@Buse Türüdü
evet busecim burada yine perspektif ve oran orantıyı ön plana çıkaran bir düşünce olmuş...
@Hatice Ceylan
teşekkürler hatice hanım benim gibi diğer arkadaşlarında fikirlerini paylaşması sınava girecek olan arkadşlar için çok yararlı olacaktır...
@qawsed
@qawsed
@sdbz
teşekkürler arkadaşlar faydalı olduysa ne mutlu bana....
sayın sdbz dersi dikkatli takip ediniz kaçırdığını bişey vardır muhakkak ilginiz için tekrar teşekkürler.
firmalar isimli klasör içinde yine firmaların isimleriyle oluşturduğum klasörler vardı içlerine girdiğimde isimleri çıkmıyordu bilmeden klavyeyle kısa yol kullanırken bişeyler yaptım kesin ama firmalar adında yeni klasör açıp içindekileri ona taşıyınca problem ortadan kalktı Yaşar bey şimdi...
illustator programında çalışırken birden bilgisayarım dosyalar açmaya başladı ve mecburen ps yi kapadım tekrar açtığımda klasörlerim görünüyor fakat altında isimleri yazmıyor bunu nasıl değiştirebilirim isimleri görünsün istiyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.