Arama sonuçları

1. Sinan KAYA

Kenan sofuoğlu wallpaper denemeleri

Teşekkür ederim
  2. Sinan KAYA

Logo tasarımı nasıl yapılır.

Öncelikle şunu belirteyim ben grafik programlarını hobi amaçlı kullanan sıradan bir vatandaşım. Ben burada çekirdekten eğitim almış biri ile alaylıyı kıyas etmiyorum etmedim etmemde. Her neyse... Diyorum ki; Yetenek kişilerde bitiyor. Araştıran öğrenir, bir şekilde eğitir kendini. Bilgi...
  3. Sinan KAYA

Logo tasarımı nasıl yapılır.

kardeşim banada öğreten olmadı internette birçok kaynak var. arayıp bulabilirsin. yetenek kısmına gelince Allah yetenek verdiyse zaten yaparsın ÜNİVERSİTE OKUMAK şart değil yani grafikerlik için. Bazı kibirli insanlar seni yanıltmasın bu sebeple vay efendim ben okudumda oldum vay efendim sen...
  4. Sinan KAYA

Ps deneme :)

değerli yorumunuz için teşekkür ederim. birde önerinizi dikkate alarak iyileştirmeler yapalım bakalım :)
  5. Sinan KAYA

Kurumsal Logo Çalışmaları

çok güzeller tebrik ederim :)))
  6. Sinan KAYA

benim sinirlenmem için bi sebep yok. hoş olmadığını söylüyorsun hoş olmasa ben çalışmazdım ayrıca çoğu insanlara gösterdiğimde gülmüşlerdi demekki bi çirkinliği yok sen çirkin anlıyorsun zaten espri var dikkat edersen portakal içi o.
  7. Sinan KAYA

derdin ne arkadaş. ben bu şekilde eğleniyorum. ikidir konularımdan rahatsız oluyorsun. sen beğenmiyorsun diye bu tür çalışmaları bırakacak değilim. seninde konularımdan rahatsız olman hoş değil. zebrayı kesmedik. photoshop bu
  8. Sinan KAYA

merhaba ilk kez böyle bir çalışma değerli yorumlarınıza
  9. Sinan KAYA

Sürücü kursu için logo

bence 3.deki "an" yazısının altındaki kırmızı bandı kaldır ve sürücü kursu yazısını oraya bir dene. Yol görünümündeki C harfinide siyah yapmanı öneririm.
  10. Sinan KAYA

Etiket Tasarımı #

teşekkür ederim
  11. Sinan KAYA

Kardeşime photoshop hatırası :)

Fazla amatörce oldu ama biraz gülümsedik :)
  12. Sinan KAYA

Katalog çalışması

@irem. yorumunuz için teşekkürler Haklısınız birde dediğiniz gibi deneyim bakalım nasıl oalcak :)
  13. Sinan KAYA

Katalog çalışması

Teşekkürler
  14. Sinan KAYA

Hotel el ilanı çalışması

çok güzel olmuş hoş gözüküyor tebrik ederim :)
  15. Sinan KAYA

Katalog çalışması

merhaba renkler Mock up nedeniyle biraz farklı çıkmış, değerli yorumlarınıza;
  16. Sinan KAYA

Sade Bir Logo Tasarımı

merhabalar sadelik üzerine çalıştım umarım beğenirsiniz
  17. Sinan KAYA

Nar Ekşisi Etiketi

Merhabalar daha önce yapmış olduğum tasarımı biraz daha değiştirdim değerli yorumlarınıza;
  18. Sinan KAYA

Hz.Ömer Wallpaper Çalışması

Geçmişteki birçok insanın sözleri grafiklere konu oldu. Gerçeğe sadık olan bu güzel insanın sözü üzerinde çalışmak istedim. Değerli yorumlarınıza
  19. Sinan KAYA

Corelde Çizim denemesi

Yorumlarınız ve önerileriniz bana güven verdi. Çok teşekkür ederim.
Yukarı Alt