evet mehmet abi ekran kartı çok önemli fakat ekran kartlarının 256 512 olmasına aldanmamak gerekir 256 mb 512 bit aralıklı bir ekran kartı 512 mb lık 256 bit aralıklı bir ekran kartına göre daha iyi bir performans veriyor
iş yerinde x markaya ait 19 inclik flat monitörüm var evde 19 inclik x markaya ait lcd monitörüm var
eve iş getirince evde çalışmak baya bir geriyor beni flat monitör lcd ye nazaran cok daha iyi kanısındayım
almanyada yaşanan yangın faciasında hayatlarını kaybeden pek çok vatandaşımızın anısına bu türkü onlara hediyemdir (pek çoğu ufak cocuklardan oluşuyor:()
@unixx
selam arkadaşım mesajınızın konuyla alakasını pek anlayamadım profesyönel desencisiniz nakış desencisimi baskı desencisimi ilgili konudaki program hakkındamı soruları yanıtlayacaksınız önce meziyetlerinizi bilmeliyiz değilmi
rica ederim arkadaşım bu sadece benim fikrim unutma sadece karşıdan bakılınca şeritler yolu düz duvar gibi durmasını sağlıyor şöle dikdörtgen değile kenarlara hafif eğim verirsen sanki daha güzel olacak yolda yatay bir konumda gözükecek gibi
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.