Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

islami shapes, ayet, arapça yazı

paylaşımlarınız için teşekkürler..
  2. Serkan Baysal

iPhone Delight PSD Pack

Paylaşımın için teşekkürler.
  3. Serkan Baysal

SS Flower vector

Paylaşım için teşekkürler.
  4. Serkan Baysal

Corelde TÜRK BAYRAĞI yapalım *****

Paylaşımın için teşekkür ederim. Güzel bir anlatım olmuş. Eline sağlık.
  5. Serkan Baysal

hediye paketi, ambalaj, paketler

paylaşımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Elinize, Emeğinize sağlık.
  6. Serkan Baysal

Merhabalar

Aramıza hoşgeldin Turhan abi. Senin gibi konusunda bilgili ve deneyimli kişilerinde burada olması bizler için çok büyük bir avantaj. Senden ve senin gibi kişilerden öğreneceğimiz çok şey var. En kısa zamanda yapacağın paylaşımlarını sabırla bekliyorum. Saygılar ve sevgiler.
  7. Serkan Baysal

Neon Wallpaper Süper 1600x1200

Çok güzel bir paylaşım. Eline sağlık GRAFXX.
  8. Serkan Baysal

Berat Kandili (16/17 Ağustos 2008)

Herkesin Berat kandilini kutlarım. Burak arkadaşıma konuyu açtığı için, GRAFXX arkadaşımada güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim. Saygılar.
  9. Serkan Baysal

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

Sayın emptyfields; Anladığım kadarı ile sorun tamamen sizinle alakalı. 72 Dpi olarak ayarladığınız çalışmanızda birşeylerin okunması gerçektende zordur. Dpi ayarlarını yükseltmeniz gerekmektedir. bu şekilde çalışmayı çok daha net göreceksiniz. İllustrator kullanım açısından photoshopa daha...
  10. Serkan Baysal

Logo imalatcilari yardim

Sayın muratbaris1453; Konunuzu yanlış yere açmışsınız. Konuyu iş verenler bölümüne logo istek olarak açarsanız mutlaka size yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Tabiki ücret karşılığı. Saygılar
  11. Serkan Baysal

Sayın emptyfields; Size Corel Draw veya Adobe Illustrator tavsiye ederim. Freehande göre çok daha üstün özelliklere sahip vektörel tabanlı programlardır. Bir corel draw kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Forumda yapmış olduğum bazı çalışmalar var. Tamamı phtoshop ve corel draw...
  12. Serkan Baysal

Tarım fotoğrafları

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık.
  13. Serkan Baysal

öncelikle merhabalar; PS pixel tabanlı bir program olduğu için sonuç olarak yazıların etrafı kırık kırık görünebilir. Fakat yüksek çözünürlükte (300 ve üzeri) bu sorunun anlaşılağını kesinlikle sanmıyorum. Çalışmalarınızı tiff ve psd formatında kayıt eder ve kullanırsanız birebir aynı kalitede...
  14. Serkan Baysal

tisortlara nasil baski yapabilirim

@senerkaan Sayın senerkaan; Desen renklerinin kalıcı olmasını istiyorsanız size aşağıdaki bilgiden fazlasını şuanda tavsiye edemeyeceğim. Fakat konuyu araştırıyorum. Bulduğum bilgileri sizinlede paylaşırım. Saygılar.
  15. Serkan Baysal

tisortlara nasil baski yapabilirim

Burhan bey verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz.
  16. Serkan Baysal

Corelde Tek Komutla Birden Fazla Aynı Olan Renkleri Değiştirme

@superman Aşağıdaki linki incelerseniz sanırım sorunuza cevap bulmuş olacaksınız. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/3684-corelde-kendi-kisayolunu-kendin-yap.html Saygılar.
  17. Serkan Baysal

Açıklama...

grafikerler.org en üstteki bannerde de yazdığı gibi paylaşım platformudur. Tartışma platformu değildir.Tabiki yeri geldiği zaman bazı konular hakkında fikir telakisi yapmak açısından tartışmalar olmaktadır. Fakat bu tartışmalar daima olumlu yönde olmuştur. Bireylerin kendileri ile olan şahsi...
  18. Serkan Baysal

AAA Logo 2008 2.0

Eline sağlık Güzel paylaşım. Tanıtım:Oldukça güzel bir logo hazırlama programı. Web sayfanız için birbirinden farklı logoları kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Önceden hazırlanmış 100'den fazla hazır logo ve 8000'den fazla logolarda kullanabileceğiniz objeler içeriyor Alıntıdır..
  19. Serkan Baysal

Günün Sözü

Hiç birşey ayağınıza gelmez, en azından iyi olan hiç birşey. Herşeyi gidip almanız gerekir. Charles Buxton
  20. Serkan Baysal

3D figürler yüksek kalite resimler

Paylaşım için teşekkürler.
Yukarı Alt