Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Pet,Cam,Şarap,Damacan,Deterjan,Rakı,Parfüm, Şİşeleri(Yüksek Kalite)

Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
  2. Serkan Baysal

Yüksek çözünürlükte Damacana resimlerine ihtiyacım var...

En geç yarın göndermem gerekiyor tasarımı. Gönderdiğiniz iki görsel işimi görür. Hiç zahmet etmeyin lütfen. Tekrar çok teşekkür ederim.
  3. Serkan Baysal

Emine Hanım; İlginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Elinize ve emeğinize sağlık. Saygılar ve sevgiler..
  4. Serkan Baysal

Milky Icons set PNG

Paylaşım için teşekkürler CNM.
  5. Serkan Baysal

Marka hiç mühim değil. Üzerine bir etikette ben koyarım süper olur :D
  6. Serkan Baysal

Fotoğraf büyütmek için (30x 'e kadar) !!!!!! CS CS2 CS3 uyumludur..

@prycons Her tarama sistemin de mutlaka değer kaybedersiniz ki bu ölçüdeki bir dökümanda bu hat safhalara ulaşır. A4 olan dökümanınızı en sağlıklı tamburda taratmanızı öneririm. Kullanacağınız ölçüyüde söylerseniz o ölçülerde tarama yaparlar size. Yalnız ciddi bir maliyet ile...
  7. Serkan Baysal

Japanese Nature Photoshop Brushes

Palaşım için teşekkürler..
  8. Serkan Baysal

244 HQ Photo Frame

Harika paylaşım CNM. Eline sağlık.
  9. Serkan Baysal

Elinde yüksek çözünürlükte damacana resimleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürler. Saygılar.
  10. Serkan Baysal

33 HQ Tattoo Brushes for Photoshop

CNM döktürmüşsün yine. eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler..
  11. Serkan Baysal

Logo çalışması

Sayın gamsizvirane; Lütfen forumdaki logo nasıl yapılır ile ile ilgili yazıları okuyunuz. Ayrıca yapılmış ve beğenilmiş logo çalışmalarını inceleyiniz. Eminim ondan sonra çok daha iyi bir logo çıkaracaksınız. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

Slmm

Aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar...
  13. Serkan Baysal

Bir Yaşlı Grafikerden ANILAR

Emine hanımın yazdığı mesaja yazdığınız cevabınızda bahsettiğiniz tartışma konularınıda tartışalım hep beraber. Fakat bunlar için uygun yerde uygun konular açalım. Sizin anılarınız başlığı altında bunu yapmayalım. Hem karışıklığa neden olmuş oluruz hemde insanların kafasını karıştırırız...
  14. Serkan Baysal

Merhabalar

Merhabalar. Aramıza hoşgeldiniz. forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz. İyi forumlar..
  15. Serkan Baysal

@farukcagla Faruk Bey tekrar merhaba. Öncelikle yanlış anlaşılmalar var ise onları düzeltmek adına bir kaç satır birşey yazmak istiyorum. Müşteri ile birebir diyaloğa girmiş kişi gerçekten müşterinin demek istediğini anladıysa, ve grafikere bunu tam olarak anlatabilmişse sonuç tam olarak...
  16. Serkan Baysal

herkeze merhaba

Aramıza Hoşgeldiniz. Doğru yerde olup olmadığınza zaman içinde siz kendiniz karar vereceksiniz. Kazandığınız bölüm için tebrik ederim. İyi forumlar. Saygılar.
  17. Serkan Baysal

Ben şuana kadar yazdığınız tüm yazılarınızı zevkle okudum. Alaylı uslubunuz gerçekten hoşuma gidiyor. Eminim yazılarınızdaki olaylara benzer olaylar hepimiz yaşamışızdır. Fakat emek ve zaman harcanarak çalışılmış ve müşteriye kabullendirilemeyecek bir iş yoktur diye düşünüyorum. Zevkler ve...
  18. Serkan Baysal

Turkdesignstudio.com & OTOTREND dergisi ödüllü otomobil tasarım yarışması (aylık)

Paylaştığın için teşekkürler Burak. emeğine sağlık.
  19. Serkan Baysal

Yüksek Çzünürlükte Mücevher Resimleri..

Evet her bayan mutlaka bir tane ister ;) Bende gönlü zengin biri olarak 80 tane yolladım size :D:D
  20. Serkan Baysal

Yüksek Çzünürlükte Mücevher Resimleri..

80 Adet JPG | 1280x1280 - 1900x2600 | 31,3 MB Şifre : grafikerler.org http://rapidshare.com/files/140550402/jeweller.rar
Yukarı Alt