Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

@asringuzeli05 @Kübra Kara @majestecan teşekkür ederim arkadaşlar...
  2. Dilek Doğrusöz

Yetenek Sınavlarında Sorulan "İmgesel" Çalışmalar

@Buse Türüdü evet busecim burada yine perspektif ve oran orantıyı ön plana çıkaran bir düşünce olmuş... @Hatice Ceylan teşekkürler hatice hanım benim gibi diğer arkadaşlarında fikirlerini paylaşması sınava girecek olan arkadşlar için çok yararlı olacaktır...
  3. Dilek Doğrusöz

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 002

çalışmalar şuan bende görünüyor arkadaşım başka bir tarayıcıdan bakmayı deneyin lütfen...
  4. Dilek Doğrusöz

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 001

@qawsed @qawsed @sdbz teşekkürler arkadaşlar faydalı olduysa ne mutlu bana.... sayın sdbz dersi dikkatli takip ediniz kaçırdığını bişey vardır muhakkak ilginiz için tekrar teşekkürler.
  5. Dilek Doğrusöz

site sembolleri

Hotfile.com: One click file hosting: Symbols_cities.rar Symbols_cities.rar download for free on file share letitbit.net
  6. Dilek Doğrusöz

makarna resimleri (istek)

teşekkür ederim ferhat bey bunlar bende de vardı başka paylaşımda bulunan arkadaşlar yokmu...
  7. Dilek Doğrusöz

makarna resimleri (istek)

pişmiş-pişmemiş makarna resimleri arıyorum arkadaşlar arşivinde olan arkadaşların paylaşımlarını rica ediyorum.
  8. Dilek Doğrusöz

Küp Blok Tasarımı

teşekkür ederim Yaşar bey bıçağı var onun üzerinde çalıştım fakat üç boyutlu sunumunda ona dikkat etmedim. teşekkürler Hasan bey...
  9. Dilek Doğrusöz

Küp Blok Tasarımı

teşekkür ederim Süleyman bey iletişim bilgileri, logo, sildim de yarım sildim yani belli olsun diye
  10. Dilek Doğrusöz

Islak Havlu Çalışmam / Sedat Gül

ikiside çok hoş çalımalar olmuş sedat bey acaba üstteki de zemini beyaz olsa nasıl durudu denemek lazım düşüncenize sağlık...
  11. Dilek Doğrusöz

Küp Blok Tasarımı

Un fabrikasına yapmış olduğum küp blok tasarımı ve sunum şekli
  12. Dilek Doğrusöz

tipografi çalışmaları

hepsi birbirinden güzel çalışmalar olmuş fakat ben ilk ve son çalımanızı bğendim düşüncenize sağlık...
  13. Dilek Doğrusöz

klasör isimleri görünmüyor yardım

firmalar isimli klasör içinde yine firmaların isimleriyle oluşturduğum klasörler vardı içlerine girdiğimde isimleri çıkmıyordu bilmeden klavyeyle kısa yol kullanırken bişeyler yaptım kesin ama firmalar adında yeni klasör açıp içindekileri ona taşıyınca problem ortadan kalktı Yaşar bey şimdi...
  14. Dilek Doğrusöz

klasör isimleri görünmüyor yardım

illustator programında çalışırken birden bilgisayarım dosyalar açmaya başladı ve mecburen ps yi kapadım tekrar açtığımda klasörlerim görünüyor fakat altında isimleri yazmıyor bunu nasıl değiştirebilirim isimleri görünsün istiyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
  15. Dilek Doğrusöz

karakalem laleler..

Halit bey tekniğinizi baya ilerletmişsiniz tebrik ederim...
  16. Dilek Doğrusöz

Doğum Günün Kutlu Olsun Murat Güler

pamuk şekeri tadında bir hayat geçirmeniz dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun Murat bey...
  17. Dilek Doğrusöz

Son Akşam Yemeği ( Leonardo Da Vinci )

unutulmaya yüz tutmuş bilgilerim tazeleniyor sayenizde teşekkürler Yasemin hanım...
  18. Dilek Doğrusöz

Küresel Isınma Yarışma Sonuçları

dereceye giren arkadaşarı tebrik ederim...
  19. Dilek Doğrusöz

"wallpapers" yüksek çözünürlükte

link yenilenmiştir depositfiles hotfile
  20. Dilek Doğrusöz

Font Tanıtımları ve Galeri

hepsi birbirinden şık durabilecek fontlar paylaşım için teşekkürler Ahmet bey...
Yukarı Alt