Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Gerçekçi Animasyon Orman Sahnesi Kuzey Çin + Hobbit

Storyboard için ayrıca teşekkür ederim. Ürettiğimiz ne olursa olsun her eserin bir hikayesi vardır. Üreten eserini bilir, aklında defalarca kurgulamıştır.Yapılması gerekenlerin hepsi hazır, İşte bu noktadaStoryboard, anlatılamayanı anlatmak için, hareketsizi canlandırmak için devreye girer...
  2. Murat Vardar

İtsuke Hattori

çok beğendim.
  3. Murat Vardar

Pişman Olursun

hoş dizeler...
  4. Murat Vardar

MEYVE & SEBZE (vektör)

@Ümrancik #12 nolu mesajda çalışan link mevcut oradan download edebilirsiniz yada; https://www.grafikerler.org/152595-post12.html iyi forumlar...
  5. Murat Vardar

Kurumsal Kimlik Çalışması

Soner Dilek 'ten kötü tasarım çıkmayacağına inanıyorum, ama çalışma düşük dpi yüklendiği için ayrıntılar görünmüyor, bir çözüm üretmeniz ümidiyle, iyi forumlar...
  6. Murat Vardar

telif hakkı - çalışmalarım izinsiz kullanılmış.

@Talan Özgür Çalışkan Kendinize haksızlık etmeyin... "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" bu söylenmiş tamam... ama; belki şu an için bir milad noktasındasınız, yeteneğiniz ortada, belki çizerliğin altın çağını yaşıyorsunuz, küçücük bir esinti sizde fırtına etkisi yaratmasın, rotanızı...
  7. Murat Vardar

Corel'de silinen calismayi kurtarmak !!!

@aliarcom Bu sizin bahsettiğiniz kayıtlanmamış Autoback-up 'tır, tekrar açtığınızda ekrana gelen, bahse konu da anlatılanın çözüm önerisi olabilir mi? hayır sanmıyorum, bu ve buna benzer sorunları yaşamamak için öncesinde muhakkak Autoback-up seçeneği aktif olmalıdır, bir diğer önemli...
  8. Murat Vardar

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

@aliarcom Partlar birbirinden bağımsız diye hatırlıyorum, iyi forumlar...
  9. Murat Vardar

Ay Yapı Logo Çalışması

başarılı bir Hasan ÇELİK çalışması, amacına uygun, müşterinizde beğendiyse; olay bitmiştir!
  10. Murat Vardar

Yolcu

kalemine sağlık, gönül hazinenizden yine bir pay dağıtmışsınız, teşekkürler...
  11. Murat Vardar

vektörel semazen, semazenler EPS

@atiozsoydan Linki kontrol ettim çalışıyor, gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz, iyi forumlar...
  12. Murat Vardar

Bu tarz sunumları nasıl hazırlayabiliriz?

@peksimet Öncelikle foruma tekrar hoşgeldiniz, bahse konunuzdaki çalışma sunumu hakkında çok yakın bir zamanda, (ilk fırsatta) öğretici ve aydınlatıcı bir paylaşım gerçekleşecektir, paylaşıma kadar BURADAKİ google yönergelerinden fikir sahibi olabilirsiniz. iyi forumlar...
  13. Murat Vardar

arayüz tasarımım

zamanla daha da iyilerini yapabileceğinizi düşünüyorum, şimdiden kolay gelsin...
  14. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@RODERİC RODERİC olan kullanıcı isminiz, isteğiniz üzere Sinan KAYA olarak değiştirilmiştir. iyi forumlar...
  15. Murat Vardar

Vektörel 2013 Yılı Takvimi

@kenas Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle....
  16. Murat Vardar

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

@grapiksel Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle, iyi forumlar.
  17. Murat Vardar

corelde tablodaki fontların boyutu nasıl verilir

@2kral @2kral @rhinokurt @2kral Bir resmi yada tabloyu exel veya world den kopyalayıp ve corel sayfasına alabilmek için önce; edit bölümünden paste special bölümü var orayı tıklayıp açılan pencerede bitmapt sekmesini göreceksiniz, onu tıklayarak ve tamam dediğimizde resim / tablo...
  18. Murat Vardar

CorelDraw'da yazı yönü

@snsiz Bu yaşadığınız sorun Corel DRAW önceki versiyonlarında X3 - X4 'de yanlışlıkla Ctrl + tuş kombinasyonuna tuşlamanızdan kaynaklanıyor. Corel DRAW'da hiçbir nesne seçili değilken eğer bu tuş kombinasyonunu kullandıysanız (ki muhtemelen kullanmışsınız) yazacağınız tüm text'ler 270...
  19. Murat Vardar

Text

Bir resmi yada tabloyu exel veya world den kopyalayıp ve corel sayfasına alabilmek için önce; edit bölümünden paste special bölümü var orayı tıklayıp açılan pencerede bitmapt sekmesini göreceksiniz, onu tıklayarak ve tamam dediğimizde resim / tablo orjinal boyutunda corelde! Tablolar içinse yine...
  20. Murat Vardar

Vektörel 2013 Yılı Takvimi

Aİ, CDR, PDF Formatlarında > BURADAN İNDİRİNİZ < İyi kullanımlar.... .
Yukarı Alt