Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Yardımmmm

@burakkahraman34 15-) Site içinde tamamı büyük harflerle metin girişi bağırmak anlamına gelmekte, tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle kullanılması yasaktır. (Özellikle vurgulamak istediğiniz satırları paragraf hacmini aşmayacak ve...
  2. Murat Vardar

wings of war

başarılı bir manipülasyon çalışması, daha iyi ve yenilerini de görmek isteriz, başarılar...
  3. Murat Vardar

CorelDRAW 'da mikrofon çizimi anlatım dersi

Faydalı olsun... diyelim o zaman.
  4. Murat Vardar

6 Adımda Film Afiş Tasarımı

1)- Film Afiş tasarımı nedir? ; Afiş, izleyiciyi kendisine çekme / izleme seçme eylemine hazırlaması için gerekli tüm özellikleri üzerinde bulundurması gerekir. içeriğin yapısına uygun seçilen renklerle, uyumlu yazı ve biçimlerle tasarlanmış, çekici, etkili bir afiş izleyiciyi olumlu yönden...
  5. Murat Vardar

Kişisel Çalışmalarım ..

deneme çalışmaları niteliğinde olduğu için; gelişime açık, ileride daha iyileri olabilir diye ümit ediyorum, çalışmalar hakkında ise başlangıç seviyesinde olduğunuzu düşünüyorum, fakat 2 nolu çalışmanız hoşuma gitti, ileride daha iyilerini görmek dileğiyle...
  6. Murat Vardar

deneme film afişi çalışması...

@ayilmaz Film Afiş tasarımı nedir? Afiş, izleyiciyi kendisine çekme / izleme seçme eylemine hazırlaması için gerekli tüm özellikleri üzerinde bulundurması gerekir. içeriğin yapısına uygun seçilen renklerle, uyumlu yazı ve biçimlerle tasarlanmış, çekici, etkili bir afiş izleyiciyi olumlu...
  7. Murat Vardar

uyumlu renkleri söyleyen muhteşem bir site

Kuler Adobe kullanıcıları bilir.
  8. Murat Vardar

Selamların En Güzeli İle..

@Nisyan Öncelikle Foruma hoş geldiniz, aramıza katılmanızdan, hoş cümlelerinizden dolayı memnuniyetimizi bildirmek isterim, iyi forumlar...
  9. Murat Vardar

Herkesi İlgilendiren Bir Konu

@Hüseyin ALPALTUN @Altay KILIÇ @HaKaN_FR Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur. Forum içerisinde ticari amaç güden paylaşımların yapılır olması, yönetim olarak...
  10. Murat Vardar

Photoshop'dan İndesign'a Atarken Problem Yaşıyorum! Lütfen Yardım Edin!

çözüm noktanız indesing 'da çalışmanızı tamamlayıp pdf olarak almanız
  11. Murat Vardar

Logo sunumu

Hasan Güner ana hatları ile ifade etmiş, yine de takıldığınız bir yer olursa buradan cevaplayabiliriz.
  12. Murat Vardar

corel painter 12+tablet.

hepsi birbirinden başarılı, diğer çalışmalarınızı da görmek isteriz, iyi forumlar...
  13. Murat Vardar

Reklâm Yazarı Şair Hasan Sancak Kimdir?

Öncelikle Foruma hoş geldiniz, biyografinizi ve konularınızı sonuna kadar okudum, aramıza katılmanızdan memnuniyetimizi bildirmek isterim, umarım forumda olan konu vede üyelerimize kazandıracağınız çok şey vardır, ümidimi de sizinle paylaşmak istedim, iyi forumlar...
  14. Murat Vardar

Corel Draw'da her türlü görseli vektör silüet haline getirme

@Lordfantom Jpeg formatında, CMYK yada RGB modu farketmez
  15. Murat Vardar

Eski Ama İlk Çalışmalarım...

Ara verdiğiniz 6 sene sizin adınıza üzücü olsa gerek, çalışmalarınıza gelirsek, belli bir alt yapınız olduğu kesin, fakat, çalışmalarınızda yoğun bir kargaşa var bu oldukça sıkıntı yaratıyor, kullanılan renkler, tamamlayıcı nesneler çok sert, konsept oluşumunda kurgu eksikliğinden kaynaklı...
  16. Murat Vardar

Logo sunumu

@Muharrem Küçükarpacı bir örnek yükleyebilirmisiniz?
  17. Murat Vardar

Menüm Var

kaleminize sağlık...
  18. Murat Vardar

Desen 5- Karakalem çalışmam

Oran/orantı, uzak/yakın kavramlarına eğilmelisiniz, durmak yok, çalışmaya devam...
  19. Murat Vardar

V for Vandetta (PSCS3)

Daha farklı çalışmalarınızı da görmek dileğiyle...
  20. Murat Vardar

arva' Dergi kapağı çalışmam

Kendinize zaman ayırıp, objektif bir bakışla mesleki bilgi ve tecrübenizi gözden geçirin, Zayıf bulduğunuz / olduğunuz, alanlarınızı yanlarınızı geliştirmek adına önce; ne nedir? nasıldır? nasıl yapılır? referansları nelerdir? bunun belli bir kuralı varmıdır? temel başlangıç noktası nedir...
Yukarı Alt