Arama sonuçları

1. ebruu

Evden hertürlü grafik işleriniz yapılır.

Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum. yurt dışı ve şehir dışı olmak üzeri bir çok firmaya, katalog, broşür, logo, kurumsal kimlik, çalışmaları yapıyorum. ilgilenen arkadaşlarla iletişim kurabilirim. msn. grafikerebru2010@hotmail.com 0535 360 02 14 nolu telefondan iletişim kurabilirim.
  2. ebruu

Grafiker veya Tasarımcı

merhaba kadir bey, mail adresiniz yok sizinle bu konuda görüşmek için nasıl ulaşabilirim.
  3. ebruu

Grafik Tasarım

Grafik mezunuyum, parttaim veya internet üzerinden grafik tasarım işlerinizi yürütebilirim.. 0535 360 02 14
  4. ebruu

Grafik tasarım

Ege ünüversitesi tasarım mezunuyum.internet üzerinden grafik tasarım çalışmalarınız yapılır. Parttaim de olabilir. Ilgilenenler bana 0535 360 02 14 nolu telden ulaşabilirler..
  5. ebruu

Grafikerim reklam ajansında iş arıyorum

Genelde reklam ajanslarında grafiker olarak çalıştım 5 yıllık tecrübem var freehand ve photoshop proğramlarını iyi derecede kullanabiliyorum. Pc ve mac biliyorum tasarım yönümün kuvetli olduğuna inanıyorum. ebruu41@mynet.com 0535 360 02 14
  6. ebruu

Tasarımcı Grafiker / İstanbul

Merhaba, şuanda grafikere ihtiyacınız varmı?
  7. ebruu

grafiker ariyoruz

Merhaba ben ebru grafiker arıyorum ilanınız için sizinle iletişim kurmak isterim. ebruu41@mynet.com 0535 360 02 14
  8. ebruu

Acil grafik tasarımcı aranıyor

Merhaba yaşar bey, Sitede acil grafiker arıyorum ilanınız için sizinle iletişim kurmak isterim. ebruu41@mynet.com
  9. ebruu

Grafiker aranıyor. Acil

Merhaba sitede grafiker arıyorum ilanınızı okudum. eyerki almadıysanız iletişim kurabiliriz. ebruu41@mynet.com
  10. ebruu

acil grafiker alınacaktır.

Merhaba sitede ilanınızı okudum .eyerki grafiker almadıysanız iletişim kurmak isterim
  11. ebruu

Grafikerim iş arıyorum.

Reklam ajansında tasarımcı grafiker olarak çalıştım. 4 aydır kafama göre uygun bir iş bulamadım. reklam ajansı tercihim acilen iş arıyorum 0535 3600214
Yukarı Alt