Arama sonuçları

1. Rıfat Özkan

Kuyumcu Kent Bazaar Akay Gelinlik Dış Cephe

:D Vinçdeyim
  2. Rıfat Özkan

Flash Oyun Sitesi Tasarımı %50

yapıcı ve yıkııcı yorumlarınızı beklıyorum :)
  3. Rıfat Özkan

Web Template Tasarımı İconlar ve Butonlar Hazır Kullanılmıştır

İsteyene Psd Dosyalarını Verebilirim Teşekkürler
  4. Rıfat Özkan

Arkadaşlar Elinde 3 D Gözlük Olan Varmı Acil !

Arkadaşlar Elinde 3 D Gözlük Olan bi arkadas varsa su asagıdakı resme bakım 3 d gorunuyor mu gorunmuyor mu soyleyebılır mı kalitesini falan musterım istedi yok elımde de de gozluk
  5. Rıfat Özkan

Portfolio Sitem

Web Sitem : www.rifatozkan.com.tr Blog vs Kurulacakdır Sadece ana sablon mevcuttur
  6. Rıfat Özkan

Deskop Projesi Müşterilerinize A Kalite Hizmet Sunun ! Ajanslar İçin :)

Merhaba Arkadaşlar Open Source Olarak Kullanılan Bir Sürü Deskop Scripti Oldugunı Fark Edince Bunu Kendi İşlerimiz İçin Ftp Yerine Kullanabilirmiyiz Mantığı İle Deneme Kalkıştım Ortaya Bu Çıkdı http://www.rifatozkan.com.tr/uzakmasa Yeni Kullanıcı Kaydı Yapmanız Gerekiyor :) Gordugunuz...
  7. Rıfat Özkan

Grafiker Dijital Baskı Operatörü Orta Derece Uygulamacı İş Arıyorum

Corel Photoshop Kullanabiliyorum İlistrator De Minimal Derecede 5 Ayrı Makinada Baskı Operatörlüğü ve Grafikerlik Yaptım Hızlı Öğrenirim Çalışma Saatlerine Uygunumdur İşden Kaçmam Vinçe Çıkıp Dış Cephe Vinil Zımbaladığım bile var Orta Derecede Folyo Uygulayabilirim Vinil Gerebilirim Fakat Araç...
  8. Rıfat Özkan

Merhabalar

Merhaba 21 Yaşındayım Grafikerim :) Demek İsterdim Ama Grafiker Ne Demek Ben Daha Onu Bile Aşamadım :) Herkez Grafiker se Ben Neyim Ben Grafikersem Onlar ney Ben En İyisi baskı Operatörü Olim Basit iş :D Durcan Makinanın Başınca O Basacak Neyse Adım Rıfat Soy Adım Özkan :) Trabzon Sürmene...
  9. Rıfat Özkan

Sen Sanalisyan'sın Büyük Düşün Sloganı İle Çıktık Yola

:) Merhaba Arkadaşlar Sen Sanalisyan'sın Büyük Düşün Dedik Açtık Siteyi Takılıyor Millet Herkez Kafasına Göre www.sanalisyan.com
  10. Rıfat Özkan

Birey Dershanesi Cephe Giydirme

Ön Cephe Yan Cephe
  11. Rıfat Özkan

Mood City Yönlendirme

12. Rıfat Özkan

Cedric ve Ben :D Toplamadır

Kendi Yapımım Değil Canım Sıkkkın ken Sağdan Soldan Alıp Birliştirdim İş Olsun Diye
Yukarı Alt