Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

yardımcı olursanız sevinirim

Konunuz taşınmıştır. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Saygılar..
  2. Serkan Baysal

This is Trance

Yazıları okumakta zorlandım ve kullandığınız görselin ne olduğunu anlamaktada. Biraz karışık bir çalışma olmuş. Bence üzerinde biraz daha çalışmalısınız.
  3. Serkan Baysal

DİGİTAL BASKI MAKİNESİ hkknda.

Öncelikle böyle bir zamanda kredi çekerek iş hayatına atılmak bana göre çokta mantıklı değil. Bu konuyu iyi düşünün derim. Ayrıca sadece dijital baskı makinesi almakla iş bitmiyor. Kullanacağınız malzemeler dolara endeksli olduğu için şuanda fiyatları oldukça yükselmiş durumda. İllede ben...
  4. Serkan Baysal

Gelinlik Resimleri ,Wedding Pearls , gelinlik

Paylaşım için teşekkürler Abdullah. eline sağlık.
  5. Serkan Baysal

Merhaba

Öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Sonrasındada 2-3 ayda grafiker olunamaz diyorum. Program öğrenmek grafiker olmak için yetmez. Gerçekten çok çalışmanız gerekiyor İyi forumlar dilerim..
  6. Serkan Baysal

A4 Dergi Reklamı (kendi ajansım için)

İnternet hizmetlerinde(n) organizasyona yazısında bir harf unutmuşsun sanırım. Onun haricinde sade ve güzel bir çalışma. Elinize sağlık..
  7. Serkan Baysal

SPA dergi yazısı ...

Öncelikle kullandığınız yazı karakteri ve rengini beğenmedim. Siyah ve sarı her ne kadar uyumlu renklerde olsa burada tasarıma uymamış. Ayrıca üst köşelerdeki bakım yazısnın yanındaki çizgiler sayfa dışına taşmış. Bunun haricinde sağ alttaki resimde sorun olduğunu düşünüyorum. iki resim...
  8. Serkan Baysal

Er&Ay Dergi Reklamı...

Çalışmanız bence başarılı. fakat fonda biraz daha pastel renkler kullanılabilirdi diye düşünüyorum. Yazılarınızıda yatay olarak değilde düz olarak yazsanız daha hoş durabilirdi. Başarılar dilerim. Saygılar.
  9. Serkan Baysal

Heryerde Kullanabileceğiniz XP resimler...

Güzel paylaşım. Elinize sağlık. Teşekkürler..
  10. Serkan Baysal

Fiyonk ....

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık.
  11. Serkan Baysal

Parçalanmış Resim Efekti..

Elinize sağlık. Güzel bir anlatım. Repinizi yolluyorum..
  12. Serkan Baysal

CaddeLife Dergi Kapağı...

Defne Hanım; Lütfen forumda size ait olan çalışmaları yayınlayınız. Başka kişilere ait olan çalışmaları değil. böyle bir davranış yapılacak olan yorumları olumsuz etkileyebilir. Saygılar.
  13. Serkan Baysal

2170 adet karışık embroidery desing

İndiremiyorum demişsiniz fakat nasıl bir sorunla karşılaştığınızı belirtmemişsiniz. Konuyu açarsanız bende size yardımcı olabilirim. Saygılar.
  14. Serkan Baysal

İlkem Ajans reklam çalışması.

Forum içerisinde bu konu daha önce açılmıştır. Başkalarına ait olan çalışmaları bu şekilde yayınlamak yasaktır. Konuyu kilitliyorum..
  15. Serkan Baysal

Dolu Fon :)

Paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık. Repinizi yolluyorum..
  16. Serkan Baysal

Resimdeki Hata Nerede?

Evet yanlışsın. Ben 4 yönünde de lambası olan trafik ışıklarını biliyorum.
  17. Serkan Baysal

Resimdeki Hata Nerede?

Benimde gözüme ilk çarpan trafik lambası oldu. Ama 2 değil Emine hanım. 3 tane trafik lambası var :D:D
  18. Serkan Baysal

Frame desıgn psd

Güzel görünüyor. Paylaşım için teşekkürler..
  19. Serkan Baysal

Digital Tutors - Çaydanlık 3ds Max

Paylaştığın için teşekkürler.
  20. Serkan Baysal

2009 Calendar .eps, .psd, .jpg

Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler..
Yukarı Alt