Arama sonuçları

1. Rıfat Özkan

DiyetDem Web Site Çalışması

:) %100 Kendi Yapımım Değildir Sonra Kudurmayın Demo : http://www.rifatozkan.com.tr/tasarimlar/diyetdem/
  2. Rıfat Özkan

web arayüz avm

beykent avm ? oldukca guzel olmus
  3. Rıfat Özkan

sitene türkçe ingilizce seçeneği ekleme

tarayıcı veya pc diline göre otomatik man site o dilde gozukur mo uzantılıydı sanırsam
  4. Rıfat Özkan

Grafik & Aplikasyon ve Operatörlük Tercihen Beylikdüzü ve Çevresi

İsim : Rıfat Özkan İş Tecrübesi : 6 Yıl Yaş : 24 Programlar : Photoshop & Corel Makinalar : Seiko İçmekan Mimaki JV3 Yaselan Myjet İnfinty Ecplus 3360 Ghonzeng Lotus Rip programları : Caldera (Tekrarbi Göz Gezdirmem Gerek ) İnfinty Rip Prodection Manager Maintop Artı İş Bilgisi : Orta...
  5. Rıfat Özkan

Wordpress Kurumsal Site Teması Türkçe

Bu temada 5 ayrı renk seçeneği bulunmakdadır tema bir firma sitesi olarak düzenlenmiştir blok olarak da kullanabilirsiniz Caps : Demo : craetive - Bir başka WordPress blogu. Download : wordpress unite teması türkçe açıklamalı Rıfat Özkan
  6. Rıfat Özkan

Matbaa baskı işi 1000 veya 500 adet fiyat

merhaba arkadaşlar matbaa işinden pek anlamam ama yaptıgımız güneş enerji sistemlerine sticker yapıştırmak zorundayız bunun için güneşden etkilenmeyen veyahut zor etkilenen mat laminasyon lu veya fark lı bi alternatifi varsa artı bilmiyorum fiyat veren arkadas sunabilir secenekleri baskı boyutu...
  7. Rıfat Özkan

İletişim Formu ve Galeri Yapımı Yardımı

iletişm formunda bır sey dıyemem ama ya poup actıracaksın resmi yada linklerdeki target kodunu kaldıracaksın ama benım onerim ajax uygulamalarla js olarak actır daha sık olur yararlanabılecegın bı kaynak sana : http://www.ajaxrain.com/
  8. Rıfat Özkan

Sitem indexlenmedi !

bi kaç backlink al çözersin işi :)
  9. Rıfat Özkan

wordpress

:) sen temayı ver ben halelderim gerisini www.rifatozkan.com.tr www.unlureklam.com www.detayenerji.com blog.dedicated.com.tr vs vs worpdress hepsi
  10. Rıfat Özkan

Rifatozkan.Com.Tr Yenilendi

http://www.rifatozkan.com.tr yenilendi arkadaşlar bazen bi kaç tema falan da ekliyorum arada bakıp kendiniz için bir şeyler bulursunuz herhalde
  11. Rıfat Özkan

İlk Broşür Çalışmam Çift Taraflı

Yapıcı ve Yıkıcı Yorumlarınızı Bekliyorum
  12. Rıfat Özkan

Stil Reklam Flash Web Projesi

hoca flash guzelde optimasyonu sıfır ya
  13. Rıfat Özkan

Grafiker ve Pazarlamacılar Arıyoruz...

maatba mı tam olarak alan ney
  14. Rıfat Özkan

Grafiker Dijital Baskı Operatörü Orta Derece Uygulamacı İş Arıyorum

Konu Günceldir avcılar beylikdüzü büyükçekmece geneli
  15. Rıfat Özkan

Detay Mühendislik Pederin İşi Cam Çalışamaları

@Yaşar Karadeniz reklam degıl oyle bı amacım yok afiş degıl ama daha farklı bı konu bulamadım gıydırme bunlar
  16. Rıfat Özkan

Fi Yapı Beylikdüzü Esenşehir İç ve Dış Mekan Uygulamalarım

tesekkurler :) ekinoks76 :) güzel
  17. Rıfat Özkan

OKvizyon Broşür Çalışması

:D idare eder
  18. Rıfat Özkan

Kuyumcu Kent Bazaar Akay Gelinlik Dış Cephe

:D Vinçdeyim
Yukarı Alt