Öncelikle çalışmanızın tamamını mouse...
  3. Serkan Baysal

Vector'den Selamlar ...

Hoşgeldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.
  4. Serkan Baysal

Yılbaşı Özel Çekilişi

Merhaba, Çekiliş için bugünün son gün olduğunu hatırlatırım. İyi şanslar.
  5. Serkan Baysal

Harika Vektörel Arabalar...

Merhaba, Görselleri daha önceden yüklediğimiz sitedeki problemden dolayı görseller gözükmemektedir. Vaktimiz oldukça görselleri yenilemekteyiz. Bilginize. Saygılarımla Serkan BAYSAL
  6. Serkan Baysal

Corel12'de Clonlama var mı ?

Merhaba Cemal Bey, Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Corel hakkında takıldığınız noktaları tekrar tekrar forum içerisinde uygun konu başlığı altında sormaktan hiçbir zaman çekinmeyiniz. Elimizden gelen desteği vereceğimizden emin olabilirsiniz. Saygılarımla Serkan BAYSAL
  7. Serkan Baysal

Corel12'de Clonlama var mı ?

Merhaba, Şuanda Corel X3 ve X4 kullandığım için Corel 12 deki edit menüsünde clone özelliğinin olup olmadığını hatırlamıyorum. Fakat aşağıda göstereceğim yol ile ulaşmayı deneyebilirsiniz. Tools Menüsünden Options Seçeneğini tıklayın. Açılan pencerede sırasıyla Workspace / Customization /...
  8. Serkan Baysal

Deneyimli Grafiker - Experienced Creative Graphics Designer

Hannover Messe İnternational İstanbul Creative Graphic Designer (CGD001) ********: Istanbul (Asya), Istanbul (Avr.) Posting Date: 08.12.2009 The number of people to be hired : 1 Qualifications: The candidates MUST apply with a COMPLETE CV and A RECENT PHOTO and: Graduation from Fine...
  9. Serkan Baysal

Herkese merhaba...

Aramıza hoşgeldiniz öyleyse. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
  10. Serkan Baysal

Müşteri: Cemy | Konu: Turbulans Markasının Gazete ilanı

Sayın fiko47, Lütfen tekrar indirmeyi deneyiniz. Yüksek ihtimal sorun çözülmüştür. Saygılarımla
  11. Serkan Baysal

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

@User2 Üyenin Alıntı yazmayarak kendi yazdığı metinmiş gibi gösterdiği yazının orjinal hali aşağıdadır. Aşağıdaki metnin daha açıklayıcı olduğunu düşündüğüm için paylaşma gereği duydum. Mimarlıkta Bilgisayar Uygulamaları Dersi Corel Draw Graphics Suite birçok programdan oluşan...
  12. Serkan Baysal

Yılbaşı Özel Çekilişi

Merhaba, Bu yarışmanın bir başlangıç olduğunu, katılım sayısının yüksek olması koşuluyla aylık periyotlarda benzer yarışmaların tekrarlanacağını söylemek istiyorum. Ayrıca çekilişi kazanan üyelerimizin, yine bu başlık altında biletlerini aldıklarını ve biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını...
  13. Serkan Baysal

PSD Saatler...

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık.
  14. Serkan Baysal

Yılbaşı Özel Çekilişi

Merhaba Grafikerler.Org Üyeleri , Siz değerli üyelerimiz için yılbaşına özel bir çekiliş hazırladık. Çekilişe katılmanız için tek yapmanız gereken bu başlık altında 2010 yılı için dileklerinizi yazmanız. Eğer 2 çekiliş hakkı kazanmak istiyorsanız ; bu konunun altında bulunan...
  15. Serkan Baysal

Desen Çizimi Konusunda Yardım..

Sayın Üye, Hatalı konu açmış ve ard arda mesaj (Flood) yazmışsınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Saygılarımla
  16. Serkan Baysal

Dikişler

Link düzeltilene kadar konu taşınmıştır...
  17. Serkan Baysal

Kağıt toplarının ağırlık formülü..

Merhaba, Eğer Tuncay Bey'in formülünü uygular ve sonuca ulaşırsanız kağıdın 500 tbk (1 Top) ağırlığını bulmuş olursunuz. Yani " kağıt ölçüsü x gramaj / 20.000 = 500 tbk (1 top) Kağıt ağırlığı " Eğer " kağıt ölçüsü x gramaj / 10.000 " yaparsanız 1000 tbk (2 top) Kağıt ağırlığını hesaplamış...
  18. Serkan Baysal

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sizede Günaydın Şener Bey :)
  19. Serkan Baysal

Film Yazı Tipleri

Paylaşımınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık..
  20. Serkan Baysal

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Ben 24 te saymayı bıraktım. Bence sizde öyle yapın :D
Yukarı Alt