Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 30 yaşındayım 10 yıllık tecrübem var genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. ekip çalışmasına ayak uydurabilirim. mac ve pc farketmez freehand ve photoshop ağırlıklı olarak biliyorum. tasarım gücüme güveniyorum. tecrübeli grafiker...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 30 yaşındayım 10 yıllık tecrübem var genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. ekip çalışmasına ayak uydurabilirim. mac ve pc farketmez freehand ve photoshop ağırlıklı olarak biliyorum. tasarım gücüme güveniyorum. tecrübeli grafiker...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 10 yıllık tecrübem var 30 yaşındayım. genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. freehan ve phtoshop (pc mac farketmez) proğramlarını iyi derecede kullanabiliyorum. sosyal güvencesi olan iyi bir firmada iş arayışım sürüyor tasarım...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 10 yıllık tecrübem var 30 yaşındayım. genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. freehan ve phtoshop (pc mac farketmez) proğramlarını iyi derecede kullanabiliyorum. sosyal güvencesi olan iyi bir firmada iş arayışım sürüyor tasarım...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 30 yaşındayım 10 yıllık tecrübem var genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. ekip çalışmasına ayak uydurabilirim. mac ve pc farketmez freehand ve photoshop ağırlıklı olarak biliyorum. tasarım gücüme güveniyorum. ilgilenen firma...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 10 yıllık tecrübem var genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. ekip çalışmasına ayak uydurabilirim. mac ve pc farketmez freehand ve photoshop ağırlıklı olarak biliyorum. tasarım gücüme güveniyorum. ilgilenen firma sahipleri beni 0535...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. 10 yıllık tecrübem var genelde reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. ekip çalışmasına ayak uydurabilirim. mac ve pc farketmez freehand ve photoshop ağırlıklı olarak biliyorum. tasarım gücüme güveniyorum. ilgilenen firma sahipleri beni 0535...
Tasarım mezunuyum. Reklam ajanslarında grafiker olarak çalıştım 8 yıllık tecrübem var. freehand ve phtoshop proğramlarını ileri düzeyde biliyorum. yurtdışında birçok firmayla çalışma içersindeyim. birçok kurumsal firmalardaki tasarımlarımda imzam bulunmaktadaır.lütfen deneyimli ve tecrübeli...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. Yurt İçi ve dışı dahil olmak üzeri çeşitli firmaların tasarım işlerini evden yürütüyorum. Fakat sosyal güvencesi olan iyi bir firmanın grafik departmanında grafiker tasarımcısı olarak Görev almak istiyorum. Müşteri portveyim var, yetkili firma sahipleri...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. Yurt İçi ve dışı dahil olmak üzeri çeşitli firmaların tasarım işlerini evden yürütüyorum. Fakat sosyal güvencesi olan iyi bir firmanın grafik departmanında grafiker tasarımcısı olarak Görev almak istiyorum. Müşteri portveyim var, yetkili firma sahipleri...
Ege ünüversnden tasarım bölümünden mezunum. 9 yıldır reklam ajanslarında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. birçok kurumsal firmalarda yapmış olduğum tasarımlarda imzam var. yurt dışı olmak üzeri müşteri portföyüm var. yurtdışındaki tasarım işlerimi evden sürdürmekteyim. sosyal hakları olan iyi...
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. yurt dışı ve şehir dışı olmak üzeri bir çok firmaya, katalog, broşür, logo, kurumsal kimlik, çalışmaları yapıyorum. ilgilenen arkadaşlarla iletişim kurabilirim. msn. grafikerebru2010@hotmail.com 0535 360 02 14 nolu telefondan iletişim kurabilirim.
Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum.internet üzerinden grafik tasarım çalışmalarınız yapılır. Parttaim de olabilir. Ilgilenenler bana 0535 360 02 14 nolu telden ulaşabilirler..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.