Arama sonuçları

1. Sinan KAYA

Logo Çalışmalarım

@onrustnd malesef kardeşim
  2. Sinan KAYA

Logo Çalışmalarım

@erseldondar Teşekkürler :)
  3. Sinan KAYA

Mock-up Kullanımı - Video Anlatım

teşekkürler
  4. Sinan KAYA

Korikos Tantuni / kartvizit

Yeni öğreniyorum coreli :)
  5. Sinan KAYA

Logo Çalışmalarım

Merhaba kendi çapımda birşeyler yapıyorum işte;
  6. Sinan KAYA

Site İçin Logo

@boo0 Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim hocam :) Dikkate alacağım.:)
  7. Sinan KAYA

oyun sitesi logosu

yıldızlı olanı ben beğendim.Siteye uygun olur :) tebrik ederim Hasan kardeşim.
  8. Sinan KAYA

Site İçin Logo

Merhaba üstadlarım.. Acizane logo çalışmam..Corele yeni başladım..Ama öğrenmeyi inanın çok istiyorum..Hatalarımı söyleyin ki kendimi geliştireyim..
  9. Sinan KAYA

MTR Reklam Logo Çalışması

@Hümeyra Can Bunun farkında olmak ne güzel..Asıl sanatçı Allah.. El çalışır,alet övünür demişler..
  10. Sinan KAYA

MTR Reklam Kurumsal Kimlik

Helaliniz var..Sağlam işler..çok aşağıdan bakıyorum bu tür çalışmalara..İnşallah bizde bu düzeylere gelirik..Başarılarınızın devamını dilerim.
  11. Sinan KAYA

@Hümeyra Can Teşekkuuuur :) Biz daha başarılı olamadık,inşallah oluruz ve sizde inşallah daha da başarılı olursunuz :) sağlam işler cidden..Tasarımdan çok beyin işi bence..tasarım öğrenilir de fikir öğrenilmez..Ama akıl sonsuz bi cihaz bitmiyor..İyi düşünen,mantıklı düşünen sağlam çalışma...
  12. Sinan KAYA

oo süper olmuş..üretici zeka :) profesyonellik gözüme çarptı hemen..tebrik ederim :)
  13. Sinan KAYA

Türk Motifiyle Marka Çalışması.

Hat sanatınıyla uğraşanlar yapıyor daha çok böyle
  14. Sinan KAYA

Broşür çalışması

@KingMe :s8: hemşo çıktık demek. :) iyi iyi geleceğin tasarımcıları leblebiciler oalcak insallah :cool::D
  15. Sinan KAYA

MONTAJ,EMİNEM WALPAPER,Dragan efecti,Çizim,manipule calısmaları

4s :) Güzel çalışma tebrik ederim.Bence biraz daha geliştirsen on numara olacak.
  16. Sinan KAYA

Otel broşür çalışması

insan kendine göre düşünüyor..Ve diyorki ben nerdeee bu çalışma nerde..Arada gerçekten fark var..İşininizin ehlisiniz belli..İnşallah bizde sizin düzeyinize geliriz.Tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş :)
  17. Sinan KAYA

Broşür çalışması

Elinize sağlık sizde yenisiniz benim gibi galiba corelde. :)
  18. Sinan KAYA

After Effects Çalışmalarım

Merhabalar prof olamadım ama inşallah olurum. After Effects ile yaptığım çeşitli videolar;
Yukarı Alt