Arama sonuçları

1. Aykut Gündüzgören

İçmekan Pano çalışması

70*32 cm. ebatlarında photoshop'ta hazırlanmış içmekan bir Pano
  2. Aykut Gündüzgören

Araç üzerine desen çalışması

Slm, Maybach marka araca desen uygulaması
  3. Aykut Gündüzgören

5. yaştan 60. yaşa kadar

En azından başarılı olup olmadığı konusunda sir yorum beklediğim için ("Fotomontajın nasıl olduğu veya nasıl yapıldığı hakkında yorum yapan yok!? ") yazısını yazmıştım. Tabiki size nasıl yaptığımı anlatacağım.
  4. Aykut Gündüzgören

5. yaştan 60. yaşa kadar

Fotomontajın nasıl olduğu veya nasıl yapıldığı hakkında yorum yapan yok!?
  5. Aykut Gündüzgören

5. yaştan 60. yaşa kadar

Size, kızımın 5 yaşındaki halinin fotoğrafıyla birlikte, muhtemelen 16 ve 60 yaşındaki halinin fotoğrafını yüklüyorum.
  6. Aykut Gündüzgören

Sürekli Form-Tahsilat Mak.-Sipariş Fişi

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
  7. Aykut Gündüzgören

Ürün Katalog Kapağı

@Fatih Coşkun evet onu firma özellikle öyle istemişti ,Logoları öyleymiş, bende vaz geçirememiştim.
  8. Aykut Gündüzgören

Mühendislik için Sunum Dosyası

Aynı firmaya için bir kaç alternatif çalışma
  9. Aykut Gündüzgören

Ürün Katalog Kapağı

Ürün ve Fiyat listesi Kataloğunun ön ve arka yüzü.
  10. Aykut Gündüzgören

Sunum Dosya Önkapak

Renk değerleri üzerinde oynama şansı hiç yok.Bu renkler firmanın yerleşmiş ana renkleri.Yani Pantone değerleri bize verilir,bizde o değerlerdeki renkleri oluştururuz.Opacity değerleriyle tabiiki oynanabilir.Bu gördüğünüz çalışma baskı öncesi hali,baskıda zaten kalıptaki tramlar belirli bir değer...
  11. Aykut Gündüzgören

Mutfak Sipariş Mönüsü

Bu Takvimli adreskartta normal kahvede mevcut
  12. Aykut Gündüzgören

Mutfak Sipariş Mönüsü

@Ömer Ayar Takvimde yazıyor. 2005 Masanın üzerindeki duruşu @Arzu Uluırmak Kahvenin kremasından dolayı çorbaya benzediğini bana değil,Nescafê'nin merkezine bildirin,fotoğraf bana ait değil.
  13. Aykut Gündüzgören

Viniyl Pano

ben hala sizden,zeminde hangi rengin kullanılacağının örneğini bekliyorum
  14. Aykut Gündüzgören

Viniyl Pano

Selam, Bu tür çalışmalara bakış mesafesi genelde 2 ila 3 adımdır.O yüzden ona göre yer seçimi yapılır ve asılır. Burada Korkmaz'ı ön planda tutmak değil,yeni ürettikleri bir ürünün Markasını vurgulamak. Mesela "Beko" ürünü tanıtılıyor,sağ alt köşeyede ufacık "koç" logosu yerleştiriliyor. Ben...
  15. Aykut Gündüzgören

Bayan Ayakkabıcı için Kartvizit

Photoshop ve Corelde çalışıldı.
  16. Aykut Gündüzgören

Han içi Kapı Levhası

Gelinlikçiye yapılan bir Han İçi Kapı Levhası.Resim 2 pleksilglass'ın içine yerleştirilip,4 tarafından kapıya tıpalı vidalar ile sabitlendi. Daha sonra hanın çoğunluğu bu uygulamayı benimsedi.
  17. Aykut Gündüzgören

Sürekli Form-Tahsilat Mak.-Sipariş Fişi

İrsaliyeli Fatura (Sürekli Form),Tahsilat Makbuzu ve Sipariş Fişi çalışmaları
  18. Aykut Gündüzgören

Başka bir Kartvizit çalışması

Selam, 1- Bella logosu bana ait değil. 2- Yurtdışı Fuarları için tasarlandığı için büyük harfte "İ" nin noktası düşer. Yabancılarda noktalı büyük "İ" yoktur. 3- Kartvizit ölçüleri Avrupa normlarına göre hazırlandı.Onların ölçüleri bizimkilerden farklı,bizde genelde Kartvizitler 80 x 50 mm...
  19. Aykut Gündüzgören

Viniyl Pano

Fuar için hazırlanmış 2 adet Viniyl Pano. Ölçüler: 200 x 100 cm. Fotoğraflar da tarafımdan müessesede çekilip rötuşlandı.Dekupeler Photoshop,genel çalışma Corel.
Yukarı Alt