Yazıları okumakta zorlandım ve kullandığınız görselin ne olduğunu anlamaktada. Biraz karışık bir çalışma olmuş. Bence üzerinde biraz daha çalışmalısınız.
Öncelikle böyle bir zamanda kredi çekerek iş hayatına atılmak bana göre çokta mantıklı değil. Bu konuyu iyi düşünün derim.
Ayrıca sadece dijital baskı makinesi almakla iş bitmiyor. Kullanacağınız malzemeler dolara endeksli olduğu için şuanda fiyatları oldukça yükselmiş durumda.
İllede ben...
Öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Sonrasındada 2-3 ayda grafiker olunamaz diyorum. Program öğrenmek grafiker olmak için yetmez. Gerçekten çok çalışmanız gerekiyor
İyi forumlar dilerim..
Öncelikle kullandığınız yazı karakteri ve rengini beğenmedim. Siyah ve sarı her ne kadar uyumlu renklerde olsa burada tasarıma uymamış. Ayrıca üst köşelerdeki bakım yazısnın yanındaki çizgiler sayfa dışına taşmış. Bunun haricinde sağ alttaki resimde sorun olduğunu düşünüyorum. iki resim...
Çalışmanız bence başarılı. fakat fonda biraz daha pastel renkler kullanılabilirdi diye düşünüyorum. Yazılarınızıda yatay olarak değilde düz olarak yazsanız daha hoş durabilirdi.
Başarılar dilerim.
Saygılar.
Defne Hanım;
Lütfen forumda size ait olan çalışmaları yayınlayınız. Başka kişilere ait olan çalışmaları değil. böyle bir davranış yapılacak olan yorumları olumsuz etkileyebilir.
Saygılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.