Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Creative Albüm Indirin Alayini

paylaşım için teşekkürler...
  2. Dilek Doğrusöz

Reklam Template (PSD)

çok güzel görünüyor ellerinize düşüncenize sağlık ayrıca paylaşım için de teşekkürler...
  3. Dilek Doğrusöz

lalezar koleji logolar ve ilanlar

başarlar dilerim...
  4. Dilek Doğrusöz

erkek saç modelleri (istek)

abdullah bey ölçüm 110 x 190 cm dpi 60 kullandım ölçü büyük olduğu için buna göre resimler çok küçük kalıyo elinizde mevcut ise paylaşmanızı rica edicem...
  5. Dilek Doğrusöz

teşekkür ediyorum Bilal bey bunlar bende de mevcuttu ancak çözünürlük sorunu yaşıyorum çok büyük boyutta olması gerekiyor tekrar teşekkürler
  6. Dilek Doğrusöz

arkadaşlar, çok yüksek çözünürlükte erkek saç modelleri resimlerine ihtiyacım var. forumda arama yaptım fakat onların çözünürlükleri yetmiyo lütfen elinde olan arkadaşlarımdan paylaşmalarını rica ediyorum kuaför camlarına one vision yapılacak...
  7. Dilek Doğrusöz

Illustratorde Yazıya Efekt ve Stil Uygulama (Resimli Anlatım)

emeğinize sağlık Yaşar bey teşekkürler...
  8. Dilek Doğrusöz

Balyoz Çizimi (Resimli Anlatım)

pratik anlatımınız için teşekkürler Yaşar bey...
  9. Dilek Doğrusöz

Web Tasarımı ve Yayınlama

Erkin bey ayrı ayrı büyük bir itinayla sorularıma yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. evet bu gelen iş 6 ayrı iş kolu olacak ama hepsinde de şirket profili aynı olacak sadece iş kolu olan linklere tıklandığında resimler açılacak ilk sayfada diğer gerekli temel bilgiler mevcut olacak...
  10. Dilek Doğrusöz

Hasan bey ilgi alakanız için çok teşekkür ederim evet diğer konulara gelince farklı şehirlerde olmanın dezavantajı olacaktır bilgi veren arkadaşlar için. örneğin ankara istanbulda ya da başka şehirde ki web site tasarımı farklı iken çorumda çok daha farklı emin olabilirsiniz neyse genel itibari...
  11. Dilek Doğrusöz

arkadaşlar ilgilenen kimse yokmudur sorularıma yanıt bulmam gerek yardımlarınızı esirgemeyiniz...
  12. Dilek Doğrusöz

herkese merhaba: ben bildiğiniz (forumdaki arkadaşlar) üzere grafik tasarımcıyım ancak web tasarımlada çok az ilgiliyim (yazılım bilmeden ), bu anlamda takıldığım noktaları paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Eminimki benim gibi bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlarım muhakkak...
  13. Dilek Doğrusöz

Kozmetik Ürünleri

teşekkürler...
Yukarı Alt