Arama sonuçları

1. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

günaydınlar :) Aslı harikalar yaratmışsın yaa vallahi beğendim 1. ve 2. de ki espiriler harika ;) Işıkmı ne ışığı Işık Dalgası var süzüle süzüle yansıyor senden ;) Teşekkürlerrr
  2. İsmail ÇOBAN

Kelimeleri doğru bir şekilde birleştir

bu ne yaa yaancı insanların konuştuğu gibi. biz olmak burda gibi :D
  3. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

bir sorum var arkadaşlar benim fontların hepsi kafayı yediler. Corel de yazıları convertlediğimde hepsi avantgarden e dönüşüyor hepsi bozuluyor bu yüzden Flm veya CTP ye yollayamıyorum yardım lütfen :(
  4. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR tabi ki kırmızı ölçüyü bilmiyorum ama sen yap ben hallederim gerisini bayrama gittimde götürmem lazım şöyle afilli olsun :D
  5. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

tamam aslı Gamze & İsmail için Logo yaparmısın :D Saate bastırıp hediye edeceğim ama saat kalp şeklinde ;) (Duvar saati )
  6. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

hoyytt noluyor gene kaynattınız haa işiniz yoksa iş verem size :D
  7. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

aaa helvamı çekti canınız ben yapam size ama ölmim yazık benimkine yaa bensiz kalır sonra :(
  8. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

:D Aslı gene gitti :D başımız sağolsun :D bende işten kafayı yiyecem iyimi :D
  9. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Allahım yaa ne komiksiniz siz :D
  10. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

bu sektör çok değişik her hizmetle haşir neşir oluyorsun hepsinin hilesini öğreniyorsun mesela ben artık bisküvi ve gofret dondurma külahı vs yemiyorum :D nedenini söylemem :P
  11. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Geçti de biraz kalıntıları var ama onuda atacağım inşallah :)
  12. İsmail ÇOBAN

Bilgisayar firması logo

bence 2 numara renklerde değişiklik olabilir ;)
  13. İsmail ÇOBAN

Logo sunumu

http://www.pixeden.com/psd-mock-up-templates buyur arkadaşım bazıları burda var. kolay gelsin ;)
  14. İsmail ÇOBAN

Herkese Merhaba

Hoşgeldin Savaş aramıza Elimizden geleni yapmaya hazırız ;) iyi forumlar.
  15. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

ahan işler yoğunlaştı mesaiye kalırsam mmmmm süper olur ama o zaman da insanlıktan çıkarım :D
  16. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

tekrar bıçak yapılıyor tasarıma dokunmadım zaten 10.000 adet kutu basıldı en iyisi bıçağı yaptırmak zaman kaybetmemeiz lazım çünkü iş acil. bilirsin her iş acil olur :)
  17. İsmail ÇOBAN

İllüstrasyon çalışmalarım

emeğinize sağlık ayrıntıları yakalamanız hoşuma gitti kolay gelsin diğer çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
  18. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

vallahi Emre dün kafayı sıyırmak üzereydim tasarım daki bıçakla yapılan bıçak farklıydı ona uğraştık. sende gece geç saatlere kadar çalışmışsın galiba?
  19. İsmail ÇOBAN

kurumsal kimlik çalışmam

emeğinize sağlık keçi hazırmı yoksa bir yerden mi çizdiniz? renkler falan güzel duruyor.
  20. İsmail ÇOBAN

Otel Tanıtım Broşürü

emeğinize sağlık ;)
Yukarı Alt