Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Yılların Windows logosu resmen değişti.

Yılların Windows logosu resmen değişti. İşte Win 8 ile gelecek yeni logo... Microsoft'tan Sam Moreau'nun Blogging Windows sitesinde yaptığı duyuruda, yeni Windows logosunun, Windows 8 Kullanıcı Önizlemesi ile kullanıcıların karşısında olacağını söyledi. Yeni logo, daha önce CNBeta'nın...
  2. Murat Vardar

Detaylı Hazır Kurumsal Kimlik Vektörleri(Aİ)

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  3. Murat Vardar

Bayan Kundura Tasarımlarım 3D High Definition

yeni başlayan ve kendisini geliştirmek isteyenler için, mükemmel ölçüsünde bir anlatım ve paylaşım, teşekkürler emeğine sağlık Hakan DAĞDEVİREN.
  4. Murat Vardar

HGB Kurumsal Çalışması.

@Hasan ÇELİK Teşekkürler Hasan 'ım :) Kalıcı olman dileğiyle. Teşekkürler.
  5. Murat Vardar

Ölmeden önce izlenecek 50 film.

Umut seyredilmesi gereken bir yapım, İzleyenler bilir.
  6. Murat Vardar

Çeşitli yerlerde kullanabileceğiniz vektörel kuşak ve etiketler

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  7. Murat Vardar

Gelin Damat Düğün Fonları [ Tek Tek Link ]

8. Murat Vardar

5000 Web Templates

9. Murat Vardar

lütfen yardım..

@grafikerbuket Windows/Toolbars/Customise den Tools/Commands sekmesinden istediğin bölüm / simgeleri dilediğince aktif veya pasif edebilirsiniz, Faydalı Olması Dileğiyle....
  10. Murat Vardar

Bıçakları ile çeşitli hazır kutu şablonları

11. Murat Vardar

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

Bence içine düştükleri çıkılmaz durumu kendilerine iletirsek en kısa zamanda gerekli revizyona gideceklerdir.
  12. Murat Vardar

Çocuk Saat Şablonları Psd

Konu linki geçerliliğini yitirdiği için geri dönüşüme taşınmıştır.
  13. Murat Vardar

Corel x5 te milimetre?

@Yekee Faydalı Olması Dileğiyle...
  14. Murat Vardar

MEB 'in Hazırladığı Corel Draw 12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

@zeyfir Bahse konu bölümünün sorumlusu olarak paylaşılan içeriği incelemiş bulunuyorum, evet dediğiniz gibi CorelDRAW 12 'ye ait bir görsel eğitimi, konu başlığı ile görsel ve içerik örtüşmediği için konuyu revize ediyorum.
  15. Murat Vardar

BİR TÜRK Pek Yakında Holywood 'un aranan ismi olacak...

@GÜNEL AYVACI @ececlade kendisi ile ne kadar gurur duysak azdır, diye düşünüyorum.
  16. Murat Vardar

Otel Resepsiyon, Kat Görevlisi, Oda Servisi, Lobi, Otel Personeli Görselleri HQ

@Perihan Kendirci Rica Ederim, Faydalı Olması Dileğiyle...
  17. Murat Vardar

What the font aktif değil

@zeybek trial sürümde çalışması beklenemez.
  18. Murat Vardar

MEB 'in Hazırladığı Corel Draw 12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 2

@zeyfir Partlar sağlam, linkleri çalışıyor, tarafımdan kontrol edildi, modeminizi resetleyip tekrar deneyin lütfen.
  19. Murat Vardar

MEB 'in Hazırladığı Corel Draw 12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

@zeyfir Part 2 sağlam, linki çalışıyor, tarafımdan kontrol edildi, modeminizi resetleyip tekrar deneyin lütfen.
  20. Murat Vardar

BİR TÜRK Pek Yakında Holywood 'un aranan ismi olacak...

35665217 Başlık kesinlikle abartı değil, 20 yaşında Üniversite öğrencisi Doğan Can GÜNDOĞDU 'nun bölüm dersi için kısıtlı imkanlarla hazırladığı BATMAN JENERİĞİ ile dikkatleri üzerine toplamış görünüyor. Daha önceleri internet ortamında 10 gün gibi kısa bir sürede 300.000 tıklama...
Yukarı Alt