Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Esinlenme çalıntı mıdır?

iki düşünce farklı yollar kullanarak aynı noktada buluşabilir İnan arkadaşımızın hayranlık uyandıracak kurumsalı: bu da nette rastladığım bir çalışma: şubat ayı yarışması ile ilgili de bir yorum yapmak istiyorum bu tarz (ç)alıntı tartışmaları çok çocukça foruma yakışmıyor
  2. Hasan Güner

Stil Reklam Logo Denemem

@Fulyam teşekkür ederim fulyam ;) @xblack teşekkürler eleştiri için @sercan_90 teşekkür ederim beğenmenize sevindim
  3. Hasan Güner

Logo İstek

@Erkan_Nehir :D bir bölüm açsın yönetim tasarım dilenciliği diye :D
  4. Hasan Güner

Stil Reklam Logo Denemem

@Ahmet ALTUN o derece yani öyle mi :D teşekkür ederim abim eleştirin için
  5. Hasan Güner

Stil Reklam Logo Denemem

pazar günü pratiğidir patronum beğenirse kullanabilir :p
  6. Hasan Güner

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

foruma hayırlı olsun dereceye girenleri can-ı gönülden kutlarım
  7. Hasan Güner

Dershane Afiş >

konsepti güzel düşünüp uygulama aşamasında tökezliyorsun sanırım :) slogan ve görsel güzel ama yazı yerleşimin çok karmaşık zemin uygulamaların işe estetik katmamış aksine ters etki yapmış bence biraz düzenleme şart kolay gelsin
  8. Hasan Güner

Emirgan Memba Sulari -2/ PEA

efektler olmasa daha güzel olurmuş başarılar bi de karttaki logo yapısı neden farklı
  9. Hasan Güner

Yaptığım İlk Kapaklardan Biri

iyi yanları da gereksiz yanları da yazı efektleri ve :) gülücük simgesi felan biraz gereksiz işin ciddiyetini bozmuş ama düşünce farklı bravo
  10. Hasan Güner

Görünüşe Aldanmayın!

teşekkürler :)
  11. Hasan Güner

Çok Güzel Foto EFkti ve resim galerisi fla

@byibrahim gerçekten güzel :clap2:
  12. Hasan Güner

Multimedia Bilgisayar Logo & Kartvizit

dağılan ufak parçaların sayısı azalıp halka ile aynı renk olabilir bi de ben bu yazı fontunu hiç beğenmedim :( alternatif şart ;)
  13. Hasan Güner

Flash Form

hmm işime yarayabilir teşekkürler ;) edit: bu pc ortamında sağlıklı çalışmıyor sorun bende mi acaba
  14. Hasan Güner

Çok Güzel Foto EFkti ve resim galerisi fla

indiriyorum bakalım nasıl bişey merak ettim :D
  15. Hasan Güner

babyface

eline sağlık özlemişim çalışmalarını ;)
  16. Hasan Güner

İlk Broşür Çalışmam Çift Taraflı

kampanyaa özellikle mi yapıldı yoksa gözden kaçan bi hata mı ? özellikle alttaki çok vasat olmuş açıkcası sizden böyle bir iş çıkmasına şaşırdım
  17. Hasan Güner

Bahçeli Otomotiv Logo Eskizi

@boro hoş olmuş teşekkürler @GürhanErkal teşekkürler eleştiri için geçen senelerde öğrendiğim birşey var ki o da "bu tip konularda ortak noktanın olmaması" göreceli konular. bakış açısıyla zevklerle alakalı yani. ben oradaki insan figürünün hemen anlaşılabileceğini düşünmüştüm...
  18. Hasan Güner

eleştiriler için teşekkürler
  19. Hasan Güner

@Ercan CAN sağol bilgilendirme ve yorum için
Yukarı Alt