Arama sonuçları

1. Emre Şerim

Yeni Yıl Çalısmalarım Volüm2 (Sergi Niyetine)

Ellerinize ve emeğinize sağlık..
  2. Emre Şerim

404 Hata Sayfa Tasarımım

Tebrikler, kompozisyon çok güzel.. Ellerinize sağlık..
  3. Emre Şerim

Worldstar Logo Çalışmalarım

bu konuyu açarken amacım tamamen yaptığım ve belirli fikirlerde bulunup oluşturmaya çalıştığım bir logoyu, meslektaşlarım ile paylaşmaktı.. Konunun buraya kadar uzayacağını bilse idim hiç paylaşmazdım.. Burası bir grafik ve grafikerler platformu.. İnsan eleştiriye kapalı olursa (hayatın her...
  4. Emre Şerim

Selam ~

Hoşbulduk arkadaşlar, hepimize iyi forumlar..
  5. Emre Şerim

Sayın arkadaşım yaptığınız yoruma veya eleştiriye söylenen birşey yok, fakat herşeyin bir üslubu var denilmek istenilen.. Bu tarz üslup sergileyerek biryere varamazsınız..
  6. Emre Şerim

Bir resimde gerçek boyutu bulabilirmiyiz

birde müşteriler kartvizit veya broşürün birebir boyutunu monitörde görmek istemezler mi ? alıp kartviziti monitördeki ile kıyaslıyorlar ve "bu kadar mı olacak?" diyorlar....
  7. Emre Şerim

İlk Kartvizit Çalışmam

ilk çalışmaya göre gerçekten başarılı.. fakat yukarıda arkadaşımızın da dediği gibi kartvizitin bitimine koyulan zemin veya şekiller için montaj yapar iken kesim aralığı vermeyi unutmayın.. eğer kartvizit çoklu basılacak ise (35x50) ve kesim ustası tecrübesiz ise, kesim yapar iken iş yürüyebilir...
  8. Emre Şerim

Corelde Logo Tasarımı ( Mavı Yesıl - Lıght Çay )

3. logonun karakterini ince tutarsanız (eğer light çay logosu ise) biraz daha güzelleşebilir.. hatta yarısı kalın, diğer yarısı ince olabilir.. italik ve güzel bir karakterle de "Light Tea" veya "Light Çay" olarak geçerseniz logo ortaya çıkacaktır.. Saygılar..
  9. Emre Şerim

Selam ~

Hoşbulduk arkadaşlar, hepinize iş hayatınızda başarılar diliyorum..
  10. Emre Şerim

Oliv Kungen Logo Çalışması..

aynı zamanda zeytinli sucuk değil, öyle birşey hiç olmadı zaten..
  11. Emre Şerim

Yorumuna saygım var fakat ben logo tasarlıyorum, zeytini baştan yaratmıyorum.. Sizde zeytinin sucuğa benzemeyen, dalda siyah olmayanından yapın, görelim.. Saygılar..
  12. Emre Şerim

Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

çok başarılı çalışmalar, devamını dilerim.
  13. Emre Şerim

Zeytinli sucuk zaten..
  14. Emre Şerim

yorumun için teşekkür ederim A.Özdemirer, bu benim yaptığım ve kabul edilen logo. Sizde yapmayacağınız logoları yapın, müşterileriniz kabul etsinler. Sorun olmadığı sürece daha ne olsun ?
  15. Emre Şerim

megan fox likes tattoos

insan vücudunun her yerine tattoo yapılır, şahsen yaptıracağım şeylerin hepsini belirlesem yaptırırdım.. aynı zamanda dövmelerin netliğini düşünmek için dövme olan layerları multiply yapıp opacity değerini 70-80 arasında tutarsanız daha bi gerçekçi olabilir.. Saygılar ..
  16. Emre Şerim

Yasemin arkadaşımız ne yapmak istediğimi anlamış arkadaşlar. Oradaki delik "Oliv" yazısı ile bütünlük kazandırılması için bırakılmıştır. Firma İsveç kökenli zeytin ve zeytinyağı satan bir firma olduğu için bu tarz bir çalışma düşünülmüştür. Saygılar..
  17. Emre Şerim

sitesi yapım aşamasında olan ajanslar????

dönemimizde bir grafikeri ve 2 sağlam müşterisi olan firmalar kendilerine ajans dedikleri için, birçok site bu sebeple yapım aşamasında olabilir..
  18. Emre Şerim

Selam ~

Merhabalar, ben Emre.. diğer grafiker portalları ile kıyasladığımda en samimi ve dürüst forum olarak burayı gördüm.. umarım uzun zamanlar boyunca paylaşır ve öğreniriz.. Saygılar ~
  19. Emre Şerim

teşekkür ederim..
Yukarı Alt