abdullah bey ölçüm 110 x 190 cm dpi 60 kullandım ölçü büyük olduğu için buna göre resimler çok küçük kalıyo elinizde mevcut ise paylaşmanızı rica edicem...
arkadaşlar, çok yüksek çözünürlükte erkek saç modelleri resimlerine ihtiyacım var. forumda arama yaptım fakat onların çözünürlükleri yetmiyo lütfen elinde olan arkadaşlarımdan paylaşmalarını rica ediyorum kuaför camlarına one vision yapılacak...
Erkin bey ayrı ayrı büyük bir itinayla sorularıma yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. evet bu gelen iş 6 ayrı iş kolu olacak ama hepsinde de şirket profili aynı olacak sadece iş kolu olan linklere tıklandığında resimler açılacak ilk sayfada diğer gerekli temel bilgiler mevcut olacak...
Hasan bey ilgi alakanız için çok teşekkür ederim evet diğer konulara gelince farklı şehirlerde olmanın dezavantajı olacaktır bilgi veren arkadaşlar için. örneğin ankara istanbulda ya da başka şehirde ki web site tasarımı farklı iken çorumda çok daha farklı emin olabilirsiniz neyse genel itibari...
herkese merhaba:
ben bildiğiniz (forumdaki arkadaşlar) üzere grafik tasarımcıyım ancak web tasarımlada çok az ilgiliyim (yazılım bilmeden ), bu anlamda takıldığım noktaları paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Eminimki benim gibi bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlarım muhakkak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.