@prycons
Her tarama sistemin de mutlaka değer kaybedersiniz ki bu ölçüdeki bir dökümanda bu hat safhalara ulaşır. A4 olan dökümanınızı en sağlıklı tamburda taratmanızı öneririm. Kullanacağınız ölçüyüde söylerseniz o ölçülerde tarama yaparlar size. Yalnız ciddi bir maliyet ile...
Sayın gamsizvirane;
Lütfen forumdaki logo nasıl yapılır ile ile ilgili yazıları okuyunuz. Ayrıca yapılmış ve beğenilmiş logo çalışmalarını inceleyiniz. Eminim ondan sonra çok daha iyi bir logo çıkaracaksınız.
Saygılar.
Emine hanımın yazdığı mesaja yazdığınız cevabınızda bahsettiğiniz tartışma konularınıda tartışalım hep beraber. Fakat bunlar için uygun yerde uygun konular açalım. Sizin anılarınız başlığı altında bunu yapmayalım. Hem karışıklığa neden olmuş oluruz hemde insanların kafasını karıştırırız...
@farukcagla
Faruk Bey tekrar merhaba.
Öncelikle yanlış anlaşılmalar var ise onları düzeltmek adına bir kaç satır birşey yazmak istiyorum. Müşteri ile birebir diyaloğa girmiş kişi gerçekten müşterinin demek istediğini anladıysa, ve grafikere bunu tam olarak anlatabilmişse sonuç tam olarak...
Aramıza Hoşgeldiniz.
Doğru yerde olup olmadığınza zaman içinde siz kendiniz karar vereceksiniz. Kazandığınız bölüm için tebrik ederim.
İyi forumlar. Saygılar.
Ben şuana kadar yazdığınız tüm yazılarınızı zevkle okudum. Alaylı uslubunuz gerçekten hoşuma gidiyor.
Eminim yazılarınızdaki olaylara benzer olaylar hepimiz yaşamışızdır. Fakat emek ve zaman harcanarak çalışılmış ve müşteriye kabullendirilemeyecek bir iş yoktur diye düşünüyorum.
Zevkler ve...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.