Aramıza hoşgeldin Turhan abi. Senin gibi konusunda bilgili ve deneyimli kişilerinde burada olması bizler için çok büyük bir avantaj. Senden ve senin gibi kişilerden öğreneceğimiz çok şey var. En kısa zamanda yapacağın paylaşımlarını sabırla bekliyorum.
Saygılar ve sevgiler.
Sayın emptyfields;
Anladığım kadarı ile sorun tamamen sizinle alakalı. 72 Dpi olarak ayarladığınız çalışmanızda birşeylerin okunması gerçektende zordur. Dpi ayarlarını yükseltmeniz gerekmektedir. bu şekilde çalışmayı çok daha net göreceksiniz. İllustrator kullanım açısından photoshopa daha...
Sayın muratbaris1453;
Konunuzu yanlış yere açmışsınız. Konuyu iş verenler bölümüne logo istek olarak açarsanız mutlaka size yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Tabiki ücret karşılığı.
Saygılar
Sayın emptyfields;
Size Corel Draw veya Adobe Illustrator tavsiye ederim. Freehande göre çok daha üstün özelliklere sahip vektörel tabanlı programlardır. Bir corel draw kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Forumda yapmış olduğum bazı çalışmalar var. Tamamı phtoshop ve corel draw...
öncelikle merhabalar;
PS pixel tabanlı bir program olduğu için sonuç olarak yazıların etrafı kırık kırık görünebilir. Fakat yüksek çözünürlükte (300 ve üzeri) bu sorunun anlaşılağını kesinlikle sanmıyorum. Çalışmalarınızı tiff ve psd formatında kayıt eder ve kullanırsanız birebir aynı kalitede...
@superman
Aşağıdaki linki incelerseniz sanırım sorunuza cevap bulmuş olacaksınız.
https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/3684-corelde-kendi-kisayolunu-kendin-yap.html
Saygılar.
grafikerler.org en üstteki bannerde de yazdığı gibi paylaşım platformudur. Tartışma platformu değildir.Tabiki yeri geldiği zaman bazı konular hakkında fikir telakisi yapmak açısından tartışmalar olmaktadır. Fakat bu tartışmalar daima olumlu yönde olmuştur.
Bireylerin kendileri ile olan şahsi...
Eline sağlık Güzel paylaşım.
Tanıtım:Oldukça güzel bir logo hazırlama programı. Web sayfanız için birbirinden farklı logoları kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Önceden hazırlanmış 100'den fazla hazır logo ve 8000'den fazla logolarda kullanabileceğiniz objeler içeriyor
Alıntıdır..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.