Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Material Editor Nizami Olarak Nasıl Kullanılır? (Hazırladığım Eğitim Videosu)

teşekkürler Hakan Dağdeviren, güzide paylaşım için, anlatımına sağlık.
  2. Murat Vardar

İSO Standartlarına uygun Pnömatik Silindir - Download

teşekkürler paylaşım için
  3. Murat Vardar

Corel DRAW x3 , x4

@hartgeqkn https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/ bu bölümde aradığınızdan fazlası var, incelediğinizde aklınızdaki tüm sorulara olmasa da büyük bir bölümünün cevabını bulabilirsiniz,
  4. Murat Vardar

Adobe Photoshop CS6 Beta

@onureroguz ilgi ve yorum için teşekkürler
  5. Murat Vardar

Corel Draw hakkında yardım

@ersoycel dönmediğini söylediğiniz pdf dosyasını burada bizimle paylaşın birde bizim tarafımızdan denenerek eksik yada hata yönlerini size bildirelim
  6. Murat Vardar

197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

teşekkürler faydalı bir paylaşım .
  7. Murat Vardar

Bir Kaç 3D Logo Çalışmalarım

@hyildiz11 deneme yanılma ve ardından eleştiri ve yorumlar sizin kişisel gelişiminiz için büyük bir avantaj,
  8. Murat Vardar

Adobe Photoshop CS6 Beta

@Hakan Dağdeviren Rica ederim,
  9. Murat Vardar

Sa cool actıons for photoshop

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  10. Murat Vardar

dünya engelliler vakfı logosu lazım

@kelebek_fly faydalı olabildiysek ne mutlu.
  11. Murat Vardar

Dünya Engelliler Vakfı - Logo

keyifle kullanın.
  12. Murat Vardar

Matbaa Terimleri Sözlüğü

Reklam - tasarım - tanıtım sektörünün ana dinamik kavramlarının olduğu, bu paylaşımların herkes tarafından okunması ve öğrenilmesi gerekliliğinin altını bir kez daha çizmek isterim.
  13. Murat Vardar

CorelDRAW X6 Çıktı....

@Erkan Nehir Evet bahsettiğiniz gibi, profesyonel kullanıcılar için geliştirme ve iyileştirmelerle bezenmiş gibi görünüyor, henüz tüm içeriği derinlemesine araştırma imkanım olmadı ama, 64 bit olayı beni aşırı memnun etti, ayrıca ; Object Properties Docker / Nesne Özellikleri Paneli, benim...
  14. Murat Vardar

CorelDRAW X6 Çıktı....

@Erkan Nehir Carver işleminin Corel PHOTO-PAINT X6 olması beni mutlu etti, bahsettiğiniz hassasiyete zamanla alışılabilir kanısındayım.
  15. Murat Vardar

4 adet karakalem çalışmam

hakan_yl; oldukça başarılı çalışmalar, ileride daha iyilerini yapacağınızdan şüphem yok.
  16. Murat Vardar

Corel Bilen Bayan Eleman

@hülya0634 ilanı açan firma Bursa 'da hizmet vermekte, sanırım dikkatinizden kaçmış.
  17. Murat Vardar

CorelDRAW X6 Çıktı....

@Erkan Nehir BURADAKİ Eleştirmen Rehberine bir göz atmanızı öneririm,
  18. Murat Vardar

Adobe Photoshop CS6 Beta

İlgilenenler bu sayfayı ziyaret edebilir ve BURADAN da indirebilirler. Faydalı Olması Dileğiyle....
  19. Murat Vardar

Yüksek kaliteli nargile fotoğrafları

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  20. Murat Vardar

CMYK ve RAL kodları Hakkında

oldukça yararlı bir paylaşım.
Yukarı Alt